Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Sport Respect с нов договор, но не с отбор, бранд или вратар

22.02.2021г. Категория: Актуално Прегледи: 568
В хода на работата и развитието ни, непрекъснато добавяме нови цели, които освен като своя движеща сила, считаме за изключително полезни в осъществяването на мисията ни и ежегодно заложените нови нива на стълбичката по пътя към успешните ни начинания.

Като фирма предлагаща изключително богат асортимент от продукти и растежа, който постигнахме в последните години, ни изтласка на челни позиции като предпочитана фирма и онлайн магазин! Многобройните ни клиенти и поръчки на артикули от нашия каталог, доставките на същите и постоянният кръговрат, обвързан със спедицията им, нарасна значително. За да отговорим на очакванията Ви, целият процес от селекцията на артикули сформиращи каталога ни, изработката, поддържането им в наличност, до обработката и успешното осъществяване на поръчките Ви, се проследява с голямо внимание към детайлите и разбира се висок професионализъм. Постоянният ни стремеж към оставяне на максимално удовлетворение у клиентите, ни кара да отделяме голямо внимание на една от най-важните ни „съставки“, а именно продуктите. Намираме за много важно отношението към самите артикули още от създаването им. Поради тази причина сме крайно взискателни, както към производителите, така и към фирмите спедитори, с които работим, като държим да бъде запазено отношението, търговския вид и целостта на транспортираните пратки, посредством подходящо пакетиране, обезопасяване и процес на доставка до наш централен склад.

За да се осъществи спедиция отговаряща на това ниво, най-масово използваният метод за пакетиране на палетни пратки е посредством картонени кашони, които биват определени като най-безопасния, устойчив вариант, разработен на биологична основа и подлежащ на рециклиране. Това е изборът и на почти всички производители в текстилната и обувна индустрия в световен мащаб. В много страни и към момента, културата на разделно събиране на отпадъци и рециклиране стои на заден план. Поради тази причина и голямото количество генериран хартиен отпадък, предвид постоянния ни поток от нови артикули и разширяване на асортимента ни, поставихме още една задача пред себе си, която вече е факт.
На 01.02.2021г. Sport Respect подписа нов договор но не с бранд, а с една от най-големите международни фирми за рециклиране на отпадъци - “Хамбургер Рисайклинг България” ЕООД. Инициативата, освен с лична отговорност и обществена полезност, е обвързана и с пример, който да стигне до повече хора. “Хамбургер Рисайклинг България” ЕООД ежеседмично ще приема събраните картонени кашони и хартиен отпадък, които в последствие да бъдат рециклирани, спрямо всички екологични норми и иновативни технологии за тази цел. Благодарни сме на новите си партньори, които откликнаха на желанието ни за един по-добър пример!

Това далеч не е единственото ни подобно начинание. Още през 2018 година подкрепихме успешно една от най-мащабните кампании на „Капачки за бъдеще“ и до момента продължаваме да стоим зад инициативата. В името на благотворителната кампания, Sport Respect ситуира собствени локални пунктове на територията на град София и дори насърчи изпращането на капачки от други точки на страната, чрез куриерска фирма. Несъмнено личната отговорност и усилия на екипа на Sport Respect, допринесоха за разпространението и успеха ѝ. Радваме се да споделим, че „доброто е заразно“ и редица наши клиенти се включиха в инициативата, в това число и ДФК „Лъвчета“, които се довериха на Sport Respect за своята екипировка, изработиха и дариха метално сърце на с. Дебрен.
Силно се надяваме, че с новото си начинание, ще дадем пример и поощрим и други компании, партньори и клиенти да предприемат една стъпка напред към едно по-добро бъдеще за всички нас!
Страховити намаления за Хелоуин Страховити намаления за Хелоуин
24.10.2016г. Категория: Актуално
По случай празника Sportrespect.com прави страховити намаления, които биха изплашили дори най-зловещите призраци. Възползвайте се от промоционалните, ниски цени на оригинални продукти на спортни марки, като: PUMA, NIKE, ADIDAS, REEBOK.
Интересни факти и изказвания на Ибрахимович, които ще ви оставят без думи Интересни факти и изказвания на Ибрахимович, които ще ви оставят без думи
30.03.2016г. Категория: Актуално
Златан Ибрахимович е шведски футболист от босненски и хърватски произход, играещ като нападател. Професионалната му кариера започва през 1999 г. в шведския Малмьо ФФ. Златан играе в редица европейски клъбове като Аякс Амстердам, Ювентус, Интер, Барселона, Милан и ПСЖ от 2012 г.
Суеверен ли е Григор Димитров? Суеверен ли е Григор Димитров?
05.04.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че не само Рафаел Надал е подвластен на своите суеверия преди и по време на мач, а и Григор Димитров, който също се подчинява до някаква степен на определени правила на съдбата.
Открит тенис урок за деца с Димитър Кузманов Открит тенис урок за деца с Димитър Кузманов
05.10.2020г. Категория: Актуално
В средата на идната седмица на тенис кортовете на НСА „Васил Левски" ще се проведе едно изключително събитие с участието на българския национален състезател за Купа „Дейвис" и АТР Cup Димитър Кузманов, а именно – открит урок по тенис за деца. Професионализъм, мотивация и хъс на едно място!

10 факта, които не знаете за Adidas 10 факта, които не знаете за Adidas
02.03.2016г. Категория: Актуално
Адидас години наред произвежда голям брой спортни обувки, дрехи и аксесоари. Много хора мислят, че марката е с американски произход, но всъщност родината ѝ е Германия.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
Брандиране на спортна екипировка в SportRespect Брандиране на спортна екипировка в SportRespect
15.04.2020г. Категория: Актуално
SportRespect.com е генерален представител за България на спортните брандове Givova, Zeus, More Mile, Rinat. Водени от желанието да отговорим на изискванията на всеки наш клиент добавихме към портфолиото ни услугата „Брандиране".
SportRespect.com в партньорство с „Чисти обувки“ SportRespect.com в партньорство с „Чисти обувки“
12.08.2020г. Категория: Актуално
Любимите Ви обувки също се нуждаят от специални грижи, които да удължат техния живот. Двете компании Ви предоставят възможността да се сдобиете с цялостен пакет за поддръжка на Вашите обувки, с допълнителна отстъпка.


Екипите на Евро 2016 вече и в Sportrespect.com Екипите на Евро 2016 вече и в Sportrespect.com
25.05.2016г. Категория: Актуално
Наближава 15-тото Европейско първенство по футбол организирано от УЕФА, което ще се проведе във Франция. Това е третият път, в който Франция ще е домакин, първите два са 1960г. - първото издание на първенството и финалите от 1984г. Откриването ще бъде на 10 юни 2016г., а финала месец по-късно на 10 юли 2016г.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех