Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
В категория Здраве имате възможността да прочетете едни от най-обсъжданите теми свързани със здравето на човека. Като едно от най-големите богатства за човешкото същество, здравето трябва да се поддържа и пази. Поддържането и повишаването на здравето се постига чрез различна комбинация от физическо, умствено и социално благосъстояние и благоденствие. В SportRespect.com ще се запознаете с различни методи и начини за подобряване на здравословното състояние. Ще откриете интересни теми, за природни продукти и физическа активност, които най-силно влияят за доброто състояние на човек.

Съвместими ли са цветната слепота и спортът Съвместими ли са цветната слепота и спортът
17.04.2023г. Категория: Здраве
В световен мащаб, страдащите от цветна слепота са над 300 милиона души, а при пълен стадион "Уембли", около 5500 зрители виждат отборите по различен начин от останалите посетители. Виж повече за тази аномалия и как УЕФА и ФА я класифицират.
Добавете щипка здраве в раницата на ученика Добавете щипка здраве в раницата на ученика
11.09.2020г. Категория: Здраве
С началото на всяка нова учебна година, настава пълен хаос в трескавата подготовка за подсигуряването на всичко необходимо за ученика. Какво обаче ще е менюто на децата в училищна възраст по време на учебната заетост, е едно от най-важните неща при планиране на учебната година. Вижте нашите съвети за по-здравословно хранене на учениците.

Как да се справим с пролетната умора? Как да се справим с пролетната умора?
13.04.2016г. Категория: Здраве
Пролетта е един от най-цветните сезони в годината. Денят става по-дълъг, слънчевите лъчи се увеличават, нараства броя на цъфнали дръвчета, цветя и храсти. Всичко е толкова прекрасно, а вие се чувствате ужасно изморени, отегчени, без желание за нищо, вместо във Вас да се зараждат нови сили за живот. Постоянно ви се спи, разконцентрирани сте, раздразнителни и скептични.Това е така известната: „Пролетна умора".
10 полезни свойства на бирата 10 полезни свойства на бирата
25.03.2016г. Категория: Здраве
Бирата е една от най-древните алкохолни напитки и е любима на всички. Най-ранните данни, които свидетелстват за съществуването на ферментиралата зърнена напитка са от времето на древните шумери – четвърти век преди новата ера и се наричала „сикару". Технологията за производство на бира се е променила значително през вековете, но винаги е и ще продължава да съдържа четири главни съставки: ечемик, хмел, вода и бирена мая.
Защо сънят е по-важен дори от храната? Защо сънят е по-важен дори от храната?
19.02.2016г. Категория: Здраве
Сънят е несъзнателно състояние, характеризиращо се със забавяне на дейността на организма и отслабена реакцията към външни стимули. Това е процес с много фази, всяка от които има своята ключова роля. Редица изследвания доказват важността на съня за поддържането на нормални жизнени функции.
Кафето и неговите полезни съставки Кафето и неговите полезни съставки
04.02.2016г. Категория: Здраве
Кафето е една от най-употребяваните напитки в света след водата. 85% от населението на Земята пият кафе и този процент постоянно се увеличава. Всеки ден се изпиват повече от 2,5 милиарда чаши от тази прекрасна напитка.
Три спорта за добро физическо и психическо състояние Три спорта за добро физическо и психическо състояние
26.01.2016г. Категория: Здраве
Повечето хора свързват движението и спорта само с ефекта върху мускулите, но не по-малко важно е и влиянието на физическа активност върху психическото състояние на човек и неговата нервна система.
Защо водата е от крайна необходимост за всеки? Защо водата е от крайна необходимост за всеки?
17.01.2016г. Категория: Здраве
Водата е абсолютно необходима за живия организъм. До 75% от теглото на човек е вода - тя участва във всички реакции на тялото. Балансът й в организма е изключително важен за поддържане на телесната температура, обмяната на веществата, транспорта на всички съединения в организма, включително и за изхвърляне на токсините.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех