Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Sport Respect-ексклузивен представител на AQUA SPEED за България

30.05.2022г. Категория: Актуално Прегледи: 1083

Радваме се да споделим със своята аудитория новината за разширяването на продуктовия ни асортимент и то със специални артикули, подходящи за водни спортове! Новият ексклузивитет за Sport Respect е със световно известната полска марка AQUA SPEED! Sport Respect е ексклузивният представител на бранда за България от Mай 2022г.!

AQUA SPEED
е специализиран в производството на артикули за плуване още от своето създаване през 1991г.! Производителят предлага разнообразие от шапки за плуване, очила за плуване, аква обувки и джапанки, бански за жени, мъже и деца, малки аксесоари за плуване, маски за гмуркане, шнорхели и плавници. Благодарение на опита си в този пазарен сегмент, брандът бързо печели доверието на множество клиенти, както в Полша, така и в чужбина, които формират разширяваща се търговска мрежа.
Мисията на AQUA SPEED е да предостави на клиентите възможно най-голямо разнообразие от продукти за плуване и гмуркане с шнорхел в различни цветове, дизайни, материали и на достъпни цени, но високо качествен асортимент. Продуктите се произвеждат в най-добрите фабрики в света, използвайки модерен дизайн и усъвършенствани технологии, като се вземат предвид световните тенденции, както и търсенето на пазара. Висококачествените материали, използвани в продуктите на AQUA SPEED, поставят сегмента начело в списъка на водещите марки, работещи на полския и световен пазар за плувно оборудване.

Ние, от Sport Respect, държим на висококачествения асортимент и на възможността за избор и удовлетворяване на търсенето на нашите клиенти! Затова се спряхме на доказан бранд в производството на артикули за водни спортове с богато разнообразие както от към профилирани артикули, така и гама за свободно време! Вярваме, че нашият избор напълно отговаря на Вашите изисквания и широкоспектърни предпочитания към спортните артикули за малки и големи!

Не пропускай да разгледаш асортимента на AQUA SPEED
!Новата топка Adidas за Евро 2024 изумява с впечатляваща изработка и технология Новата топка Adidas за Евро 2024 изумява с впечатляваща изработка и технология
24.11.2023г. Категория: Актуално

Футболната топка за предстоящото Европейско първенство на UEFA е вече тук, а от Adidas за пореден път са подготвили неотразим модел с вълнуващи иновации и технологии в изработката и дизайна. Какви са те и всички нови модели топки за Евро 2024 вижте в статията.

Партньорите на Sport Respect през 2023 година Партньорите на Sport Respect през 2023 година
01.12.2023г. Категория: Актуално

Края на годината често е време за равносметки, затова от Sport Respect обобщаваме нашите партньори, с които работихме усърдно през изминалата 2023. Виж кои са те в статията.

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM! СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM!
01.01.2020г. Категория: Актуално
Във връзка с разрастване на дейността си, се нуждаем от нови кадри, които да превърнем в незаменима част от нашия екип! В тази насока търсим да назначим динамичен и мотивиран кадър на длъжност.
ФК “Славия” София с нова цялостна екипировка от Sport Respect ФК “Славия” София с нова цялостна екипировка от Sport Respect
22.06.2023г. Категория: Актуално
Пореден професионален футболен клуб подписа спонсорски договор със Sport Respect! Каква ще бъде екипировката на ФК “Славия” през новия сезон 2023-2024, вижте в статията.
Ивет Горанова -  вярата и мечтите, които имаме, доказват, че няма невъзможни неща. Ивет Горанова - вярата и мечтите, които имаме, доказват, че няма невъзможни неща.
03.07.2023г. Категория: Актуално
С голяма усмивка и ведро настроение, Ивет Горанова сподели в интервю пред екипа на Sport Respect как е избрала спорта карате и какви са нейните цели в момента. Това и още интересни факти за олимпийската шампионка, вижте в статията.
Безплатна доставка в Sport Respect Безплатна доставка в Sport Respect
18.02.2023г. Категория: Актуално
Пазарувайте още по-изгодно от преди, като получите своята пратка от Sport Respect с Безплатна доставка за всяка поръчка заплатена с карта.

Как да поддържаме вратарските ръкавици? Как да поддържаме вратарските ръкавици?
26.06.2023г. Категория: Актуално

Как да поддържате правилно вратарските си ръкавици и ценни съвети, с помощта на които да ги използвате максимално дълго на терена, вижте в статията.

Брандиране на спортна екипировка в SportRespect Брандиране на спортна екипировка в SportRespect
15.04.2020г. Категория: Актуално
SportRespect е ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на спортните брандове Zeus и Rinat и също така ГЕНЕРАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на брандовете Givova и Asics, предлагащи голям асортимент от спортни стоки, подходящи за различни видове спортове. При нас ще откриете и световно известни марки, като Adidas, Nike, Puma, Reebok, Ho Soccer, Reusch, Under Armour, More Mile и други.
Нова колекция вратарски ръкавици RINAT Нова колекция вратарски ръкавици RINAT
14.11.2022г. Категория: Актуално
Виж с какво се отличават професионалният клас Вратарски ръкавици "Rinat" от новата колекция на бранда 2022/2023.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.