Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Nike поставя нова ера в спортните бюстиета

04.03.2016г. Категория: Актуално Прегледи: 3854
Nike Pro Classic Bra
Каквато и физическа дейност да извършвате, най-доброто, което можете да направите за бюста си е да тренирате със спортен сутиен/бюстие. Така ще си осигурите максимален комфорт по време на тренировка и ще можете да изпълнявате по-правилно и кардио частта и силовите упражнения. Спортното бюстие е основна част от облеклото на всяка тренираща жена. Той придържа гърдите плътно към гръдния кош, като по този начин ограничава движението им, с цел по-голямо удобство.
Продължителните изследвания и многократните тестове, които NIKE, извършват за повече от две години водят до нова революция в спортните бюстиета и създаване на системата – Pro 360 Fit System.
Едно от предимствата на новата колекция бюстиета на Nike е, че няма как две жени да са еднакви или да си приличат. Различната структура, физични параметри, цвят на кожата и нужди на всяка жена ги прави различни, дори с еднакви бюстиета.

Nike Pro Bra Collection
Това интуитивно вдъхновение кара Nike да посвети дълъг период от време на продължителни изследвания и тествания за да създаде новата колекция спортни бюстиета. Резултатът от тази усърдна работа са новите модели спортни бюстиета на Nike – Pro Bra. Те са иновативни продукти, с подобрена визия, гарантиращи необходимия комфорт по време на тренировка. Новата колекция бюстиета на Nike включва 5 модела, които осигуряват желаното удобство по различен начин. Nike Pro Rival Bra е бюстие, чийто дизайн и модел на изработка наподобява горната част от ежедневното бельо – сутиен, а Nike Pro Fierce Bra се отличава със своята лекота и меките чашки, които обхващат целите гърди, без да ги притискат.


Nike Pro Rival Bra
Nike Pro Fierce Bra
Nike Pro Rival Bra
Nike Pro Fierce Bra

Тези два модела са иновация в женските спортни бюстиета, докато Nike Pro Indy Bra и Nike Pro Classic Bra са модели, от минала колекция, но с подобрени и обновени характеристики.
Nike Pro Indy Bra
Nike Pro Classic Bra
Nike Pro Indy Bras
Nike Pro Classic Bra

От първостепенно значение е спортното бюстие да е подходящият модел и размер, така че да осигурява необходимия комфорт за една ползотворна и добра тренировка. Според Джули Игараши - вице-президент на Global Design за трениращите жени на Nike „Голяма част от трениращата женска аудитория не носят подходящ размер бюстие. Това е нещо, което се нуждае от промяна."
Материята, изработката, стила и дизайна са много важни при избора на спортно бюстие, но най-важен е размерът. Той трябва да отговаря на Вашите характеристики, затова Nike използват системата - Pro 360 Fit System, която да помогне на всяка жена, да избере най-подходящият размер бюстие.
Новата колекция бюстиета, заедно с измервателната система на Nike са кулминацията в световния спортен дизайн. Измервателната система на Nike е тествала над 100 спортистки за техният размер бюстие и е установено, че работи с приблизително 80% точност. Системата е създадена преди около 2 години и единственото, което трябва да направи една жена за да разбере кой е подходящият размер за нея е да въведе нейната гръдна обиколка и размера на сутиена, който носи в Измервателната система на Nike.

Nike Pro Classic Black

Дамското Спортно Бюстие NIKE Pro Classic Womens Sports Bra
се отличава от останалите със своя различен, спортен гръб с кръстосани презрамки, който осигурява свободно движение. Наличните тънки шевове допринасят за по-гладко усещане и минимално стягане. Бюстието е изработено от 88% полиестер и 12% еластан с Dri-Fit технология, ограничаваща достъпа на влагата до кожата и по този начин ще сте сухи пред цялата тренировка. Изработката включва двуслойна конструкция с широка, еластична лента, в долната част, която осигурява допълнително удобство и повдига гърдите.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Горещ спорт за двойки Горещ спорт за двойки
15.04.2016г. Категория: Актуално
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Суеверен ли е Григор Димитров? Суеверен ли е Григор Димитров?
05.04.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че не само Рафаел Надал е подвластен на своите суеверия преди и по време на мач, а и Григор Димитров, който също се подчинява до някаква степен на определени правила на съдбата.
Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес? Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес?
01.04.2016г. Категория: Актуално
Титаник е един от трите британски лайнера от клас „Олимпик" и един от най-големите пътнически параходи в света по онова време. Известен е със сблъсъка си с айсберг и трагичното си потъване на 15 април 1912г.
5 грешки, които допускате с обувките си за бягане 5 грешки, които допускате с обувките си за бягане
06.07.2016г. Категория: Актуално
Всеки активно спортуващ човек е наясно с факта, че обувките са една важна част от спортния екип. Това е така, защото начинът, по който човек се движи или бяга, е важен не само за равновесието, но и за устойчивостта на организма като цяло и дори за подобряване на спортните постижения.
Меси скандално рус Меси скандално рус
27.07.2016г. Категория: Актуално
Аржентинската супер звезда–Лионел Меси преживява трудно и тежко лято. Затова той решава да предприеме нещо различно и нетипично, а именно да промени визията си. Каталунския феномен на Барселона боядиса косата си в рус цвят.
МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ
09.09.2016г. Категория: Актуално
Официални сведения показват, че първият произведен чифт маратонки датира от 30-те години на миналия век. От тогава започва активно производство на маратонки, които с времето променят както външния си вид, така и материалите и качеството си. Новото произведение грабва интереса на хиляди и все повече хора желаят да се сдобият поне с един чифт.
Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
Черният петък продължава Черният петък продължава
14.05.2016г. Категория: Актуално
Черният петък в Sportrespect.com стартира на 13 май 2016г. Намаленията започват от -70% и достигат до фрапиращите -90%. Ниските цени обхващат женски, мъжки и детски, обувки и дрехи, както и аксесоари и продукти с максимална цена 9,99лв.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех