Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

СЕСТРИ СТОЕВИ НА ГОСТИ В SPORTRESPECT

03.10.2019г. Категория: Актуално Прегледи: 450
Екипа на SportRespect имаше честта и удоволствието да се срещне с бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви. Сестри Стоеви посетиха шоурума на SportRespect и споделиха интересни факти, с които ще Ви запознаем в тази статия.
Българските бадминтонистки стартират със спорта още в ранна детска възраст, след като сменят няколко вида спорта, на 8 години, Стефани се записва на бадминтон, а два месеца по-късно и Габриела. Живеейки на метри от залата, момичетата се запалили по бадминтона и от 2006г. започват да се състезават професионално.
Времето минава, успехите растът, но един от най-големите за тях, който им е донесъл максимално удовлетворение, е златната победа на европейските игри в Баку през 2015г., и след това победата в турнира по бадминтон в Орлеан, Франция.
Пътят към успеха никога не е лек и винаги има трудни моменти, за Стоеви това е тримесечната пауза тази година, която се е наложило да направят. Въпреки това те са мотивирани и се готвят усърдно за най-големите си цели – олимпийски и световни медали.
За някои може би изглежда, че спорта по двойки е по-лесен защото силите на спортистите се обединяват и шансовете за победа се увеличават, защото винаги можеш да разчиташ на съотборника си и отговорността не пада само върху единия. Това е самата истина, но заедно с това, те трябва да се познават толкова добре, че във всеки един момент да знаят какво мисли другия и как би реагирал в дадена ситуация.
Успеха на младите и талантливи момичета е доказателство, че са се сработили до такава степен, че дори с поглед могат да се разберат.
Сестрите споделиха с нас, че изобщо не чувстват липсва на българска фенска маса, въпреки, че се състезават далеч от родината.

Изказваме благодарност към сестри Стоеви за гостуването и им пожелаваме постигане на всички цели с лекота!

WWW.SPORTRESPECT.COM

СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА СПОРТРЕСПЕКТ ПОДКРЕПЯ ЦЕНОВ В НОВАТА МУ СПОРТНА ИНИЦИАТИВА
15.02.2019г. Категория: Актуално
Митко Ценов е един от най-силните бегачи в България през последните няколко години и един от най-добрите на средни и дълги бягания в Европа.
Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината? Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината?
22.04.2016г. Категория: Актуално
Всички знаят, че разходките сред чистия въздух са много полезни, активното движение и тихите планински поляни действат на психическото и физическото състояние на всеки човек. Нашата страна е една от най-богатите на необятни, красиви и обширни гледки и места. Планината освен да пленява със своята красота, крие хиляди опасности и предизвикателства и затова трябва да сме подготвени когато я посещаваме.
Иван Дюлгеров - oще един български вратар със спонсорски договор от RINAT Иван Дюлгеров - oще един български вратар със спонсорски договор от RINAT
29.08.2019г. Категория: Актуално
Иван Дюлгеров е вратар на ПФК Черно Море (Варна). Стартира с футбола преди 10 години в школата на ПФК Черно Море и до днес продължава да бъде достоен представител на клуба.
Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович Роналдо, Меси, Неймар или Ибрахимович
29.12.2017г. Категория: Актуално
С напредването и развитието на съвременните технологии, и най-вече приложения, вече е възможно да бъдем в крак с най-важните новини и събития свързани със знаменитостите.
По пътя на звездите По пътя на звездите
28.03.2016г. Категория: Актуално
В тази статия ще ви представим част от славните, български спортисти, които освен, че са допринесли за това името на България да бъде прославяно през годините. Те активно развиват дейност за подподагането на спорта в България, като създават различни клубове, школи фондации и зали, където да се обучават и тренират малки и големи. Това допълнително допринася за техния престиж, респект и уважение от всички.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com
29.07.2019г. Категория: Актуално
ФК Струмска Слава е български футболен клуб от град Радомир, който участва във Втора професионална футболна лига. Отборът е първият професионален клуб в страната, облечен с екипировка на италианския бранд GIVOVA от генералния представител за България – SportRespect.com.
Горещ спорт за двойки Горещ спорт за двойки
15.04.2016г. Категория: Актуално
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
Легендарно европейско първенство за ветерани Легендарно европейско първенство за ветерани
25.07.2017г. Категория: Актуално
През 2017г. - годината на европейските първенства по лека атлетика, дойде ред старата генерация лекоатлети да премерят сили в Европейското първенство за ветерани.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех