Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да разберем дали маратонките са оригинални?

15.05.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 946
маратонки adidas
Пазарът за реплики на продукти от маркови брандове за съжаление се разширява. Освен, че репликите растат като брой, те все повече се доближават (само по вид, разбира се) до оригиналните.
Всеки купувач е изправен пред дилемата дали продукта, който си е харесал е оригинален. За да избегнете неприятни ситуации и да пазарувате спокойно, в тази статия ще Ви запознаем с начините да различавате оригиналните продукти от техните реплики.

  • На първо място можете да съдите по кутията на обувките. Всеки оригинален чифт притежава своя собствена, която е маркирана с логото на бранда-производител.
  • Второто нещо, на което можете да обърнете внимание, е кода на продукта. Всеки модел притежава индивидуален артикулен код, който можете да откриете на кутията и на етикета от вътрешната страна на маратонката/кецовете.
  • На трето място можете да отчетете разлика при външната част на обувката. Имитациите са с по-твърди и груби материали. Те не притежават технологиите, които използват производителите на оригиналните.
  • Четвъртият ни съвет е относно внимателния преглед на етикета. На него пише годината на производство и държавата, в която е създаден модела. За да се уверите в оригиналността можете да направите справка в Интернет. Репликите разполагат с произволни етикети.
  • Петата насока е по отношение на логото върху маратонките. Фалшификатите са с лепено или щамповано лого. На оригиналите логото е във вид на бродерия или като част от използвания материал (вграден в него).
    Още нещо – при репликите липсва прецизността, много често от тях стърчат конци и има лепило, тъй като липсва контрола за качество, през които оригиналните обувки минават и при тях такива грешки са недопустими.
  • Пазарувайки онлайн обърнете внимание на снимките в сайта дали съответстват с реално получения от Вас модел.
  • Препоръчваме, когато пазарувате онлайн да използвате услугата „Преглед и тест" и да пробвате и двете обувки, защото чувството с оригинални е в пъти по-различно от това с репликите, които са по-уголемени или умалени и не отговарят на стандартните размери за съответния бранд.


За да се насладите на спокойно и сигурно пазаруване можете да закупите оригинални маратонки и спортни обувки от WWW.SPORTRESPECT.COM
Виж всички Мъжки Маратонки ТУК

Виж всички Дамски Маратонки ТУК

Виж всички Детски Маратонки ТУК


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Знаете ли кога и как е възникнал футбола? Знаете ли кога и как е възникнал футбола?
18.03.2016г. Категория: Актуално
Футболът е един от най-популярните спортове в Европа и Южна Америка. Родината на спорта се счита, че е Англия, където играта се е играла още в средните векове, макар и по доста по-различен начин. Известни са и други държави, в които са се практикували игри наподобяващи познатият и съвременен спорт - Футбол.
Защо вратарите избират Reusch? Защо вратарите избират Reusch?
24.02.2016г. Категория: Актуално
Най-новата колекция на Reusch вратарски ръкавици за 2016год. вече официално и при нас. Може да ги намерите в секция Спорт - Футбол. Немската марка за пореден път изненадва с забележителен дизайн и безброй разработени и патентовани технологии, които да дадат още повече комфорт, по-добра изолация и защита.

Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки? Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки?
23.03.2016г. Категория: Актуално
Според много мъже, момичетата за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.
Иван Дюлгеров - oще един български вратар със спонсорски договор от RINAT Иван Дюлгеров - oще един български вратар със спонсорски договор от RINAT
29.08.2019г. Категория: Актуално
Иван Дюлгеров е вратар на ПФК Черно Море (Варна). Стартира с футбола преди 10 години в школата на ПФК Черно Море и до днес продължава да бъде достоен представител на клуба.
Легендарно европейско първенство за ветерани Легендарно европейско първенство за ветерани
25.07.2017г. Категория: Актуално
През 2017г. - годината на европейските първенства по лека атлетика, дойде ред старата генерация лекоатлети да премерят сили в Европейското първенство за ветерани.
Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината? Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината?
22.04.2016г. Категория: Актуално
Всички знаят, че разходките сред чистия въздух са много полезни, активното движение и тихите планински поляни действат на психическото и физическото състояние на всеки човек. Нашата страна е една от най-богатите на необятни, красиви и обширни гледки и места. Планината освен да пленява със своята красота, крие хиляди опасности и предизвикателства и затова трябва да сме подготвени когато я посещаваме.
Екипите на Евро 2016 вече и в Sportrespect.com Екипите на Евро 2016 вече и в Sportrespect.com
25.05.2016г. Категория: Актуално
Наближава 15-тото Европейско първенство по футбол организирано от УЕФА, което ще се проведе във Франция. Това е третият път, в който Франция ще е домакин, първите два са 1960г. - първото издание на първенството и финалите от 1984г. Откриването ще бъде на 10 юни 2016г., а финала месец по-късно на 10 юли 2016г.
PUMA създаде изумително леки и удобни кецове PUMA създаде изумително леки и удобни кецове
27.01.2017г. Категория: Актуално
В колекцията присъстват ултра-леките кецове, с което се отличават от всички останали модели. Изработени са от много леки, мрежести, синтетични и текстилни материали; масивна, гумена, но изключително мека и удобна подметка.
Брандиране на спортна екипировка в SportRespect Брандиране на спортна екипировка в SportRespect
15.04.2020г. Категория: Актуално
SportRespect.com е генерален представител за България на спортните брандове Givova, Zeus, More Mile, Rinat. Водени от желанието да отговорим на изискванията на всеки наш клиент добавихме към портфолиото ни услугата „Брандиране".
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех