Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Нашите предимства

Изборът да пазарувате от SportRespect.com ще допринесе за вашето ежедневно самочувствие и удобство, когато спортувате или просто се разхождате в парка. Ние ще бъдем горди да имаме клиенти като вас, които да носят нашите артикули и да се подвизават на спортни форуми и състезания. За което пожелаваме спечелването на много медали и златни отличия.

SportRespect.com стриктно поддържа регламентираните параметри на своите услуги и демонстрира отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. Нашият екипът знае, че услугите които предлага са от ключово значение за всеки един спортист. Ето защо се стреми да бъде от онези спортни сайтове, които чрез професионализмът си помага за изграждането на положителния имидж на своите клиенти.


Безплатна доставка

Всички поръчки изпратени от www.SportRespect.com се доставят чрез услугите на куриерска фирма Еконт. При пазаруване от Sport Respect можете да се възползвате от преференциални цени на куриерската услуга - до 33% от стандартната тарифа на куриерска фирма „Еконт“, която се начислява автоматично към изпращането на всяка една поръчка.

Пазарувайте още по-изгодно от преди, като получите своята пратка с Безплатна доставка за всяка поръчка предплатена с карта. Безплатната доставка важи за всички поръчки заплатени с карта при направата на поръчката, без значение от нейната стойност и адреса за доставка (на територията на страната).

Как да се възползвате от Безплатна доставка за поръчки от Sport Respect:

 1. Направете поръчка като „Гост“ или чрез своя профил в Sport Respect.
 2. Добавете в кошницата избраните от Вас продукти.
 3. Преминете към „Детайли за доставка“ и потвърдете адрес и данни за доставка на Вашата пратка.
 4. Преминете напред към „Начин на плащане“.
 5. Изберете „Плащане с карта
 6. Ще бъдете прехвърлени автоматично към страницата на myPos.eu, където да въведете данните на Вашата карта и да направите плащането. Сигурността Ви е гарантирана от myPOS World Ltd.
 7. След успешно плащане и финализиране на поръчката, същата ще бъде изпратена с „Безплатна доставка“.
*Безплатната доставка важи за поръчки предплатени с карта (при направата на поръчката). Безплатната доставка НЕ може да бъде приложена при плащане с карта на куриер.

*Безплатната доставка важи за първоначалната доставка, в едната посока на транспорта, до клиента. Транспортните разходи за връщане на пратката за замяна/връщане се извършват съгласно Общите условия, като куриерските услуги за това са за сметка на клиента.

Запознайте се с пълните ни общи условия от секция "Плащане и доставка".Онлайн консултация

С удоволствие Ви пpeдcтaвяме нoвaтa ни услуга – „Онлайн Консултация", която е напълно БЕЗПЛАТНА. Уcлyгaтa e paзpaбoтeнa cпeциaлнo, зa дa yлecни ĸлиeнтитe ни и зa дa им cпecти вpeмe и пapи! Блaгoдapeниe нa нeя Bиe пoлyчaвaтe възмoжнocт дa изпoлзвaтe cпeциaлнa интepнeт плaтфopмa зa зaпитвaния като ни изпратите e-mail на адрес info@sportrespect.com или чрез онлайн чат, намиращ се в долния десен ъгъл на сайта!

Онлайн Консултацията Ви пoзвoлявa дa зaдaдeтe ĸoнĸpeтeн въпpoc нa нaшитe сертифицирани стилисти и дa пoлyчитe изчepпaтeлнa инфopмaция зa точно определени продукти и техните характеристики и това как може да бъдат комбинирани най-добре, за да изглеждате зашеметяващо във всеки един момент. По този начин пecтитe вpeмe и пapи, a в зaмянa пoлyчaвaтe пъpвoĸлacнa ĸoнcyлтaция oт Топ eĸcпepте в oблacттa на модата!


Оригинален продукт

При нас ще откриете много световно известни марки и богата гама от спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол, баскетбол и много други.

Всеки един продукт предлаган от www.SportRespect.com е оригинален и с доказан произход. Всички фен артикули на отборите от секция "Фен Зона" са официално лицензирани от фен магазините на отделните отбори, за което www.SportRespect.com има сертификат за разпространяването и продажбата им.

Ние предлагаме най-голямото разнообразие от премиум марки за спортни стоки, гарантираме бързо и добро обслужване, предлагаме изгодни промоции и кампании с гарантирано добри цени. Всеки сезон представяме иновативни и ексклузивни продукти за спорт на добри цени онлайн.


Отстъпки с Промо Кодове

Всички клиенти на www.SportRespect.com могат да се възползват от допълнителни отстъпки на всички продукти предлагани от нас. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате за нашия бюлетин, чрез e-mail и да получавате промо кодове с големи намаления.

Регистрирането за бюлетин става на главната страница на www.SportRespect.com от полето "Абонирай се за промоции и отстъпки", което се намира най-долу. След като получите промо код, единственото нещо, което трябва да направите е да го въведете в кошницата с покупки и да получите вашата отстъпка.

ВАЖНО:
 • Всяка кампания и промо-код има строго определени продукти на промоция, като промо-кода се използва единствено за посочените продукти.
 • Продукти, означени с лилав стикер "Най-добра цена", не могат да бъдат комбинирани с промо код или други промоционални кампании.


366 дни право на замяна

За да могат нашите клиенти да са сигурни в избора си и да се насладят на на едно уникално преживяване с онлайн пазаруването в www.SportRespect.com, имайки свободата да правят най-добрите решения, ние предлагаме услугата „366 дни право на замяна".

Заявка за замяна/връщане можете да оформите от тук. Повече за нея и инструкции за попълване на същата вижте тук.

Предимства на „366 дни право на замяна":
 • Можете да замените всеки продукт, в рамките на 366 дни считано от датата на доставянето му;
 • 366 дни право на замяна или казано на кратко получавате допълнително 352 дни по-дълъг срок от 14-дневния срок, който е по закон за връщане;
 • Може да замените продукт на същата или по-висока стойност. Ако е с по-висока стойност от този, който връщате разликата се доплаща при получаването на новия продукт;
 • Най-голямото предимството е много по-ниска цена на услугата, която е 4лв. в сравнение с получените ползи.
Препоръки от Sport Respect относно замяната на продуктите:
Ако сте решили да се възползвате от услугата ни за допълнителна гаранция на продукт, моля, имайте предвид следното:
 • За да може да се възползвате от правото си на замяна, продуктът трябва да е с ненарушен търговски вид (запазена фабрична опаковка, кутия, външни и вътрешни етикети и допълнителни елементи). Държим на качеството на артикулите и прилежното им съхранение, поради което изискваме стоката и прилежащите ѝ елементи да бъдат окомплектовани, сгънати и изпратени, в съответствие с вида, в който са получени!
 • Също така, за да се избегне отказ на искането за замяна, се препоръчва да се избегне връщане продукти, които вече са използвани, повредени или прани, защото в този случай се нарушават условията за връщане, и ще доведе до плащане на куриерските услуги в двете посоки.
Проверка на върнати продукти:
Всички продукти, които са върнати към нас се преглеждат строго индивидуално и се анализират подробно от нашите специалисти. Процесът на проверка се извършва пред камери.

Транспортни разходи за върнати стоки:
Продуктите се изпращат с Куриерска фирма "Еконт", след оформена и обработена заявка за замяна/връщане и получена товарителница, по която да се осъществи връщането. Транспортните разходи по замяна или връщане на артикул са за сметка на клиента и се таксуват, спрямо стандартната тарифа на Куриерската фирма.

ВАЖНО: Sport Respect не приема пратки изпратени с наложен платеж към нас.

Причини за отказ за връщане на продукти:
 • Липса на оригинална опаковка (кутия, фабрична опаковка или етикет);
 • Прилагане на тиксо директно върху продукта;
 • Ако върху продукта са използвани избелващи или перилни препарати;
 • Ако продуктите са използвани /носени/ и имат неприемливи миризми;
 • Продуктите от категория Бански/Бельо НЕ подлежат на замяна/връщане, поради тяхната специфика и хигиенни съображения!


200 дни гаранция

Ние от www.SportRespect.com, предлагаме услугата 200 дни гаранция на продуктите, за да могат нашите клиенти да са сигурни в избора си и да се насладят на едно уникално преживяване с онлайн пазаруванетo, имайки свободата да правят най-добрите решения. Като пояснение ще отбележим, че това е 6 пъти повече от определените по закон 30 дни, които се предлагат от останалите онлайн магазини.

Желанието си за възползване от Гаранция можете да оформите от тук. Повече за нея и инструкции за попълване на същата вижте тук.

Предимства на „200 дни гаранция на продуктите":
 • Може да се възползвате от услугата за всеки един продукт предлаган от нашия каталог, с изключение на Топки, като гаранцията важи в рамките на 200 дни от датата на доставката му;
 • Получавате 200 дни гаранция, което е със 170 дни по-дълги период от законовата гаранция за електронна търговия, при която гаранционния период е 30 дни;
 • Най-голямото предимството е много по-ниска цена на услугата, която е 6лв. в сравнение с получените ползи.
Препоръки от Sport Respect за продукти с допълнителна гаранция:
Ако сте решили да върнете закупения продукт с допълнителна гаранция, моля, имайте предвид следното:

 • За да се възползвате от гаранционните си права, ние ви препоръчваме да следвате инструкциите за употреба и поддръжка на артикулите, както са посочени на етикета на продукта.
 • За да предявите искания към гаранционно обслужване от страна на Sport Respect, на първо място е необходимо да сте запазили Платежния документ и Стоковата разписка, която сте получили с пратката си, както и оригинална кутия/фабрична опаковка/ етикети.
Гаранционни условия:
Гаранцията покрива фабрични дефекти, различни от изхабяване поради обичайна употреба. Гаранцията не покрива щети, причинени на продукта в резултат на неправилни външни въздействия, като умишлено или неумишлено увреждане на материята, повреда поради неправилна експлоатация, неправилна грижа и небрежност при съхранението и поддръжката на продукта. Гаранцията не покрива повреда на допълнителни елементи/консумативи, като машинки на ципове и връзки, връзки за пристягане на обувки, дрехи и аксесоари, както и допълнителни детайли, които при "Преглед и тест", не са установени като фабрично дефектни. Всички пратки, с изключение на предплатените с карта, Sport Respect изпраща с автоматично включена опция "Преглед и тест" (За всички поръчки предплатени с карта, можете да се възползвате от "Преглед и тест" при получаване в офис/от куриер, след обаждане на Кол Център за разпореждане.) При неустановен фабричен дефект на същите при "Преглед", Sport Respect не носи отговорност за в последствие установени дефекти по елементи от такова естество, при влязъл в експлоатация продукт.) Ако продуктът има фабричен дефект, ще го поправим или ще го заменим с нов продукт, в случай че дефектът не може да бъде отстранен.

*"200 дни гаранция" не се прилага за Топки - Футболни, Волейболни, Баскетболни и т.н., за възникнали в последствие дефекти, които не се считат за фабрични (като износване, нараняване, разшиване, спукване) поради обичайната употреба, естество и експлоатация на продукта. Същите не се считат за фабричен дефект, при вече влязъл в експлоатация продукт.
*Ако продуктът не отговаря на гаранционните условия за фабричен дефект или срок на гаранцията, рекламацията може да не бъде удовлетворена.

Предоставяне на продукта за гаранционно обслужване:

При желание за използване на услугата "200 дни гаранция" и гаранционно обслужване е необходимо първо да подадете Заявка за замяна/връщане (от тук), като опишете щетата в "Допълнителна информация" и предоставите снимка на дадения дефект.

Продукти подлежащи на гаранционно обслужване могат да ни бъдат предоставени по следните начини:
 • Изпращане чрез куриерска фирма Еконт, след подадена и обработена заявка за връщане на артикула за гаранционно обслужване. Връщането се осъществява по Товарителница, съдържаща цялата Ви необходима информация, която ще Ви предоставим след обработката на заявката Ви.
 • Лично предаване в администрацията на адрес: гр. София, ж.к. Овча купел, ул. Иван Радоев №26 (след обработена заявка и уточнен ден/час за посещение);
*Транспортните разходи по предоставяне на продукта за гаранционно обслужване се поемат от клиента!

*Задължително условие е да се предоставят стоковата разписка и платежния документ, или копие от него.
*За подробно уточнение на евентуален дефект, изискваме да се приложи Допълнителна информация и снимков материал на продукта (етикети; кутия; цялостен продукт) към заявката, преди да бъде върнат.

ВАЖНО: Sport Respect не приема пратки изпратени с наложен платеж към нас.

Анализ и проверка на продукт подлежащ на гаранционно обслужване:
След подадена заявка за връщане на стока с удължен срок на гаранция вашето запитване ще бъде анализирано в най-кратки срокове от нашите специалисти (не по-късно от 30 дни, от датата на получаване на продукта на посочения адрес за връщане). Всички продукти върнати към нас, се преглеждат строго индивидуално и се анализират подробно от нашите специалисти. За да бъде максимално улеснена процедурата ви съветваме да ни приложите описание на щетата.


Виртуални пари

Достъп до виртуален портфейл имат всички регистрирани потребители на www.sportrespect.com. Те могат да натрупват виртуална наличност, която да използват частично или изцяло за заплащане на поръчка.

Имате възможност да натрупате виртуална наличност по следните начини:
 • След всеки закупен продукт получавате 1% от неговата стойност като виртуални пари, които се натрупват във вашия профил.
 • След зареждане на ваучер за подарък
КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ МОЯТА ВИРТУАЛНА НАЛИЧНОСТ ПРИ ПОКУПКА?
За да използвате Вашата виртуална наличност, трябва да направите поръчка с регистрация и да изберете опцията „Плати с виртуални пари", която ще видите в кошницата за пазаруване. След, което въвеждате стойността, която искате да използвате за Вашата поръчка.

Предлагаме Ви следните варианти за използване на Вашата виртуална наличност:
 • ако сумата, налична във Вашия виртуален портфейл е по-голяма или равна на стойността на поръчката, бихте могли да заплатите цялата поръчка с виртуална наличност. Остатъчната наличност се пази и може да бъде използвана за други поръчки.
 • ако сумата, налична във Вашия виртуален портфейл е по-малка от стойността на поръчката, бихте могли да използвате виртуалната наличност за част от сумата на поръчката, а остатъка да заплатите с наложен платеж (в брой при доставка) или с кредитна/дебитна карта. Пример: „Можете да направите поръчка за артикул на стойност 19.90 лева и да заплатите 10 лева от виртуалния портфейл, а останалите 9.90 лева с кредитна/дебитна карта или с наложен платеж на куриера."
 • ако решите да не използвате виртуална наличност за дадена поръчка и заплатите цялата сума с наложен платеж или с кредитна/дебитна карта, сумата във Вашия виртуален портфейл ще остане непроменена и Вие ще можете да я използвате при своите бъдещи поръчки.
ПРОВЕРКА НА ВИРТУАЛНА НАЛИЧНОСТ И ИСТОРИЯ НА РАЗПЛАЩАНИЯТА
Достъп до виртуалния портфейл имате от падащото меню и след това трябва да влезнете във Вашия профил. Там можете да проверявате Вашия текущ виртуален баланс.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Разполагате с виртуален портфейл само ако сте регистриран потребител на сайта.
 • Наличността от виртуалния портфейл може да се използва само за покупки в онлайн магазин www.sportrespect.com.
 • Стойността от виртуалния портфейл не може да бъде осребряванa в пари.
 • При връщане на продукти от Ваша поръчка, заплатена частично или изцяло със сума от виртуалния Ви портфейл, тази сума се възстановява обратно във виртуалния портфейл. Ако поръчката е доплатена с наложен платеж или с дебитна/кредитна карта, доплатената част от сумата се възстановява по общия ред, посочен в Общите Условия за ползване на сайта.
 • Предлагаме Ви и възможност: ако поръчката е доплатената с наложен платеж или с кредитна/дебитна карта, бихме могли да възстановим цялата сума от върнатите продукти във виртуалния Ви портфейл за бъдеща поръчка.
 • Наличността от виртуалния портфейл, натрупана от електронен ваучер за подарък се нулира, ако потребителят не я използва в продължение на срок от 1 година.
*За партньори, дистрибутори и клиенти с индивидуален подход се прилагат договорените условия!


Брандиране на екипировка

Водени от желанието да отговорим на изискванията на всеки наш клиент добавихме към портфолиото ни услугата „Брандиране на екипировка". По този начин затваряме цикъла на търсене, набавяне и персонализиране на екипировка.
Брандирането е широко понятие, което обхваща различни по вид дейности. Тези от тях, които можем да Ви предложим са:
 • СУБЛИМАЦИЯ
 • БРАНДИРАНЕ С ФОЛИО
 • ИЗРАБОТКА НА ЛОГА
 • БРАНДИРАНЕ НА ВРАТАРСКИ РЪКАВИЦИ
 • БРАНДИРАНЕ НА ДРУГИ АКСЕСОАРИ
 • СИТОПЕЧАТ
 • БРОДЕРИЯ
Подробна информация за всяка една точка можете да откриете ТУК

Избирайки услуга "Брандиране на екипировка" от Sport Respect Вие получавате полезна консултация с наш представител и уточняване на детайлите по проекта, изготвяне на визуализация от нашите дизайнери, която е БЕЗПЛАТНА и е подарък от нас, бързо и качествено обработване на поръчката Ви.

Срокът на доставка и изработка се определя от сложността на изпълнението, финализиране на детайлите и плащане на поръчката, както и моментната натовареност. За прогнозния срок на изработка и доставка ще бъдете информирани от наш представител, съобразно по-горе изброеното при уточнение на поръчката.

*Поръчки с индивидуално персонализирани продукти НЕ подлежат на замяна/връщане/отказ, след уточняване на детайлите и отразено плащане по същите. С цел бърза и своевременна изработка, процесът по брандиране стартира веднага след отразяване на плащането по поръчката и същият не подлежи на корекции/преустановяване.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех