Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да нанижем креативно връзките за обувки

17.09.2020г. Категория: Стил и мода Прегледи: 304
Кецовете и спортните обувки са едни от най-често предпочитаните обувки за всякакви поводи. Тяхната мултифункционална комбинативност с ежедневното и спортно-елегантно облекло, предразполагат и към по-екстравагантни и атрактивни решения. Към повече такива са най-склонни естествено учениците, които дори се спират на комбинации като две различни по цвят или модел обувки, шарени или плетени връзки, както и допълнителни аксесоари, които да им придадат още по-шикозен вид.

Едни от най-популярните средства за разнообразяване на дизайна на обувките, особено сред тинейджърите са начините на нанизване на връзките на обувките и кецовете. Оказва се, че нанизването на връзки си е цяла "наука" за някои хора, предвид сложността на някои плитки, затова ние ще се впуснем в нейното "изучаване" с помощта на нагледно изобразяване на атрактивните опции, които биха внесли екстравагантност и съвсем нов вид дори на най-старите Ви и износени обувки. Повечето начини разполагат и със собствено наименование, което говори само по себе си за видовете плитки и са съвсем не по-малко интересни от самите методи. (Пример: "Железопътна линия"; "Двойна облегалка назад"; "Военна шнур"; "Ластик на пеперуда" и др.)

SportRespect.com Ви предоставя няколко различни и интересни варианта, от които можете да се възползвате, без значение от възрастта .

Намери подходящите за теб кецове тук.На какво заложиха ZEUS в своята нова линия – Monolith На какво заложиха ZEUS в своята нова линия – Monolith
20.02.2020г. Категория: Стил и мода
Италианския спортен бранд – ZEUS изненада своите фенове в първите дни на 2020 година с новата си колекция. Тя носи името „Monolith"
Модерни в планината Модерни в планината
17.01.2016г. Категория: Стил и мода
Планината е любимо място за отдих на много хора, но разходките сред природата могат да бъдат както страхотни така и опасни преживявания, поради непредсказуемите и бързо променливи условия. За да бъдете подготвени и сигурни...
Типовете обувки, които всеки мъж трябва да притежава Типовете обувки, които всеки мъж трябва да притежава
15.02.2016г. Категория: Стил и мода
Мъжете винаги се чудят защо жените имат толкова много обувки. Оказва се, че те също имат нужда от поне 4 чифта обувки.
Adidas Originals Stan Smith-модел с история и бъдеще Adidas Originals Stan Smith-модел с история и бъдеще
23.10.2020г. Категория: Стил и мода
Именитият модел Adidas Originals Stan Smith e един от прецедентите в историята на търговията и маркетинга с интересни начало и история. Легендарният дизайн в бяло и зелено е този, който и до ден днешен предизвиква хиляди да се спрат ТОП модела.
За или против грима във фитнеса? За или против грима във фитнеса?
06.04.2016г. Категория: Стил и мода
Гримът е от изключително важно нещо за жените. Изследване показва, че всяка трета жена във фитнеса е гримирана, така както би се гримирала за работа или шопинг. Някои жени не могат да си представят живота без грим, дори и този във фитнес залата. Но дали е от крайна необходимост гримът да присъства и в спортната дамска визия?
Кой е най-атрактивният и модерен цвят за пролет 2016г.? Кой е най-атрактивният и модерен цвят за пролет 2016г.?
26.02.2016г. Категория: Стил и мода
Пантон" - водещ институт на цветовете в света за прогнози и анализи в областта на модата, разкрива поредното ключово цветово направление за нежния пол през пролетния сезон на 2016г.
Революцията на дамските, спортни облекла Революцията на дамските, спортни облекла
08.06.2016г. Категория: Стил и мода
Всички знаем, че представителките на нежния пол, обичат да изглеждат добре. Не са малко тези от тях, които полагат огромни усилия и отделят много време и ресурси за да придобият желания вид. Дамите обичат да изглеждат добре винаги, независимо дали са на пазар, на работа или на тренировка.

Как се стигна до модела Adidas Superstar? Как се стигна до модела Adidas Superstar?
14.10.2020г. Категория: Стил и мода
Adidas Superstar е един от най-успешните модели на бранда, благодарение на своите изработка, дизайн и универсалност. Моделът е с изключителна заслуга в еволюцията на спортната маратонка, въпреки променящите се тенденции в обувната индустрия.Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех