Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

СЕСТРИ СТОЕВИ НА ГОСТИ В SPORTRESPECT

03.10.2019г. Категория: Актуално Прегледи: 860
Екипа на SportRespect имаше честта и удоволствието да се срещне с бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви. Сестри Стоеви посетиха шоурума на SportRespect и споделиха интересни факти, с които ще Ви запознаем в тази статия.
Българските бадминтонистки стартират със спорта още в ранна детска възраст, след като сменят няколко вида спорта, на 8 години, Стефани се записва на бадминтон, а два месеца по-късно и Габриела. Живеейки на метри от залата, момичетата се запалили по бадминтона и от 2006г. започват да се състезават професионално.
Времето минава, успехите растът, но един от най-големите за тях, който им е донесъл максимално удовлетворение, е златната победа на европейските игри в Баку през 2015г., и след това победата в турнира по бадминтон в Орлеан, Франция.
Пътят към успеха никога не е лек и винаги има трудни моменти, за Стоеви това е тримесечната пауза тази година, която се е наложило да направят. Въпреки това те са мотивирани и се готвят усърдно за най-големите си цели – олимпийски и световни медали.
За някои може би изглежда, че спорта по двойки е по-лесен защото силите на спортистите се обединяват и шансовете за победа се увеличават, защото винаги можеш да разчиташ на съотборника си и отговорността не пада само върху единия. Това е самата истина, но заедно с това, те трябва да се познават толкова добре, че във всеки един момент да знаят какво мисли другия и как би реагирал в дадена ситуация.
Успеха на младите и талантливи момичета е доказателство, че са се сработили до такава степен, че дори с поглед могат да се разберат.
Сестрите споделиха с нас, че изобщо не чувстват липсва на българска фенска маса, въпреки, че се състезават далеч от родината.

Изказваме благодарност към сестри Стоеви за гостуването и им пожелаваме постигане на всички цели с лекота!

WWW.SPORTRESPECT.COM

Меси подписва договор написан на салфетка Меси подписва договор написан на салфетка
08.11.2017г. Категория: Актуално
Първият договор на Лионел Меси е бил написан и подписан върху обикновена салфетка. Причината за това е била, че Чарли Рексач бил толкова впечатлен от уменията на Меси, че е искал незабавно да подпише договор с него.
Знаете ли кога и как е възникнал футбола? Знаете ли кога и как е възникнал футбола?
18.03.2016г. Категория: Актуално
Футболът е един от най-популярните спортове в Европа и Южна Америка. Родината на спорта се счита, че е Англия, където играта се е играла още в средните векове, макар и по доста по-различен начин. Известни са и други държави, в които са се практикували игри наподобяващи познатият и съвременен спорт - Футбол.
Суеверен ли е Григор Димитров? Суеверен ли е Григор Димитров?
05.04.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че не само Рафаел Надал е подвластен на своите суеверия преди и по време на мач, а и Григор Димитров, който също се подчинява до някаква степен на определени правила на съдбата.
PUMA създаде изумително леки и удобни кецове PUMA създаде изумително леки и удобни кецове
27.01.2017г. Категория: Актуално
В колекцията присъстват ултра-леките кецове, с което се отличават от всички останали модели. Изработени са от много леки, мрежести, синтетични и текстилни материали; масивна, гумена, но изключително мека и удобна подметка.
10 факта за спорта, които много ще ви изненадат 10 факта за спорта, които много ще ви изненадат
11.03.2016г. Категория: Актуално
Спортът е съвкупност от специфични, физически упражнения, които се изпълняват с определена цел и в условия, различни от всекидневните. Някои хора спортуват за развлечение и разтоварване, други за усъвършенстване на умения, трети просто за добра визия.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович
29.12.2017г. Категория: Актуално
С напредването и развитието на съвременните технологии, и най-вече приложения, вече е възможно да бъдем в крак с най-важните новини и събития свързани със знаменитостите.
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес? Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес?
01.04.2016г. Категория: Актуално
Титаник е един от трите британски лайнера от клас „Олимпик" и един от най-големите пътнически параходи в света по онова време. Известен е със сблъсъка си с айсберг и трагичното си потъване на 15 април 1912г.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех