Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS

10.05.2017г. Категория: Актуално Прегледи: 1156
Атлетическа лига GOKIDS обхваща общо 6 състезания, които се провеждат на Националния стадион Васил Левски. Разделена е на два етапа - пролетен и есенен, като се провеждат по три състезания на сезон. Основната цел на лигата е популяризиране на спорта и в частност на атлетиката сред децата. Обхваща деца родени от 2002 година до 2009 година. Дисциплините в които се състезават са:
  • 60 м
  • 60 м препятствия
  • Скок от място
  • 100/200 метра
  • Щафети 4х100м. и 4х50м.
gokids
Атлетическа лига GOKIDS

Първите две състезания се състояха тази година на 19 март и 23 април. Турнира събра повече от 350 деца почти от цялата страна. Тази година взеха участие голям брой клубовете от София-СК Приорити спорт, СК Ивет Лалова-спринт академи, Академик, Тереза Маринова, Атлетик София, Надежда София, Дейдос спорт, КЛАСА. Няколко клуба от Пловдив, СК Ива Пранджева, СК пълдин, Тракия Пловнив. Участваха още клубове от Олимпия-Враца, Павел Павлов Враца, Хеброс Харманли, СК Костенец, Феникс-Плевен, САКЛА Сливен, Юлис –Елин Пелин, СК Звездите Петрич, Маратон Ихтиман и други клубове с по-малко участници.
GOKIDS
Атлетическа лига GOKIDS

Третият последен кръг от пролетното издание ще се състои на 14 май 2017 г. (неделя). Различното този път ще е присъствието на екип от онлайн магазин за спортни стоки - Sportrespect.com, който ще представи редица продукти подходящи за лека атлетика. Както зрителите, така и участниците и треньорите ще могат да видят и дори да пробват, част от богатия асортимент спортни стоки предлагани от Sportrespect.com. Представяните продукти ще са: екипи, тениски, шпайкове, анцузи, якета, ветровки, чорапи, раници, сакове, клинове и много други, изработени от световноизвестни и многократно доказали се спортни брандове. Всичко това, можете да намерите на входа при маратонската врата на „Г" сектор от 09:30ч.

Очакваме Ви!

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Горещ спорт за двойки Горещ спорт за двойки
15.04.2016г. Категория: Актуално
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА
15.02.2019г. Категория: Актуално
Митко Ценов е един от най-силните бегачи в България през последните няколко години и един от най-добрите на средни и дълги бягания в Европа.
Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки? Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки?
23.03.2016г. Категория: Актуално
Според много мъже, момичетата за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.
Нов рекорд за Роналдо Нов рекорд за Роналдо
17.11.2017г. Категория: Актуално
Тази година определно се оказва една от най-наситената откъм емоции за Роналдо. Той постави нов личен рекорд, като се сдоби с трето дете в рамките на една година.
ПРОМОЦИЯ - ЕКИПИ ЗА ВАС, БЕЗПЛАТНА ЩАМПА ОТ НАС ПРОМОЦИЯ - ЕКИПИ ЗА ВАС, БЕЗПЛАТНА ЩАМПА ОТ НАС
16.07.2018г. Категория: Актуално
Ако сте част от отбор, клуб или училище и се нуждаете от спортна екипировка, с щампи, бързо изработване и експресна доставка - Sportrespect.com e Вашия онлайн магазин, където ще получите всичко това.
Най-смешните имена на спортисти в историята Най-смешните имена на спортисти в историята
16.03.2016г. Категория: Актуално
Представяме Ви някои от най-смешните, нецензурирани имена на спортисти. Българското им значение определено ще Ви развесели. Учените казват, че смехът удължава живота. Ако наистина е така, след тези редове Ви гарантираме доста дълъг живот.
Знаете ли как съдбата свързва Меси с Роналдо Знаете ли как съдбата свързва Меси с Роналдо
31.01.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че съдбата е обвързала Кристиано Роналдо и Лионел Меси явно не само на терена, но и в живота.
Легендарно европейско първенство за ветерани Легендарно европейско първенство за ветерани
25.07.2017г. Категория: Актуално
През 2017г. - годината на европейските първенства по лека атлетика, дойде ред старата генерация лекоатлети да премерят сили в Европейското първенство за ветерани.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех