Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки?

23.03.2016г. Категория: Актуално Прегледи: 2623
Жени спортистки

Според много мъже, момичетата за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.
В тази статия ще Ви представим основните причини, мъжете да предпочитат спортните натури от нежния пол:

  • Поддържано и стегнато тяло
Ясно е, че активно спортуващите дами ще имат по-добро, оформено и привлекателно тяло. Това е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена.

  • Не се отказва лесно
Упоритостта е много важна черта в женския характер. Благодарение на нея жените са борбени и не се отказват докато не постигнат, това което искат. Целеустремени са.

  • Дисциплинирана
Спортът учи на дисциплина и изгражда необходими навици за ежедневието. Дисциплинираността в една жена е много интелигентно и привлекателно качество. Прави я по въздържана, мила, добра и съобразителна.

  • Отговорна
Спортът е отговорност. Всеки спорт и по-скоро колективните учат на отговорност, която е цяло предимство в характера на една жена. Всеки мъж се нуждае от сигурна и стабилна връзка, която може да получи само от една отговорна жена.

  • Издръжлива
Понякога в спорта се изисква да запазиш самообладание и търпение, което прави жените по издръжливи, както психически, така и физически, което силно впечатлява по-силния пол.

Стоптистка
  • Смела
Мъжете харесват дръзките, иновативните и спонтанните жени. Смелостта в една жена е истинско изкушение за мъжа.

  • Силна
Мъжете понякога се плашат от силните жени, но винаги ги предпочитат. Силните жени умеят да взема решения, да решават проблеми от различно естество и да носят отговорността за тях.

  • Мотивирана
Мотивираните жени имат реална представа за себе си, за собствените си възможности и умения, знаят какво искат и какво могат да предложат. Мотивираните жени се позиционират добре в професионалната и в социалната йерархия.

  • Организирана
Само една организирана жена може да се справи със много задачи едновременно и така да подреди нещата си , че да има достатъчно време за ангажименти и достатъчно време за мъжете.

  • Знае цената на успеха
Спортистките знаят какво им струва за да стигнат до победата. Затова ценят всичко и не проявяват пренебрежителност.
Спортиска

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината? Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината?
22.04.2016г. Категория: Актуално
Всички знаят, че разходките сред чистия въздух са много полезни, активното движение и тихите планински поляни действат на психическото и физическото състояние на всеки човек. Нашата страна е една от най-богатите на необятни, красиви и обширни гледки и места. Планината освен да пленява със своята красота, крие хиляди опасности и предизвикателства и затова трябва да сме подготвени когато я посещаваме.
Меси подписва договор написан на салфетка Меси подписва договор написан на салфетка
08.11.2017г. Категория: Актуално
Първият договор на Лионел Меси е бил написан и подписан върху обикновена салфетка. Причината за това е била, че Чарли Рексач бил толкова впечатлен от уменията на Меси, че е искал незабавно да подпише договор с него.
Иван Дюлгеров - oще един български вратар със спонсорски договор от RINAT Иван Дюлгеров - oще един български вратар със спонсорски договор от RINAT
29.08.2019г. Категория: Актуално
Иван Дюлгеров е вратар на ПФК Черно Море (Варна). Стартира с футбола преди 10 години в школата на ПФК Черно Море и до днес продължава да бъде достоен представител на клуба.
Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти
08.04.2016г. Категория: Актуално
Футболът е спорт, съпътстван от безкрайно напрежение и натоварване, както психически така и физически. Затова е от ключово значение добрата и пълноценна почивка, за бързо и ефективно възстановяване. Както всички спортисти, така и някои от известните футболисти релаксират със свое любимо хоби, различно от професията си.
Защо вратарите избират Reusch? Защо вратарите избират Reusch?
24.02.2016г. Категория: Актуално
Най-новата колекция на Reusch вратарски ръкавици за 2016год. вече официално и при нас. Може да ги намерите в секция Спорт - Футбол. Немската марка за пореден път изненадва с забележителен дизайн и безброй разработени и патентовани технологии, които да дадат още повече комфорт, по-добра изолация и защита.

10 факта, които не знаете за Adidas 10 факта, които не знаете за Adidas
02.03.2016г. Категория: Актуално
Адидас години наред произвежда голям брой спортни обувки, дрехи и аксесоари. Много хора мислят, че марката е с американски произход, но всъщност родината ѝ е Германия.
Меси скандално рус Меси скандално рус
27.07.2016г. Категория: Актуално
Аржентинската супер звезда–Лионел Меси преживява трудно и тежко лято. Затова той решава да предприеме нещо различно и нетипично, а именно да промени визията си. Каталунския феномен на Барселона боядиса косата си в рус цвят.
Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
Черният петък продължава Черният петък продължава
14.05.2016г. Категория: Актуално
Черният петък в Sportrespect.com стартира на 13 май 2016г. Намаленията започват от -70% и достигат до фрапиращите -90%. Ниските цени обхващат женски, мъжки и детски, обувки и дрехи, както и аксесоари и продукти с максимална цена 9,99лв.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех