Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Как да избера правилния размер обувки от SportRespect?

31.03.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 448
В тази статия ще Ви запознаем с вариантите, по които можете да изберете подходящия за Вас размер обувки, пазарувайки от www.sportrespect.com
Започваме с това, че брандовете за спортна екипировка имат разлика помежду си в размерите.
Затова всяка марка разполага със собствена таблица с размери, която сме осигурили за Вас (нашите клиенти) на достъпно и удобно място.
Можете да я откриете във всеки един продукт, над посочените размери.
От падащото меню избирате марката на модела, който сте харесали.
В нея ще намерите информация за UK размер, US размер и сантиметри на стелката.
На всеки UK размер съответства различен сантиметър на стелка от всяка марка, т.е.
38 размер на Puma е 24 см
38 размер на Adidas е 23.5 см

Затова препоръчваме първо да измерите сантиметъра на стелката и след това да изберете размер.
Как може да стане това?
Вариантите са много, ние ще Ви предложим някои от тях.

ВАРИАНТ 1 – Гледате сантиметъра на стелката на други Ваши маратонки

Производителите поставят етикети на обувките от вътрешната страна ,най-често на езика, от където можете да вземете информация за сантиметрите. При някои пише СМ, а при други J/JP, което е японската номерация. Тя може да бъде в сантиметри или милиметри. Ако пише 275 това означава, че размера е посочен в милиметри 27.5 см.

Информация за размерите, можете да откриете на етикета на кутията, на езика на маратонките, или на хартиения етикет, който е прикрепен към тях.


ВАРИАНТ 2 – Мерите стелката

Ако решите да прибегнете към този вариант, е необходимо да премерите дължината на стелката на други Ваши маратонки. Възможно е да измерите 24 см, а на етикета да пише 23,5. Това е така, защото производителите предвиждат аванс от около 0,5 см за максимален комфорт. В този случай трябва да търсите модел с размер отговарящ на 23,5 см. стелка


ВАРИАНТ 3 – Очертавате ходилото и мерите със сантиметър двете най-отдалечени точки

При вариант 3 ще Ви трябва лист хартия А4, молив и сантиметър. Стъпвате на хартията на бос крак и очертавате ходилото, като внимавате през цялото време моливът да бъде в перпендикулярно положение на пода. Направете това и за другото ходило.
Измерете разстоянието на най-отдалечените точки (от центъра на петата до върха на най-дългия Ви пръст). Накрая вземете предвид мерките с по-големите резултати, защото винаги има разлика между двете ходила. Към размера, който сте получили прибавете половин сантиметър с цел максимален комфорт.
Например: Ако сте измерили по-дългото стъпало 24 см., към него прибавяте 0,5 см. и препоръчителния размер на стелката Ви е 24,5см.
Имаме решение относно размера на маратонките/кецовете, но по въпроса дали една обувка е подходяща за Вашето ходило или не, можем да съдействаме, чрез допълнителни снимки в Галерията на всеки продукт, от които да придобиете представа за спецификите и формата.

Също така и чрез описанието на продукта, което се намира под галерията със снимки.
Знаем, че една обувка задължително трябва да се пробва преди да бъде закупена, затова предоставяме и опция „Преглед и тест" преди заплащане.
PUMA създаде изумително леки и удобни кецове PUMA създаде изумително леки и удобни кецове
27.01.2017г. Категория: Актуално
В колекцията присъстват ултра-леките кецове, с което се отличават от всички останали модели. Изработени са от много леки, мрежести, синтетични и текстилни материали; масивна, гумена, но изключително мека и удобна подметка.
SportRespect подарява предпазни маски на своите клиенти SportRespect подарява предпазни маски на своите клиенти
27.03.2020г. Категория: Актуално
Екипът на SportRespect.com е съпричастен с извънредното положение в страната и във връзка с трудното намиране на предпазни маски в търговските обекти, които са мярка за органичаването на разпространението на вируса, стартираме кампанията „SportRespect подарява предпазни маски"
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Легендарно европейско първенство за ветерани Легендарно европейско първенство за ветерани
25.07.2017г. Категория: Актуално
През 2017г. - годината на европейските първенства по лека атлетика, дойде ред старата генерация лекоатлети да премерят сили в Европейското първенство за ветерани.
Интересни факти и изказвания на Ибрахимович, които ще ви оставят без думи Интересни факти и изказвания на Ибрахимович, които ще ви оставят без думи
30.03.2016г. Категория: Актуално
Златан Ибрахимович е шведски футболист от босненски и хърватски произход, играещ като нападател. Професионалната му кариера започва през 1999 г. в шведския Малмьо ФФ. Златан играе в редица европейски клъбове като Аякс Амстердам, Ювентус, Интер, Барселона, Милан и ПСЖ от 2012 г.
NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ? NIKE ИЛИ PUMA – КОЙ ПРОИЗВЕДЕ „ПО-УМНИ“ ОБУВКИ?
04.02.2019г. Категория: Актуално
Конкуренцията между двата спортни бранда ескалира с всяка изминала година. Явното състезание, което водят се превръща в битка, раждаща все по-иновативни, атрактивни и интересни предложения.
Страховити намаления за Хелоуин Страховити намаления за Хелоуин
24.10.2016г. Категория: Актуално
По случай празника Sportrespect.com прави страховити намаления, които биха изплашили дори най-зловещите призраци. Възползвайте се от промоционалните, ниски цени на оригинални продукти на спортни марки, като: PUMA, NIKE, ADIDAS, REEBOK.
Промо Пакет от 5 части с 25% отстъпка Промо Пакет от 5 части с 25% отстъпка
01.07.2019г. Категория: Актуално
Водени от търсенето и желанията на клиентите, екипа на SportRespect създаде промо пакет с допълнителна отстъпка от 25%, който включва 5 от най-купуваните артикули.
По пътя на звездите По пътя на звездите
28.03.2016г. Категория: Актуално
В тази статия ще ви представим част от славните, български спортисти, които освен, че са допринесли за това името на България да бъде прославяно през годините. Те активно развиват дейност за подподагането на спорта в България, като създават различни клубове, школи фондации и зали, където да се обучават и тренират малки и големи. Това допълнително допринася за техния престиж, респект и уважение от всички.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех