Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

SportRespect в сътрудничество с Женското футболно първенство

08.10.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 587
В началото на месец септември стартира новия сезон в Женското футболно първенство. Същевременно с това Изпълкомът на БФС одобри и даде съгласие за сключване на договор за телевизионно излъчване на двубоите от държавното първенство по футбол за жени.

Всяка седмица в неделя от 11:00ч. ще можете да наблюдавате по един двубой от кръга, който ще бъде отразяван на живо по Nova Sport TV. Най-интересните, спорни и майсторски моменти от всички двубои ще бъдат включени в специализирани репортажи и обзори на кръговете, които да достигнат до феновете на женския футбол.

По този повод, ние от SportRespect.com също сме съпричастни с мисията за популяризирането на женския футбол, който с помощта на различни инициативи да достигне до повече хора. Партньорството ни с Женското футболно първенство стартира точно в това направление и ще продължи с поетия ангажимент до края на сезона. Всяка седмица по време на прякото излъчване на избрания двубой, на Официалната фейсбук страница на първенството, ще бъде обявена игра за гласуване за „SportRespect играч на мача", където феновете на женския футбол да определят чрез коментари дамата с най-добро представяне. Състезателката с най-много гласове, ще получи специален приз за показаните умения на терена, подсигурен от нашия екип. Гласуването за „SportRespect играч на мача" ще продължава до 12:00ч всяка сряда. Като комплимент към всички гласували за избрания играч на мача, SportRespect ще предостави на един от тях ваучер на стойност 50.00лв за пазаруване от нашия онлайн магазин. Тегленето на печелившия от томболата за ваучер ще бъде публикувано на страниците на Sport Respect и Женското футболно първенство във фейсбук.


Присъединете се към разпространяването на „спортния дух" и множеството успехи, които българските спортисти постигат. Станете част от света на женския футбол и талантите, които ни заобикалят, макар и от малкия екран.
Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес? Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес?
01.04.2016г. Категория: Актуално
Титаник е един от трите британски лайнера от клас „Олимпик" и един от най-големите пътнически параходи в света по онова време. Известен е със сблъсъка си с айсберг и трагичното си потъване на 15 април 1912г.
5 грешки, които допускате с обувките си за бягане 5 грешки, които допускате с обувките си за бягане
06.07.2016г. Категория: Актуално
Всеки активно спортуващ човек е наясно с факта, че обувките са една важна част от спортния екип. Това е така, защото начинът, по който човек се движи или бяга, е важен не само за равновесието, но и за устойчивостта на организма като цяло и дори за подобряване на спортните постижения.
Суеверен ли е Григор Димитров? Суеверен ли е Григор Димитров?
05.04.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че не само Рафаел Надал е подвластен на своите суеверия преди и по време на мач, а и Григор Димитров, който също се подчинява до някаква степен на определени правила на съдбата.
СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА
15.02.2019г. Категория: Актуално
Митко Ценов е един от най-силните бегачи в България през последните няколко години и един от най-добрите на средни и дълги бягания в Европа.
Литекс представи новите екипи GIVOVA предоставени от SportRespect.com Литекс представи новите екипи GIVOVA предоставени от SportRespect.com
01.08.2019г. Категория: Актуално
Ръководството и футболистите на Литекс представиха новите екипи на тима за сезон 2019/2020 година. Това се случи на специална пресконференция в официалния шоурум на SportRespect.com – Генерален представител на марката GIVOVA за България.
Nike поставя нова ера в спортните бюстиета Nike поставя нова ера в спортните бюстиета
04.03.2016г. Категория: Актуално
Каквато и физическа дейност да извършвате, най-доброто, което можете да направите за бюста си е тренирате със спортен сутиен/бюстие. Така ще си осигурите максимален комфорт по време на тренировка и ще можете да изпълнявате по-правилно и кардио частта и силовите упражнения.
Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки? Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки?
23.03.2016г. Категория: Актуално
Според много мъже, момичетата за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.
Остани си вкъщи и тренирай Остани си вкъщи и тренирай
18.03.2020г. Категория: Актуално
В условията на текущата ситуация в страната, когато трябва да прекарваме деня си вкъщи, сме притиснати от въпроса „Какво да правим?".
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех