Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

На какво да обърнем внимание преди да закупим нов чифт обувки? (Част 1)

23.06.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 172
Избор
Всеки човек рано или късно се е изправял пред една или друга дилема при избор на нов чифт обувки, в зависимост от предназначението и необходимостта от такава покупка. Много често дори поредното „попълване на колекцията" или находка от типа „ТОП предложение на ТОП цена", предразполагат към голямо вайкане и висене в даден магазин, поради несигурност в характеристиките на обувките и последващата им експлоатация, като успешна, комфортна и струваща си покупка.

Важно е преди да се втурнем към целева покупка, да сме наясно какво точно търсим като характеристики на продукта и това, което ни удовлетворява според нашите изисквания и виждания за комфорт, стил, съотношение цена-качество и разбира се предназначението на самата обувка. В този ред на мисли, SportRespect.com Ви предлага синтезиран модел на основните характеристики, които са едни от първите стъпки за финален избор при покупка на обувки.


Маратонки
1. От какви обувки имаме нужда?
На първо място, бихме искали да отбележим, че преди да се впуснем към безцелно обикаляне на магазини, е необходимо да си зададем ясна цел, какъв тип обувка търсим, с какво предназначение и какви са реално търсените от нас характеристики, на които искаме да отговаря. Трябва да сме наясно кое от тях стои на преден план при избора на продукт от тази категория като бранд, предназначение,външен вид, дизайн, цвят,цена-качество, комфорт,издръжливост, лекота, гъвкавост, стабилност и т.н.

2. За какво време ще ги използваме ?
От съществено значение е, разбира се, сезонността на обувката, спрямо нейното предназначение и материите, от които е изработена. Чудесен пример за това за туристическите обувки, които са с различен сезонен характер, спрямо което и класовете им се преразпределят в няколко подкатегории, в зависимост от метеорологичните условия и натоварвания на които ще бъдат подложени. Това се отнася и за специализираните спортни обувки със специфично предназначение.Маратонка
3. Материята от значение ли е?
Това е един от най-важните въпроси, на които трябва да си отговорим. Характеристиките на материята са едни от най-съществените при избор на обувки, спрямо тяхното предназначение. Тази част определено кореспондира с по-горе споменатите точки, тъй като изработката на даден продукт, зависи пряко от нейната насоченост. Трябва да си дадем отговор какъв тип обувка търсим, спрямо това за какво ще я използваме. Благодарение на различните видове материали и материи, които се използват при изработката на обувки, можем да избираме измежду характеристики от типа лек и гъвкав корпус, но с изключително стабилно прихващане и подсигуряване на ходилото или по-стегната и твърда материя, но с допълнително олекотена стелка в областта на възглавничката.

5. Да пристъпим към активно мерене?
В момента, в който пристъпим към меренето, може да се окаже че обувките, които сме си харесали на външен вид, съвсем не отговарят на характеристиките, които търсим от гледна точка на удобство и усещане. В този случай е добре да знаем и как да изберем подходящите за нас обувки, спрямо спецификите на собственото ни ходило и да се възползваме умело от възможността да премерим и преценим дали дадена обувка би отговорила на нашите очаквания и изисквания след покупката.


Нашите „ТОП предложения на ТОП цени" можете да разгледате тук .


За да се насладите на спокойно и сигурно пазаруване можете да закупите оригинални маратонки и спортни обувки от WWW.SPORTRESPECT.COMWWW.SPORTRESPECT.COM


Nike предлага 100 млн. евро годишно за да преподпише с Барселона Nike предлага 100 млн. евро годишно за да преподпише с Барселона
09.03.2016г. Категория: Актуално
Nike е готов да плаща по 100 милиона евро на година на Барселона за да остане техен производител. Nike изработва официалните фланелки на Барселона още от 1998г., като първоначалната сделка е за 120 милиона евро за повече от 10 години.
Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com ФК Струмска Слава – първият български футболен отбор с екипировка GIVOVA от SportRespect.com
29.07.2019г. Категория: Актуално
ФК Струмска Слава е български футболен клуб от град Радомир, който участва във Втора професионална футболна лига. Отборът е първият професионален клуб в страната, облечен с екипировка на италианския бранд GIVOVA от генералния представител за България – SportRespect.com.
10 факта за спорта, които много ще ви изненадат 10 факта за спорта, които много ще ви изненадат
11.03.2016г. Категория: Актуално
Спортът е съвкупност от специфични, физически упражнения, които се изпълняват с определена цел и в условия, различни от всекидневните. Някои хора спортуват за развлечение и разтоварване, други за усъвършенстване на умения, трети просто за добра визия.
Промо Пакет от 5 части с 25% отстъпка Промо Пакет от 5 части с 25% отстъпка
01.07.2019г. Категория: Актуално
Водени от търсенето и желанията на клиентите, екипа на SportRespect създаде промо пакет с допълнителна отстъпка от 25%, който включва 5 от най-купуваните артикули.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
Дибала ти носи отстъпки в Sportrespect.com Дибала ти носи отстъпки в Sportrespect.com
02.02.2016г. Категория: Актуално
Aржентинският професионален футболист - Пауло Бруно Дибала е донесъл многобройни успехи на отбора си през изминалия месец. Отбелязал е гол в мача срещу Верона на 6 Януари, два гола в мача срещу Удинезе на 17 Януари и е вкарал единствения гол в дербито с Рома на 24 Януари.
Горещ спорт за двойки Горещ спорт за двойки
15.04.2016г. Категория: Актуално
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
BACK TO SCHOOL В SPORTRESPECT С ПОДАРЪК-РАНИЦА ЗА ВСЕКИ BACK TO SCHOOL В SPORTRESPECT С ПОДАРЪК-РАНИЦА ЗА ВСЕКИ
16.08.2018г. Категория: Актуално
Знаем, че все още всички се наслаждават на закъснялото лято, но първият учебен ден наближава и е време да започне трескавата подготовка.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех