Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM!

15.08.2016г. Категория: Актуално Прегледи: 1497
sportrespect
СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM!

SPORTRESPECT търси теб!


Във връзка с разрастване на дейността си, се нуждаем от нови кадри, които да превърнем в незаменима част от нашия екип! В тази насока търсим да назначим динамичен и мотивиран кадър на длъжност:

 • Оператор електронен магазин

Отговорности:

 • Получаване и обработване на поръчки;

 • Работа с куриерски фирми;

 • Планиране и организация на он-лайн маркетингови промоции;

 • Мониторинг на пазара за интересни нови марки и продукти;

 • Генериране на маркетингови идеи и тяхната реализация;

Изисквания:

 • Добър английски език (писмен и устен);

 • Подходящо образование;

 • Добра работа с WORD, EXCEL, ADOBE ACROBAT;

 • Опит в областта на електронната търговия е предимство;


Компанията предлага:

 • Работа в динамична среда с екип от позитивни и инициативни хора;

 • Възможност за повишаване на квалификацията;

 • Комуникативно работно място;

 • Работно време по утвърден график;

 • Гарантирано месечно възнаграждение;

 • Допълнително месечно материално стимулиране, обвързано с резултатите.

Ако нашето предложение е привлякло интереса Ви, ако искате да се развивате в сферата на търговията на спортни стоки, то ние очакваме Ваша автобиография, заедно с актуална снимка, както и детайлно описание на опита Ви в сферата на спортните стоки.


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ПОЗИЦИЯТА:

Оператор електронен магазин

Кандидатури може да ни изпращате и на info@sportrespect.com


Предлагаме ти да започнеш да осъществяваш мечтите си и да се присъединиш към една бързоразвиваща се европейска компания!Държим на лични качества, като:

 • Инициативност и добри комуникационни умения;

 • Отговорност и вникване към детайлите;

 • Способност за работа под стрес и спазване на крайни срокове;

SportRespect
.com поддържа високо реноме и статут на компания, водеща в сферата на спортните стоки и здравословния начин на живот, оперираща на територията на България. Нашата цел е да развиваме потенциала на човека до абсолютния му максимум. Хората, които се стремят към личностно и професионално развитие не остават незабелязани, а биват високо ценени и поощрявани. В SportRespect.com основното е да бъдем отговорен работодател и именно затова търсим най-добрите, за да ги превърнем в незаменими.

Стани част екипа на SportRespect.com!

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Екипите на Евро 2016 вече и в Sportrespect.com Екипите на Евро 2016 вече и в Sportrespect.com
25.05.2016г. Категория: Актуално
Наближава 15-тото Европейско първенство по футбол организирано от УЕФА, което ще се проведе във Франция. Това е третият път, в който Франция ще е домакин, първите два са 1960г. - първото издание на първенството и финалите от 1984г. Откриването ще бъде на 10 юни 2016г., а финала месец по-късно на 10 юли 2016г.
Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината? Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината?
22.04.2016г. Категория: Актуално
Всички знаят, че разходките сред чистия въздух са много полезни, активното движение и тихите планински поляни действат на психическото и физическото състояние на всеки човек. Нашата страна е една от най-богатите на необятни, красиви и обширни гледки и места. Планината освен да пленява със своята красота, крие хиляди опасности и предизвикателства и затова трябва да сме подготвени когато я посещаваме.
МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ
09.09.2016г. Категория: Актуално
Официални сведения показват, че първият произведен чифт маратонки датира от 30-те години на миналия век. От тогава започва активно производство на маратонки, които с времето променят както външния си вид, така и материалите и качеството си. Новото произведение грабва интереса на хиляди и все повече хора желаят да се сдобият поне с един чифт.
Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти
08.04.2016г. Категория: Актуално
Футболът е спорт, съпътстван от безкрайно напрежение и натоварване, както психически така и физически. Затова е от ключово значение добрата и пълноценна почивка, за бързо и ефективно възстановяване. Както всички спортисти, така и някои от известните футболисти релаксират със свое любимо хоби, различно от професията си.
Nike предлага 100 млн. евро годишно за да преподпише с Барселона Nike предлага 100 млн. евро годишно за да преподпише с Барселона
09.03.2016г. Категория: Актуално
Nike е готов да плаща по 100 милиона евро на година на Барселона за да остане техен производител. Nike изработва официалните фланелки на Барселона още от 1998г., като първоначалната сделка е за 120 милиона евро за повече от 10 години.
10 факта за спорта, които много ще ви изненадат 10 факта за спорта, които много ще ви изненадат
11.03.2016г. Категория: Актуално
Спортът е съвкупност от специфични, физически упражнения, които се изпълняват с определена цел и в условия, различни от всекидневните. Някои хора спортуват за развлечение и разтоварване, други за усъвършенстване на умения, трети просто за добра визия.
Суеверен ли е Григор Димитров? Суеверен ли е Григор Димитров?
05.04.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че не само Рафаел Надал е подвластен на своите суеверия преди и по време на мач, а и Григор Димитров, който също се подчинява до някаква степен на определени правила на съдбата.
Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS
10.05.2017г. Категория: Актуално
Атлетическа лига GOKIDS обхваща общо 6 състезания, които се провеждат на Националния стадион Васил Левски. Третият последен кръг от пролетното издание ще се състои на 14 май 2017 г. (неделя). Различното този път ще е присъствието на екип от онлайн магазин за спортни стоки - Sportrespect.com.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех