Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Sport Respect-ексклузивен представител на AQUA SPEED за България

30.05.2022г. Категория: Актуално Прегледи: 1581
Радваме се да споделим със своята аудитория новината за разширяването на продуктовия ни асортимент и то със специални артикули, подходящи за водни спортове! Новият бранд, който става част от Sport Respect е световно известната полска марка AQUA SPEED! Нашата компания официално е ексклузивният представител на бранда за България от май 2022 година.

AQUA SPEED е специализиран в производството на артикули за плуване още от своето създаване през 1991г. Производителят предлага разнообразие от шапки за плуване, очила за плуване, аква обувки и джапанки, бански за жени, мъже и деца, малки аксесоари за плуване, маски за гмуркане, шнорхели и плавници. Благодарение на опита си в този пазарен сегмент, брандът бързо печели доверието на множество клиенти, както в Полша, така и в чужбина, които формират разширяваща се търговска мрежа.
Мисията на AQUA SPEED е да предостави на клиентите възможно най-голямо разнообразие от продукти за плуване и гмуркане с шнорхел в различни цветове, дизайни, материали и на достъпни цени, но високо качествен асортимент. Продуктите се произвеждат в най-добрите фабрики в света, използвайки модерен дизайн и усъвършенствани технологии, като се вземат предвид световните тенденции, както и търсенето на пазара. Висококачествените материали, използвани в продуктите на AQUA SPEED, поставят сегмента начело в списъка на водещите марки, работещи на полския и световен пазар за плувно оборудване.

Ние, от Sport Respect, държим на висококачествения асортимент и на възможността за избор и удовлетворяване на търсенето на нашите клиенти! Затова се спряхме на доказан бранд в производството на артикули за водни спортове с богато разнообразие както от към профилирани артикули, така и гама за свободно време! Вярваме, че нашият избор напълно отговаря на Вашите изисквания и широкоспектърни предпочитания към спортните артикули за малки и големи!

Разгледайте разнообразния асортимент на AQUA SPEED тук!

Sport Respect с нов договор, но не с отбор, бранд или вратар Sport Respect с нов договор, но не с отбор, бранд или вратар
22.02.2021г. Категория: Актуално
На 01.02.2021г. Sport Respect подписа нов договор но не с бранд, а с една от най-големите международни фирми за рециклиране на отпадъци - “Хамбургер Рисайклинг България” ЕООД. Инициативата, освен с лична отговорност и обществена полезност, е обвързана и с пример, който да стигне до повече хора.

Sport Respect стисна ръка с ВК Добруджа 07 - новият спонсорски договор е факт Sport Respect стисна ръка с ВК Добруджа 07 - новият спонсорски договор е факт
29.09.2023г. Категория: Актуално
Поредното спонсорство за Sport Respect с професионален волейболен клуб е факт! Вижте повече за партньорството с волейболен клуб Добруджа 07 в статията.
Хидайет Ханкич - стражът на ФК “Ботев” Пловдив с удължен договор и подарък за Sport Respect Хидайет Ханкич - стражът на ФК “Ботев” Пловдив с удължен договор и подарък за Sport Respect
06.06.2023г. Категория: Актуално
С колко удължи договора си вратарят на “жълто-черните” и какво подари на екипa на Sport Respect, вижте повече в статията.
Волейболен клуб Славия отбелязва вековен юбилей Волейболен клуб Славия отбелязва вековен юбилей
02.11.2023г. Категория: Актуално
През 2023 година Волейболен клуб Славия, отбелязва своята 100 годишнина от създаването си. Клубът полага своите основи през далечната 1923 година, когато на 24 октомври официално е създадена волейболната секция в едноименното столично дружество.
Женските волейболни отбори на “Славия” с добри резултати от сезона и хъс за нови постижения Женските волейболни отбори на “Славия” с добри резултати от сезона и хъс за нови постижения
12.06.2023г. Категория: Актуално
Женските отбори на ВК “Славия”, могат да се похвалят с чудесни резултати и завоювани медали след края на сезона. Какви са те и още за партньорството на клуба със Sport Respect, виж в статията.
Sport Respect - Ексклузивен представител на Zeus за България Sport Respect - Ексклузивен представител на Zeus за България
05.02.2021г. Категория: Актуално
Zeus e поредният голям спортен производител, чийто ексклузивен представител за България е Sport Respect. Благодарение на нашата широкоспектърна дейност и партньорство с бранда, целият асортимент на Zeus достига и се разпространява на българския пазар.
Sport Respect с нов спонсорски договор с футболен клуб Спортист Своге Sport Respect с нов спонсорски договор с футболен клуб Спортист Своге
21.08.2023г. Категория: Актуално

Sport Respect е новият спонсор на футболен клуб Спортист Своге. На коя марка се довериха за своята екипировка през новия сезон 23/24, вижте в статията.

Националният отбор по мини футбол на България заложи на спортна екипировка от Sport Respect Националният отбор по мини футбол на България заложи на спортна екипировка от Sport Respect
09.05.2024г. Категория: Актуално

Преди броени дни започна турнирът за Европейската купа по мини футбол в Молдова, а Sport Respect следим с голям интерес новият ни партньор Socca 6. Вижте още за Националният отбор по мини футбол в статията.

Новата топка Adidas за Евро 2024 изумява с впечатляваща изработка и технология Новата топка Adidas за Евро 2024 изумява с впечатляваща изработка и технология
24.11.2023г. Категория: Актуално

Футболната топка за предстоящото Европейско първенство на UEFA е вече тук, а от Adidas за пореден път са подготвили неотразим модел с вълнуващи иновации и технологии в изработката и дизайна. Какви са те и всички нови модели топки за Евро 2024 вижте в статията.

Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех