Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА

15.02.2019г. Категория: Актуално Прегледи: 583
Митко Ценов
Митко Ценов е един от най-силните бегачи в България през последните няколко години и един от най-добрите на средни и дълги бягания в Европа. Участвал е в няколко Световни шампионати – Москва 2013, Пекин 2015, Лондон 2017, Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 и печели титлата в дисциплината 3000 метра с препятствия на Европейското първенство по лека атлетика в Талин, Естония през 2015г.

Това са само малка част от успехите му, а е едва на 25г. Младият талант възнамерява да направи нещо ново, също толкова впечатляващо като постиженията му, но по-различно.
Митко ще създаде отбор за бегачи от цяла България, насочен към любители и професионалисти. Той сподели с нас повече информация за инициативата си:
MT running team
„Идеята ми за MT Running Team е от много отдавна. Винаги съм искал да се съберат всички най-добри бегачи в България и да тренират заедно.Така ми дойде идеята да създам този отбор, в който ще могат да се включват професионални и любители на бяганията. Винаги съм се възхищавал на групите в Кения,как тренират по 20-30-40 човека и съм искал да направя същото в България. Този отбор ще бъде в помощ на много хора, които искат да напреднат с резултатите си и да научат повече за бягането. Също така и за много от напредналите искащи по-професионална помощ и тренировки. Надявам се да се съберат много хора и да се направят групи за общи тренировки. Разбира се когато имам възможност ще присъствам и аз на някои тренировки и ще може на живо да се проследи развитието на всеки от отбора."
Освен за МТ Running Team, беше така добър да даде няколко съвета за всички начинаещи лекоатлети, до които той е стигнал в следствие на своята практика.

1.ХРАНЕНЕ ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ТРЕНИРОВКА И ЗАЩО?

„Храненето е много важен фактор за "зареждане" и възстановяване на организма. Много е важно всеки да знае как да подготви организма си преди всяка тежка тренировка и също така след нея как да възстанови. Храната играе много важна роля при всеки един професионален спортист,и е наистина важно как,кога и с какво ще се храниш.

2.КАК И КОГА ДА СЕ ПИЕ ВОДА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА?

„Водата както всеки знае играе също голяма роля за правилното функциониране на организма. Аз лично не държа на всяка тренировка да пия постоянно. Това, което показват по филмите, че с излизането да бягаш задължително трябва да носиш бутилка с вода е малко преувеличено. Ако е наистина много топло и изпитваш нужда да пиеш и да се разхладиш,да. Хубаво е дневно през зимните месеци да се приема по 1.5 -2 литра вода,а през лятото може и 3 литра. „

3.КАКВА Е ПОДХОДЯЩАТА ЕКИПИРОВКА ЗА БЯГАНЕ?

„Подходящата екипировка за бягане е който с каквото разполага и според възможностите на всеки човек. Да хубаво е когато имаш всякакви удобни дрехи и маратонки, но това не ни прави състезатели. Давам за пример Кенийците.. При тях такива неща като важна екипировка за бягане не присъстват,всеки тренира с каквото има и до колкото издържи самата маратонка или дреха."

„Съветите които ще дам на всички начинаещи в бяганията са :

1. Намерете човек към който да се допитате дори и за минимални неща в бяганията.
2. Преследвайте целите си и не се отделяйте от правилният път.

3. Включвайте се в повече групови бягания, за да имате още по-голямо желание за бягане. „
Няма как да човек да остане безразличен към успехите на това младо и талантливо момче, затова освен, че SportRespect подкрепя идеята, ще подпомогне с осигуряването на екипировка за всички, включили се в отбора.

Призоваваме всеки, които бяга и има интерес за се развие в тази насока да се свърже с Митко Ценов, защото дори и млад, той определено е човек, от който има какво да се научи.

FACEBOOK: Tsenov Mitko


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Знаете ли как съдбата свързва Меси с Роналдо Знаете ли как съдбата свързва Меси с Роналдо
31.01.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че съдбата е обвързала Кристиано Роналдо и Лионел Меси явно не само на терена, но и в живота.
Защо вратарите избират Reusch? Защо вратарите избират Reusch?
24.02.2016г. Категория: Актуално
Най-новата колекция на Reusch вратарски ръкавици за 2016год. вече официално и при нас. Може да ги намерите в секция Спорт - Футбол. Немската марка за пореден път изненадва с забележителен дизайн и безброй разработени и патентовани технологии, които да дадат още повече комфорт, по-добра изолация и защита.

Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович
29.12.2017г. Категория: Актуално
С напредването и развитието на съвременните технологии, и най-вече приложения, вече е възможно да бъдем в крак с най-важните новини и събития свързани със знаменитостите.
Горещ спорт за двойки Горещ спорт за двойки
15.04.2016г. Категория: Актуално
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
СЕЗОНА ЗАПОЧНА, ИЗНЕНАДАЙ ПРОТИВНИКА СЕЗОНА ЗАПОЧНА, ИЗНЕНАДАЙ ПРОТИВНИКА
15.09.2016г. Категория: Актуално
Имаш любим футболен отбор, който подкрепяш неистово. Посещаваш мачовете или викаш за него пред телевизора с приятели. Всичко това можеш да го направиш по един уникален начин, като се сдобиеш с фен артикул на отбора.
Нов рекорд за Роналдо Нов рекорд за Роналдо
17.11.2017г. Категория: Актуално
Тази година определно се оказва една от най-наситената откъм емоции за Роналдо. Той постави нов личен рекорд, като се сдоби с трето дете в рамките на една година.
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Как да се отървем от целулита? Как да се отървем от целулита?
27.04.2016г. Категория: Актуално
Коя жена не желае да изглежда добре със стегнати крака, корем, дупе и най-вече тяло без целулит? Много жени се примиряват с наличието на целулита и го приемат като козметичен дефект, който няма лечение. Това не е така, с добър хранителен режим, упражнения и здравословен начин на живот, нещата могат коренно да се променят.
Най-смешните имена на спортисти в историята Най-смешните имена на спортисти в историята
16.03.2016г. Категория: Актуално
Представяме Ви някои от най-смешните, нецензурирани имена на спортисти. Българското им значение определено ще Ви развесели. Учените казват, че смехът удължава живота. Ако наистина е така, след тези редове Ви гарантираме доста дълъг живот.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех