Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM!

01.01.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 1669
sportrespect
СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM!

SPORTRESPECT търси теб!


Във връзка с разрастване на дейността си, се нуждаем от нови кадри, които да превърнем в незаменима част от нашия екип! В тази насока търсим да назначим динамичен и мотивиран кадър на длъжност:

 • Оператор електронен магазин

Отговорности:

 • Получаване и обработване на поръчки;

 • Работа с куриерски фирми;

 • Планиране и организация на он-лайн маркетингови промоции;

 • Мониторинг на пазара за интересни нови марки и продукти;

 • Генериране на маркетингови идеи и тяхната реализация;

Изисквания:

 • Добър английски език (писмен и устен);

 • Подходящо образование;

 • Добра работа с WORD, EXCEL, ADOBE ACROBAT;

 • Опит в областта на електронната търговия е предимство;


Компанията предлага:

 • Работа в динамична среда с екип от позитивни и инициативни хора;

 • Възможност за повишаване на квалификацията;

 • Комуникативно работно място;

 • Работно време по утвърден график;

 • Гарантирано месечно възнаграждение;

 • Допълнително месечно материално стимулиране, обвързано с резултатите.

Ако нашето предложение е привлякло интереса Ви, ако искате да се развивате в сферата на търговията на спортни стоки, то ние очакваме Ваша автобиография, заедно с актуална снимка, както и детайлно описание на опита Ви в сферата на спортните стоки.


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ПОЗИЦИЯТА:

Оператор електронен магазин

Кандидатури може да ни изпращате и на info@sportrespect.com


Предлагаме ти да започнеш да осъществяваш мечтите си и да се присъединиш към една бързоразвиваща се европейска компания!Държим на лични качества, като:

 • Инициативност и добри комуникационни умения;

 • Отговорност и вникване към детайлите;

 • Способност за работа под стрес и спазване на крайни срокове;

SportRespect
.com поддържа високо реноме и статут на компания, водеща в сферата на спортните стоки и здравословния начин на живот, оперираща на територията на България. Нашата цел е да развиваме потенциала на човека до абсолютния му максимум. Хората, които се стремят към личностно и професионално развитие не остават незабелязани, а биват високо ценени и поощрявани. В SportRespect.com основното е да бъдем отговорен работодател и именно затова търсим най-добрите, за да ги превърнем в незаменими.

Стани част екипа на SportRespect.com!

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
СЕЗОНА ЗАПОЧНА, ИЗНЕНАДАЙ ПРОТИВНИКА СЕЗОНА ЗАПОЧНА, ИЗНЕНАДАЙ ПРОТИВНИКА
15.09.2016г. Категория: Актуално
Имаш любим футболен отбор, който подкрепяш неистово. Посещаваш мачовете или викаш за него пред телевизора с приятели. Всичко това можеш да го направиш по един уникален начин, като се сдобиеш с фен артикул на отбора.
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Интересни факти и изказвания на Ибрахимович, които ще ви оставят без думи Интересни факти и изказвания на Ибрахимович, които ще ви оставят без думи
30.03.2016г. Категория: Актуално
Златан Ибрахимович е шведски футболист от босненски и хърватски произход, играещ като нападател. Професионалната му кариера започва през 1999 г. в шведския Малмьо ФФ. Златан играе в редица европейски клъбове като Аякс Амстердам, Ювентус, Интер, Барселона, Милан и ПСЖ от 2012 г.
Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес? Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес?
01.04.2016г. Категория: Актуално
Титаник е един от трите британски лайнера от клас „Олимпик" и един от най-големите пътнически параходи в света по онова време. Известен е със сблъсъка си с айсберг и трагичното си потъване на 15 април 1912г.
Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
Ho Soccer произвежда вратарски ръкавици с българското знаме Ho Soccer произвежда вратарски ръкавици с българското знаме
10.08.2016г. Категория: Актуално
Ho Soccer е една от водещите компании за производство на вратарски екипи и аксесоари в Европа. В света повече от 350 вратари избират да носят екипировка на известната марката. Ръкавиците Ho Soccer са от ниски, средни, високи и много високи класове.
ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com
29.07.2019г. Категория: Актуално
ФК Струмска Слава е български футболен клуб от град Радомир, който участва във Втора професионална футболна лига. Отборът е първият професионален клуб в страната, облечен с екипировка на италианския бранд GIVOVA от генералния представител за България – SportRespect.com.
5 грешки, които допускате с обувките си за бягане 5 грешки, които допускате с обувките си за бягане
06.07.2016г. Категория: Актуално
Всеки активно спортуващ човек е наясно с факта, че обувките са една важна част от спортния екип. Това е така, защото начинът, по който човек се движи или бяга, е важен не само за равновесието, но и за устойчивостта на организма като цяло и дори за подобряване на спортните постижения.
Литекс представи новите екипи GIVOVA предоставени от SportRespect.com Литекс представи новите екипи GIVOVA предоставени от SportRespect.com
01.08.2019г. Категория: Актуално
Ръководството и футболистите на Литекс представиха новите екипи на тима за сезон 2019/2020 година. Това се случи на специална пресконференция в официалния шоурум на SportRespect.com – Генерален представител на марката GIVOVA за България.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех