Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

На какво да обърнем внимание преди да закупим нов чифт обувки? (Част 1)

23.06.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 448
Избор
Всеки човек рано или късно се е изправял пред една или друга дилема при избор на нов чифт обувки, в зависимост от предназначението и необходимостта от такава покупка. Много често дори поредното „попълване на колекцията" или находка от типа „ТОП предложение на ТОП цена", предразполагат към голямо вайкане и висене в даден магазин, поради несигурност в характеристиките на обувките и последващата им експлоатация, като успешна, комфортна и струваща си покупка.

Важно е преди да се втурнем към целева покупка, да сме наясно какво точно търсим като характеристики на продукта и това, което ни удовлетворява според нашите изисквания и виждания за комфорт, стил, съотношение цена-качество и разбира се предназначението на самата обувка. В този ред на мисли, SportRespect.com Ви предлага синтезиран модел на основните характеристики, които са едни от първите стъпки за финален избор при покупка на обувки.


Маратонки
1. От какви обувки имаме нужда?
На първо място, бихме искали да отбележим, че преди да се впуснем към безцелно обикаляне на магазини, е необходимо да си зададем ясна цел, какъв тип обувка търсим, с какво предназначение и какви са реално търсените от нас характеристики, на които искаме да отговаря. Трябва да сме наясно кое от тях стои на преден план при избора на продукт от тази категория като бранд, предназначение,външен вид, дизайн, цвят,цена-качество, комфорт,издръжливост, лекота, гъвкавост, стабилност и т.н.

2. За какво време ще ги използваме ?
От съществено значение е, разбира се, сезонността на обувката, спрямо нейното предназначение и материите, от които е изработена. Чудесен пример за това за туристическите обувки, които са с различен сезонен характер, спрямо което и класовете им се преразпределят в няколко подкатегории, в зависимост от метеорологичните условия и натоварвания на които ще бъдат подложени. Това се отнася и за специализираните спортни обувки със специфично предназначение.Маратонка
3. Материята от значение ли е?
Това е един от най-важните въпроси, на които трябва да си отговорим. Характеристиките на материята са едни от най-съществените при избор на обувки, спрямо тяхното предназначение. Тази част определено кореспондира с по-горе споменатите точки, тъй като изработката на даден продукт, зависи пряко от нейната насоченост. Трябва да си дадем отговор какъв тип обувка търсим, спрямо това за какво ще я използваме. Благодарение на различните видове материали и материи, които се използват при изработката на обувки, можем да избираме измежду характеристики от типа лек и гъвкав корпус, но с изключително стабилно прихващане и подсигуряване на ходилото или по-стегната и твърда материя, но с допълнително олекотена стелка в областта на възглавничката.

5. Да пристъпим към активно мерене?
В момента, в който пристъпим към меренето, може да се окаже че обувките, които сме си харесали на външен вид, съвсем не отговарят на характеристиките, които търсим от гледна точка на удобство и усещане. В този случай е добре да знаем и как да изберем подходящите за нас обувки, спрямо спецификите на собственото ни ходило и да се възползваме умело от възможността да премерим и преценим дали дадена обувка би отговорила на нашите очаквания и изисквания след покупката.


Нашите „ТОП предложения на ТОП цени" можете да разгледате тук .


За да се насладите на спокойно и сигурно пазаруване можете да закупите оригинални маратонки и спортни обувки от WWW.SPORTRESPECT.COMWWW.SPORTRESPECT.COM


Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес? Знаете ли, че на Титаник е имало фитнес?
01.04.2016г. Категория: Актуално
Титаник е един от трите британски лайнера от клас „Олимпик" и един от най-големите пътнически параходи в света по онова време. Известен е със сблъсъка си с айсберг и трагичното си потъване на 15 април 1912г.
Открит тенис урок за деца с Димитър Кузманов Открит тенис урок за деца с Димитър Кузманов
05.10.2020г. Категория: Актуално
В средата на идната седмица на тенис кортовете на НСА „Васил Левски" ще се проведе едно изключително събитие с участието на българския национален състезател за Купа „Дейвис" и АТР Cup Димитър Кузманов, а именно – открит урок по тенис за деца. Професионализъм, мотивация и хъс на едно място!

МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ
09.09.2016г. Категория: Актуално
Официални сведения показват, че първият произведен чифт маратонки датира от 30-те години на миналия век. От тогава започва активно производство на маратонки, които с времето променят както външния си вид, така и материалите и качеството си. Новото произведение грабва интереса на хиляди и все повече хора желаят да се сдобият поне с един чифт.
Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти
08.04.2016г. Категория: Актуално
Футболът е спорт, съпътстван от безкрайно напрежение и натоварване, както психически така и физически. Затова е от ключово значение добрата и пълноценна почивка, за бързо и ефективно възстановяване. Както всички спортисти, така и някои от известните футболисти релаксират със свое любимо хоби, различно от професията си.
Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
Как да избера правилния размер обувки от SportRespect? Как да избера правилния размер обувки от SportRespect?
31.03.2020г. Категория: Актуално
В тази статия ще Ви запознаем с вариантите, по които можете да изберете подходящия за Вас размер обувки, пазарувайки от www.sportrespect.com
Знаете ли коя е другата страст на Джокович освен тениса? Знаете ли коя е другата страст на Джокович освен тениса?
25.10.2017г. Категория: Актуално
Всички познават една от легендите в тениса - Новак Джокович, но малцина са тези, които знаят за неговото хоби, превърнало се в частен бизнес.
BACK TO SCHOOL В SPORTRESPECT С ПОДАРЪК-РАНИЦА ЗА ВСЕКИ BACK TO SCHOOL В SPORTRESPECT С ПОДАРЪК-РАНИЦА ЗА ВСЕКИ
16.08.2018г. Категория: Актуално
Знаем, че все още всички се наслаждават на закъснялото лято, но първият учебен ден наближава и е време да започне трескавата подготовка.
Новата аеродинамична футболна топка 'Nike' 2020 Новата аеродинамична футболна топка 'Nike' 2020
10.07.2020г. Категория: Актуално
След 8 години проектиране, 68 различни варианта и около 1700 часа работа, "Найк" представи иновативно разработения модел, характеризиращ се с най-новите технологии на моделиране при футболните топки.

Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех