Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

SPORTRESPECT-ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ZEUS ЗА БЪЛГАРИЯ

16.07.2021г. Категория: Актуално Прегледи: 2248
Месецът стартира с голяма и изключително позитивна новина, както за нас, така и за нашите клиенти. С радост Ви съобщаваме, че считано от 01.07.2021г. Sport Respect е ексклузивен представител на италианския производител на спортна екипировка ZEUS за България.

Италианският бранд стартира своята дейност още през 1999г. с няколко основни цели - реализиране на различни проекти, популяризиране на марката на национално и международно ниво. В хода на своето развитие, брандът е доказал неколкократно важността на успешното осъществяване на същите, резултирайки в разширяване на пазарите, разработване на разнообразни продукти, обхващащи широка аудитория, и перфектна вътрешна организация. Към момента в над 50 държави по целия свят, артикулите на бранда достигат до крайния потребител и редица професионални спортни клубове /Част от тях виж тук/, с помощта на местни представители. Заедно с всичко това, ZEUS залага на ежегодно създаване на иновативни и подобрени като технология на изработка, дизайн и материи продукти, които да отговорят на очакванията на различните типове спортисти, видове спортове и крайни потребители. Каталогът на ZEUS обхваща голяма гама категории продукти - спортна екипировка и оборудване, дори за строго профилирани спортове. Нещо повече, всички колекции предлагат богат избор от разцветки и размери за максимално удовлетворяване на последните тенденции, като наличността им на пазара се поддържа в рамките на цели 5 години.

Качеството, разнообразието и редицата предимства, които предлага каталогът на италианския гигант, са изключително ценени от нашата аудитория. Точно затова, считаме че официалният ексклузивитет за присъствието на Zeus на българския пазар в наше лице, е една огромна стъпка напред към осъществяване на заложените цели и задачи за отлично обслужване, богат продуктов асортимент и непрекъсната динамика. По този начин се стремим да предоставим на своята аудитория актуалност, отлични и неповторими услуги и обслужване на най-високо ниво.
Партньорството ни с бранда датира от 2016 година, като още от самото начало приемаме мисията на компанията като своя, и работим усилено в тази насока. В рамките на 5 години успяхме да представим по неповторим и уникален начин асортимента на Zeus и да го наложим като предпочитан бранд за спортна екипировка сред българските професионални клубове, както и сред нашите партньори, крайни клиенти и дистрибутори. Точно затова предоставяме и редица възможности за оптимизиран и ефективен процес, като брандиране на артикулите, благодарение на който всеки един наш клиент може да получи финализиран продукт за максимално кратко време. /С различните видове брандиране можете да се запознаете тук./

Предимства екипировка Zeus от Sport Respect:

  • Непрекъснато подобрение на продуктовата гама, за да бъде максимално комфортна и добра нуждите на всеки един спортист и краен клиент;
  • Оптимален срок на производство за различните колекции- 5 години;
  • Богат цветови асортимент;
  • Колекции, предлагащи пълна екипировка от една и съща серия;
  • Голям диапазон размери, подходящи за малки и големи;
  • Линии за свободно време и тренировка;
  • Унисекс модели, подходящи за мъже и жени;
  • Цялостна спортна екипировка, подходяща за индивидуални и колективни спортове;
  • Отлично съотношение цена-качество;
  • Възможност за Спонсоризация на Професионални отбори/клубове и големи школи. (Виж тук.)


Ако разполагате с фирма, занимаваща се с търговия на спортни стоки и желаете да добавите артикулите на Zeus към своето портфолио и каталог, можете да пуснете своето официално запитване за включване в програмата ни за дистрибутори, като попълните следната форма. /Попълни анкетата оттук./


Виж всички продукти на "Zeus" тук
!

Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS
10.05.2017г. Категория: Актуално
Атлетическа лига GOKIDS обхваща общо 6 състезания, които се провеждат на Националния стадион Васил Левски. Третият последен кръг от пролетното издание ще се състои на 14 май 2017 г. (неделя). Различното този път ще е присъствието на екип от онлайн магазин за спортни стоки - Sportrespect.com.
Nike поставя нова ера в спортните бюстиета Nike поставя нова ера в спортните бюстиета
04.03.2016г. Категория: Актуално
Каквато и физическа дейност да извършвате, най-доброто, което можете да направите за бюста си е тренирате със спортен сутиен/бюстие. Така ще си осигурите максимален комфорт по време на тренировка и ще можете да изпълнявате по-правилно и кардио частта и силовите упражнения.
Барса се похвали с новия уникален "Камп Ноу" Барса се похвали с новия уникален "Камп Ноу"
14.03.2016г. Категория: Актуално
Началото на този месец, Каталунците споделиха, че търга за реконструкция и дизайн на Кемп Ноу е спечелен от отбора на тримата архитекти Nikken Sekkei, Pascual и Ausió.
10 причини да закупиш Стоножки Adidas Mundial и Kaiser 5 Team Turf 10 причини да закупиш Стоножки Adidas Mundial и Kaiser 5 Team Turf
19.05.2021г. Категория: Актуално
Все още ли си обзет от вечната дилема какъв да бъде завършекът на твоята екипировка и на кои Стоножки да се спреш? Каталогът ни ти предоставя изключителни модели на най-предпочитаните брандове в световен мащаб, и то на страхотна цена! Виж какви препоръки и оценки дадоха за двата модела, нашите клиенти!SportRespect подарява предпазни маски на своите клиенти SportRespect подарява предпазни маски на своите клиенти
27.03.2020г. Категория: Актуално
Екипът на SportRespect.com е съпричастен с извънредното положение в страната и във връзка с трудното намиране на предпазни маски в търговските обекти, които са мярка за органичаването на разпространението на вируса, стартираме кампанията „SportRespect подарява предпазни маски"
Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович
29.12.2017г. Категория: Актуално
С напредването и развитието на съвременните технологии, и най-вече приложения, вече е възможно да бъдем в крак с най-важните новини и събития свързани със знаменитостите.
Как да разберем дали маратонките са оригинални? Как да разберем дали маратонките са оригинални?
15.05.2020г. Категория: Актуално
Всеки купувач е изправен пред дилемата дали продукта, който си е харесал е оригинален. За да избегнете неприятни ситуации и да пазарувате спокойно, в тази статия ще Ви запознаем с начините да различавате оригиналните продукти от техните реплики.
Sport Respect-Ексклузивен представител на Rinat за България Sport Respect-Ексклузивен представител на Rinat за България
22.01.2021г. Категория: Актуално
Sport Respect непрекъснато се стреми да предостави на своите клиенти най-добрия продуктов асортимент на пазара. Поредната стъпка в тази насока е партньорство ни с "Rinat"- мексикански производител на вратарска екипировка! Виж защо няколко български вратари избраха "Rinat"!
Sport Respect на 10 години Sport Respect на 10 години
31.10.2022г. Категория: Актуално
Sport Respect празнува 10 години! С всяка една изминала година, освен опит, ние добавяхме към портфолиото си нов асортимент, нови услуги, нови цели и нови възможности, за да бъдем това, което сме днес!
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех