Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да разберем дали маратонките са оригинални?

15.05.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 1394
маратонки adidas
Пазарът за реплики на продукти от маркови брандове за съжаление се разширява. Освен, че репликите растат като брой, те все повече се доближават (само по вид, разбира се) до оригиналните.
Всеки купувач е изправен пред дилемата дали продукта, който си е харесал е оригинален. За да избегнете неприятни ситуации и да пазарувате спокойно, в тази статия ще Ви запознаем с начините да различавате оригиналните продукти от техните реплики.

  • На първо място можете да съдите по кутията на обувките. Всеки оригинален чифт притежава своя собствена, която е маркирана с логото на бранда-производител.
  • Второто нещо, на което можете да обърнете внимание, е кода на продукта. Всеки модел притежава индивидуален артикулен код, който можете да откриете на кутията и на етикета от вътрешната страна на маратонката/кецовете.
  • На трето място можете да отчетете разлика при външната част на обувката. Имитациите са с по-твърди и груби материали. Те не притежават технологиите, които използват производителите на оригиналните.
  • Четвъртият ни съвет е относно внимателния преглед на етикета. На него пише годината на производство и държавата, в която е създаден модела. За да се уверите в оригиналността можете да направите справка в Интернет. Репликите разполагат с произволни етикети.
  • Петата насока е по отношение на логото върху маратонките. Фалшификатите са с лепено или щамповано лого. На оригиналите логото е във вид на бродерия или като част от използвания материал (вграден в него).
    Още нещо – при репликите липсва прецизността, много често от тях стърчат конци и има лепило, тъй като липсва контрола за качество, през които оригиналните обувки минават и при тях такива грешки са недопустими.
  • Пазарувайки онлайн обърнете внимание на снимките в сайта дали съответстват с реално получения от Вас модел.
  • Препоръчваме, когато пазарувате онлайн да използвате услугата „Преглед и тест" и да пробвате и двете обувки, защото чувството с оригинални е в пъти по-различно от това с репликите, които са по-уголемени или умалени и не отговарят на стандартните размери за съответния бранд.


За да се насладите на спокойно и сигурно пазаруване можете да закупите оригинални маратонки и спортни обувки от WWW.SPORTRESPECT.COM
Виж всички Мъжки Маратонки ТУК

Виж всички Дамски Маратонки ТУК

Виж всички Детски Маратонки ТУК


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
Ho Soccer произвежда вратарски ръкавици с българското знаме Ho Soccer произвежда вратарски ръкавици с българското знаме
10.08.2016г. Категория: Актуално
Ho Soccer е една от водещите компании за производство на вратарски екипи и аксесоари в Европа. В света повече от 350 вратари избират да носят екипировка на известната марката. Ръкавиците Ho Soccer са от ниски, средни, високи и много високи класове.
МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ МОДАТА ТРЕЩИ: КЕЦОВЕ СРЕЩУ МАРАТОНКИ
09.09.2016г. Категория: Актуално
Официални сведения показват, че първият произведен чифт маратонки датира от 30-те години на миналия век. От тогава започва активно производство на маратонки, които с времето променят както външния си вид, така и материалите и качеството си. Новото произведение грабва интереса на хиляди и все повече хора желаят да се сдобият поне с един чифт.
Харесай, сподели и спечели! Харесай, сподели и спечели!
10.02.2016г. Категория: Актуално
Само сега имате уникалната възможност да спечелите Шапката NIKE Air Jordan 1 Flexfit Fitted Cap само с един „клик".
Новата аеродинамична футболна топка 'Nike' 2020 Новата аеродинамична футболна топка 'Nike' 2020
10.07.2020г. Категория: Актуално
След 8 години проектиране, 68 различни варианта и около 1700 часа работа, "Найк" представи иновативно разработения модел, характеризиращ се с най-новите технологии на моделиране при футболните топки.

Честит Гергьовден Честит Гергьовден
06.05.2016г. Категория: Актуално
В България Гергьовден е обявен за национален празник, в който се чества Св. Георги Победоносец, както и Ден на храбростта и Българската армия. Този ден се чества също и като главен празник на овчаря.
SportRespect подарява предпазни маски на своите клиенти SportRespect подарява предпазни маски на своите клиенти
27.03.2020г. Категория: Актуално
Екипът на SportRespect.com е съпричастен с извънредното положение в страната и във връзка с трудното намиране на предпазни маски в търговските обекти, които са мярка за органичаването на разпространението на вируса, стартираме кампанията „SportRespect подарява предпазни маски"
Суеверен ли е Григор Димитров? Суеверен ли е Григор Димитров?
05.04.2018г. Категория: Актуално
Оказва се, че не само Рафаел Надал е подвластен на своите суеверия преди и по време на мач, а и Григор Димитров, който също се подчинява до някаква степен на определени правила на съдбата.
Как да избера правилния размер обувки от SportRespect? Как да избера правилния размер обувки от SportRespect?
31.03.2020г. Категория: Актуално
В тази статия ще Ви запознаем с вариантите, по които можете да изберете подходящия за Вас размер обувки, пазарувайки от www.sportrespect.com
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех