Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Sport Respect-Ексклузивен представител на Rinat за България

22.01.2021г. Категория: Актуално Прегледи: 1915
Sport Respect непрекъснато се стреми да предостави на своите клиенти най-добрия продуктов асортимент на пазара. Поредната стъпка в тази насока е стартиралото ни партньорство със световноизвестния мексикански производител на вратарска екипировка Rinat през 2019 г.Продуктите от каталога на бранда се отличават със създадени специфични технологии, многократно тестване, уникален дизайн, най-високо качество, както и изцяло ръчна изработка. Богатият асортимент и ежегодни колекции на Rinat, предоставят възможност за избор на подходящия за всеки един човек модел, благодарение на множеството технологии, по които са разработени, както и различна форма и дебелина на латекса. Трябва да обърнем внимание и на един от най-важните критерии за избор на вратарски ръкавици, а именно възможността за селекция според вида настилка и интензивност на спортните активности.

Брандът предлага три класа вратарски ръкавици: базов (подходящ за деца), среден (подходящ за тренировки и любители на играта) и висок клас (професионален). Всички тези качества напълно подкрепят мотото на Rinat: "Брандът, създаден от вратари за вратари!". Качествените продукти и реномирана марка, се разпростират на всички континенти сред вратари от най-високо ниво, като Андре Онана, Хауме Доменек, Мигел Анхел Моя, Ортола Адриан и други.

Предимства на вратарска екипировка Rinat:
  • Множество иновативни и специфични технологии /Ergonomic Cut, Negative Cut, Negative Roll Cut, Ergo-Roll Cut, Omega Grip Latex, DUO Grip Latex, Super Softy Latex, Ударна зона, Вентилационна зона, Dualink технология/;
  • Модели подходящи за различни настилки;
  • Различни дебелина и технология на латекса;
  • Уникален и неповторим дизайн;
  • Три ценови класа – Базов, Среден и Висок;
  • Ластични маншети/велкро лента за пристягане (повечето модели позволяват брандиране в тази област);
  • Възможност за дългогодишен достъп до артикули на бранда на преференциална цена, чрез партньорство със Sport Respect;

С помощта на Sport Respect, Rinat не само достигна до футболните среди в страната, а и предостави възможност на няколко наши вратари да подпишат спонсорски договор с гиганта.
Динко Хоркаш - ФК Локомотив Пловдив
Анатолий Господинов - ФК Арда Кърджали
Петър Петров - ФК Арда Кърджали
Хидайет Ханкич - ФК Ботев Пловдив
Марин Орлинов - ЦСКА София
Николай Кръстев - ФК Славия София

Разгледай продуктите от асортимента на Rinat тук.


Партньорите на Sport Respect през 2023 година Партньорите на Sport Respect през 2023 година
01.12.2023г. Категория: Актуално

Края на годината често е време за равносметки, затова от Sport Respect обобщаваме нашите партньори, с които работихме усърдно през изминалата 2023. Виж кои са те в статията.

Вратарят на Локо Пловдив - Динко Хоркаш със спонсорски договор с RINAT, повиквателна за Олимпийския отбор на Хърватия и сватба. Вратарят на Локо Пловдив - Динко Хоркаш със спонсорски договор с RINAT, повиквателна за Олимпийския отбор на Хърватия и сватба.
14.06.2023г. Категория: Актуално
Вратарят на Локо Пловдив - Динко Хоркаш, с много силен сезон и хубави поводи за радост през последните месеци. Виж повече в статията.
Нов бранд в каталога на Sport Respect-MACRON Нов бранд в каталога на Sport Respect-MACRON
17.01.2023г. Категория: Актуално
Нов бранд в каталога на Sport Respect-Macron и невиждано ниски цени още от началото. Пазарувай продукти на бранда на най-добра цена на пазара.
Женските волейболни отбори на “Славия” с добри резултати от сезона и хъс за нови постижения Женските волейболни отбори на “Славия” с добри резултати от сезона и хъс за нови постижения
12.06.2023г. Категория: Актуално
Женските отбори на ВК “Славия”, могат да се похвалят с чудесни резултати и завоювани медали след края на сезона. Какви са те и още за партньорството на клуба със Sport Respect, виж в статията.
Как да поддържаме вратарските ръкавици? Как да поддържаме вратарските ръкавици?
26.06.2023г. Категория: Актуално

Как да поддържате правилно вратарските си ръкавици и ценни съвети, с помощта на които да ги използвате максимално дълго на терена, вижте в статията.

 Новите забележителни екипи на ФК Ботев Враца за сезон 23/24 Новите забележителни екипи на ФК Ботев Враца за сезон 23/24
03.08.2023г. Категория: Актуално
Какви са новите екипи на футболната гордост под Околчица, коя марка и цветови комбинации избра клубът и какво включва официалната екипировка на ФК Ботев Враца, виж в статията.

Българските успехи след Европейските игри в Полша 2023 Българските успехи след Европейските игри в Полша 2023
12.07.2023г. Категория: Актуално
С какви успехи се прибраха българските състезатели след края на Европейските игри в Полша 2023, вижте в статията.
Вратарят Петър Петров с интервю пред Sport Respect Вратарят Петър Петров с интервю пред Sport Respect
21.09.2023г. Категория: Актуално
Петър Петров стана първият български вратар, който подписа спонсорски договор с Rinat през 2019 г. Какво разказа вратарят с номер 99 за този момент, както и още подробности за себе си и футбола, вижте в статията.
Една по-различна поръчка за Sport Respect Една по-различна поръчка за Sport Respect
13.05.2024г. Категория: Актуално
Sport Respect в съвместна работа с книжно издателство Софтпрес и Маги Халваджиян. Виж повече подробности за нашата по-различна поръчка в статията.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех