Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки?

23.03.2016г. Категория: Актуално Прегледи: 2530
Жени спортистки

Според много мъже, момичетата за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.
В тази статия ще Ви представим основните причини, мъжете да предпочитат спортните натури от нежния пол:

  • Поддържано и стегнато тяло
Ясно е, че активно спортуващите дами ще имат по-добро, оформено и привлекателно тяло. Това е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена.

  • Не се отказва лесно
Упоритостта е много важна черта в женския характер. Благодарение на нея жените са борбени и не се отказват докато не постигнат, това което искат. Целеустремени са.

  • Дисциплинирана
Спортът учи на дисциплина и изгражда необходими навици за ежедневието. Дисциплинираността в една жена е много интелигентно и привлекателно качество. Прави я по въздържана, мила, добра и съобразителна.

  • Отговорна
Спортът е отговорност. Всеки спорт и по-скоро колективните учат на отговорност, която е цяло предимство в характера на една жена. Всеки мъж се нуждае от сигурна и стабилна връзка, която може да получи само от една отговорна жена.

  • Издръжлива
Понякога в спорта се изисква да запазиш самообладание и търпение, което прави жените по издръжливи, както психически, така и физически, което силно впечатлява по-силния пол.

Стоптистка
  • Смела
Мъжете харесват дръзките, иновативните и спонтанните жени. Смелостта в една жена е истинско изкушение за мъжа.

  • Силна
Мъжете понякога се плашат от силните жени, но винаги ги предпочитат. Силните жени умеят да взема решения, да решават проблеми от различно естество и да носят отговорността за тях.

  • Мотивирана
Мотивираните жени имат реална представа за себе си, за собствените си възможности и умения, знаят какво искат и какво могат да предложат. Мотивираните жени се позиционират добре в професионалната и в социалната йерархия.

  • Организирана
Само една организирана жена може да се справи със много задачи едновременно и така да подреди нещата си , че да има достатъчно време за ангажименти и достатъчно време за мъжете.

  • Знае цената на успеха
Спортистките знаят какво им струва за да стигнат до победата. Затова ценят всичко и не проявяват пренебрежителност.
Спортиска

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Нов рекорд за Роналдо Нов рекорд за Роналдо
17.11.2017г. Категория: Актуално
Тази година определно се оказва една от най-наситената откъм емоции за Роналдо. Той постави нов личен рекорд, като се сдоби с трето дете в рамките на една година.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
Барса се похвали с новия уникален "Камп Ноу" Барса се похвали с новия уникален "Камп Ноу"
14.03.2016г. Категория: Актуално
Началото на този месец, Каталунците споделиха, че търга за реконструкция и дизайн на Кемп Ноу е спечелен от отбора на тримата архитекти Nikken Sekkei, Pascual и Ausió.
Ho Soccer произвежда вратарски ръкавици с българското знаме Ho Soccer произвежда вратарски ръкавици с българското знаме
10.08.2016г. Категория: Актуално
Ho Soccer е една от водещите компании за производство на вратарски екипи и аксесоари в Европа. В света повече от 350 вратари избират да носят екипировка на известната марката. Ръкавиците Ho Soccer са от ниски, средни, високи и много високи класове.
Меси подписва договор написан на салфетка Меси подписва договор написан на салфетка
08.11.2017г. Категория: Актуално
Първият договор на Лионел Меси е бил написан и подписан върху обикновена салфетка. Причината за това е била, че Чарли Рексач бил толкова впечатлен от уменията на Меси, че е искал незабавно да подпише договор с него.
Харесай, сподели и спечели! Харесай, сподели и спечели!
10.02.2016г. Категория: Актуално
Само сега имате уникалната възможност да спечелите Шапката NIKE Air Jordan 1 Flexfit Fitted Cap само с един „клик".
МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ
09.09.2016г. Категория: Актуално
Официални сведения показват, че първият произведен чифт маратонки датира от 30-те години на миналия век. От тогава започва активно производство на маратонки, които с времето променят както външния си вид, така и материалите и качеството си. Новото произведение грабва интереса на хиляди и все повече хора желаят да се сдобият поне с един чифт.
Защо вратарите избират Reusch? Защо вратарите избират Reusch?
24.02.2016г. Категория: Актуално
Най-новата колекция на Reusch вратарски ръкавици за 2016год. вече официално и при нас. Може да ги намерите в секция Спорт - Футбол. Немската марка за пореден път изненадва с забележителен дизайн и безброй разработени и патентовани технологии, които да дадат още повече комфорт, по-добра изолация и защита.

PUMA създаде изумително леки и удобни кецове PUMA създаде изумително леки и удобни кецове
27.01.2017г. Категория: Актуално
В колекцията присъстват ултра-леките кецове, с което се отличават от всички останали модели. Изработени са от много леки, мрежести, синтетични и текстилни материали; масивна, гумена, но изключително мека и удобна подметка.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех