Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
В категория Здраве имате възможността да прочетете едни от най-обсъжданите теми свързани със здравето на човека. Като едно от най-големите богатства за човешкото същество, здравето трябва да се поддържа и пази. Поддържането и повишаването на здравето се постига чрез различна комбинация от физическо, умствено и социално благосъстояние и благоденствие. В SportRespect.com ще се запознаете с различни методи и начини за подобряване на здравословното състояние. Ще откриете интересни теми, за природни продукти и физическа активност, които най-силно влияят за доброто състояние на човек.

Съвместими ли са цветната слепота и спортът Съвместими ли са цветната слепота и спортът
17.04.2023г. Категория: Здраве
В световен мащаб, страдащите от цветна слепота са над 300 милиона души, а при пълен стадион "Уембли", около 5500 зрители виждат отборите по различен начин от останалите посетители. Виж повече за тази аномалия и как УЕФА и ФА я класифицират.
Добавете щипка здраве в раницата на ученика Добавете щипка здраве в раницата на ученика
11.09.2020г. Категория: Здраве
С началото на всяка нова учебна година, настава пълен хаос в трескавата подготовка за подсигуряването на всичко необходимо за ученика. Какво обаче ще е менюто на децата в училищна възраст по време на учебната заетост, е едно от най-важните неща при планиране на учебната година. Вижте нашите съвети за по-здравословно хранене на учениците.

Sport Respect подарява предпазни маски на своите клиенти Sport Respect подарява предпазни маски на своите клиенти
27.03.2020г. Категория: Здраве
Екипът на SportRespect.com е съпричастен с извънредното положение в страната и във връзка с трудното намиране на предпазни маски в търговските обекти, които са мярка за органичаването на разпространението на вируса, стартираме кампанията „SportRespect подарява предпазни маски"
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Здраве
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Как да се отървем от целулита? Как да се отървем от целулита?
27.04.2016г. Категория: Здраве
Коя жена не желае да изглежда добре със стегнати крака, корем, дупе и най-вече тяло без целулит? Много жени се примиряват с наличието на целулита и го приемат като козметичен дефект, който няма лечение. Това не е така, с добър хранителен режим, упражнения и здравословен начин на живот, нещата могат коренно да се променят.
Как да се справим с пролетната умора? Как да се справим с пролетната умора?
13.04.2016г. Категория: Здраве
Пролетта е един от най-цветните сезони в годината. Денят става по-дълъг, слънчевите лъчи се увеличават, нараства броя на цъфнали дръвчета, цветя и храсти. Всичко е толкова прекрасно, а вие се чувствате ужасно изморени, отегчени, без желание за нищо, вместо във Вас да се зараждат нови сили за живот. Постоянно ви се спи, разконцентрирани сте, раздразнителни и скептични.Това е така известната: „Пролетна умора".
10 полезни свойства на бирата 10 полезни свойства на бирата
25.03.2016г. Категория: Здраве
Бирата е една от най-древните алкохолни напитки и е любима на всички. Най-ранните данни, които свидетелстват за съществуването на ферментиралата зърнена напитка са от времето на древните шумери – четвърти век преди новата ера и се наричала „сикару". Технологията за производство на бира се е променила значително през вековете, но винаги е и ще продължава да съдържа четири главни съставки: ечемик, хмел, вода и бирена мая.
Защо сънят е по-важен дори от храната? Защо сънят е по-важен дори от храната?
19.02.2016г. Категория: Здраве
Сънят е несъзнателно състояние, характеризиращо се със забавяне на дейността на организма и отслабена реакцията към външни стимули. Това е процес с много фази, всяка от които има своята ключова роля. Редица изследвания доказват важността на съня за поддържането на нормални жизнени функции.
Кафето и неговите полезни съставки Кафето и неговите полезни съставки
04.02.2016г. Категория: Здраве
Кафето е една от най-употребяваните напитки в света след водата. 85% от населението на Земята пият кафе и този процент постоянно се увеличава. Всеки ден се изпиват повече от 2,5 милиарда чаши от тази прекрасна напитка.
Три спорта за добро физическо и психическо състояние Три спорта за добро физическо и психическо състояние
26.01.2016г. Категория: Здраве
Повечето хора свързват движението и спорта само с ефекта върху мускулите, но не по-малко важно е и влиянието на физическа активност върху психическото състояние на човек и неговата нервна система.
Защо водата е от крайна необходимост за всеки? Защо водата е от крайна необходимост за всеки?
17.01.2016г. Категория: Здраве
Водата е абсолютно необходима за живия организъм. До 75% от теглото на човек е вода - тя участва във всички реакции на тялото. Балансът й в организма е изключително важен за поддържане на телесната температура, обмяната на веществата, транспорта на всички съединения в организма, включително и за изхвърляне на токсините.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех