Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

SportRespect стартира партньорство с бранда на Цветан Соколов-2o7o10v

02.10.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 1483
С началото на новата промоционална кампания и честването на 8 си рожден ден, SportRespect стартира официално партньорство с бранда на световноизвестния български волейболист Цветан Соколов - 2o7o10v, благодарение на което уникалните по рода си продукти могат да бъдат закупени онлайн от нашия сайт.

Това което ги отличава изключително е Volley fit" кройката, която спокойно да подчертае всяка част на тялото, както и да придаде достатъчно свобода на движенията. Нещо повече, всеки продукт е обогатен с авторско изображение, което крие в себе си нотка вдъхновение за всеки ден. По този повод, г-н Цветан Соколов посети официалния шоурум на SportRespect и сподели някои детайли относно идеята му за създаване на бранда, както и очакванията му за бъдещото партньорство. Какви са неговите първи впечатления относно съвместната ни работа, можете да видите по-долу в самото интервю.

Здравейте, г-н Соколов! Бихте ли споделили как се роди идеята за стартирането на собствен бранд?

- Здравейте. Идеята се роди спонтанно. Често ми се налагаше да харесам дреха, но за да мога да я нося, се налагаше да правя компромис с кройката и с начина, по който ми стои. Направих няколко модела за себе си и ги разнообразих с дизайни и графики, свързани с волейбола. Мои колеги и приятели започнаха да ме питат откъде са и идеята просто се появи. Разнообразието, което се предлага днес е огромно, но брандът "2о7о10v" предоставя възможност за себеизразяване по един по-креативен начин на всички, които харесват волейбола и спорта, без да се налага да правят компромис с нещо.


Какво според Вас прави моделите от бранда "2о7о10v" уникални и единствени по рода си?


- На първо място - материята и кройката. За мен това са двете основни неща, които могат да отличат една дреха от всички останали. Брандът е българско производство – добрите професионалисти, с които си партнира "2о7о10v" , обръщат внимание на всеки детайл и дори тук в чужбина вече няколко пъти се убеждавам, че точно материята и кройката са онова, което им прави най-силно впечатление. Дизайните и графиките са другата впечатляваща част от продуктите – те са изцяло авторски (на екипа на бранда), а за тяхната реализация се доверяваме на различни български творци. Резултатът е впечатляващ – по-различно и креативно пресъздаване на елементи от любимия спорт и мотивацията, която можем да предадем, чрез това, което носим. И освен това може би един съществен детайл – brand tag с моя подпис на всяка една от тях.

Как решихте да се спрете и заложите на точно този тип продукти ?

- До момента са представени само една част от моделите ни тениски. Започнахме с тях, защото аз самият залагам често на този тип дреха в ежедневието си. За мен basic тениската с ефектна визия може лесно да бъде съчетана. Предстои представянето на още дизайни, както и нови модели дрехи, които вярвам, че ще бъдат интересни за всички. Защото както е известно вече - „2о7о10v" e брандът, който „говори" твоя спортен език"

Стартираме съвместно партньорство, благодарение на което продуктите от бранда 2o7o10v", ще бъдат достъпни за всички клиенти на SportRespect. Какви са вижданията Ви за бъдещите съвместни проекти и предстоящата ни работа заедно ?

- Имах възможността да се запозная с екипа Ви и още след първата ни среща бях силно впечатлен от професионализма и позитивната атмосфера, в която всеки работи с отдаденост и много желание. Такава среда и колектив, за мен винаги са били гаранция за успех. Спортът през годините ме е научил, че колективът и всеотдайната работа са най-важни. Вярвам, че това партньорство ще може да реализира много значими съвместни проекти между "2o7o10v" и Sportrespect за всички, които обичат спорта.
Всички продукти, които предлага бранда можете да разгледате тук.Джордж Оукли подписа договор за партньорство със SportRespect Джордж Оукли подписа договор за партньорство със SportRespect
25.09.2020г. Категория: Актуално
SportRespect.com и нападателят на ФК „Пирин"-Благоевград- Джордж Оукли стартират ново партньорство. Оукли е първият професионален футболист, с който работим от гледна точка на спонсортсво, но в съвсем нова насока, а именно- индивидуално персонализирани футболни обувки.
Как да се отървем от целулита? Как да се отървем от целулита?
27.04.2016г. Категория: Актуално
Коя жена не желае да изглежда добре със стегнати крака, корем, дупе и най-вече тяло без целулит? Много жени се примиряват с наличието на целулита и го приемат като козметичен дефект, който няма лечение. Това не е така, с добър хранителен режим, упражнения и здравословен начин на живот, нещата могат коренно да се променят.
ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com
29.07.2019г. Категория: Актуално
ФК Струмска Слава е български футболен клуб от град Радомир, който участва във Втора професионална футболна лига. Отборът е първият професионален клуб в страната, облечен с екипировка на италианския бранд GIVOVA от генералния представител за България – SportRespect.com.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ
09.09.2016г. Категория: Актуално
Официални сведения показват, че първият произведен чифт маратонки датира от 30-те години на миналия век. От тогава започва активно производство на маратонки, които с времето променят както външния си вид, така и материалите и качеството си. Новото произведение грабва интереса на хиляди и все повече хора желаят да се сдобият поне с един чифт.
Насоки за избор на подходящите за Вас обувки (Част 2) Насоки за избор на подходящите за Вас обувки (Част 2)
26.06.2020г. Категория: Актуално
За да се сдобием с най-подходящите за нас обувки е необходимо да вземем под внимание няколко насоки, които биха ни помогнали да направим избор. SportRespect.com Ви предоставя няколко практични съвета, на какво по-точно да обърнете внимание при избора на всякакъв тип обувки.

Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес? Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес?
01.04.2016г. Категория: Актуално
Титаник е един от трите британски лайнера от клас „Олимпик" и един от най-големите пътнически параходи в света по онова време. Известен е със сблъсъка си с айсберг и трагичното си потъване на 15 април 1912г.
Nike предлага 100 млн. евро годишно за да преподпише с Барселона Nike предлага 100 млн. евро годишно за да преподпише с Барселона
09.03.2016г. Категория: Актуално
Nike е готов да плаща по 100 милиона евро на година на Барселона за да остане техен производител. Nike изработва официалните фланелки на Барселона още от 1998г., като първоначалната сделка е за 120 милиона евро за повече от 10 години.
Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината? Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината?
22.04.2016г. Категория: Актуално
Всички знаят, че разходките сред чистия въздух са много полезни, активното движение и тихите планински поляни действат на психическото и физическото състояние на всеки човек. Нашата страна е една от най-богатите на необятни, красиви и обширни гледки и места. Планината освен да пленява със своята красота, крие хиляди опасности и предизвикателства и затова трябва да сме подготвени когато я посещаваме.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех