Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Горещ спорт за двойки

15.04.2016г. Категория: Актуално Прегледи: 2370
трениращи
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
Тренирайки заедно Вие си поставяте общи цели, работите заедно за да постигнете желания ефект. Съревновавате се, а в същото време се подкрепяте. Половинката Ви ще бъде Вашия стимул, вдъхновение и мотивация.
тренираща двойка
Какви са предимствата да спортувате заедно, пред това да спортувате сам/сама?:

 • Имате приятна компания
 • Докато правите почивки между упражненията и сериите, има с кого да разговаряте и най-вече да споделите как се чувствате, кое Ви затруднява, към какво се стремите и др.

 • Градите доверие
 • Когато се наложи да си съдействате за някое упражнение, Вие се доверявате един на друг, което влияе като цяло на доверието във Вашата връзка.

 • Допълнително сплотява Вашите отношения
 • Общите цели и интереси Ви сближават и заздравяват Вашите взаимоотношения.
коремни преси
 • Прекарвате повече време заедно
  Общите интереси са допълнителна възможност да бъдете повече време с любимия човек.
 • Получавате необходимата подкрепа и мотивация
  Вашата половинка е най-подходящия човек, щом стане дума за мотивация, подкрепа и кураж. Всеки рано или късно има нужда от едно силно рамо до себе си, което да му каже: „Аз вярвам в теб!" и „Ти го можеш"
тренировка
заедно
Мъжете и жените са най-добрата комбинация за трениране заедно, защото обръщат внимание на различни неща и допускат различни грешки и по този начин взаимно си помагат. Няма нищо по-хубаво от това да имате общи интереси с Вашият партньор. Винаги ще Ви разбере и подкрепи. Ако Вие сте една такава двойка – не изпускайте шанса, възползвайте се!

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

10 факта за спорта, които много ще ви изненадат 10 факта за спорта, които много ще ви изненадат
11.03.2016г. Категория: Актуално
Спортът е съвкупност от специфични, физически упражнения, които се изпълняват с определена цел и в условия, различни от всекидневните. Някои хора спортуват за развлечение и разтоварване, други за усъвършенстване на умения, трети просто за добра визия.
Харесай, сподели и спечели! Харесай, сподели и спечели!
10.02.2016г. Категория: Актуално
Само сега имате уникалната възможност да спечелите Шапката NIKE Air Jordan 1 Flexfit Fitted Cap само с един „клик".
Дибала ти носи отстъпки в Sportrespect.com Дибала ти носи отстъпки в Sportrespect.com
02.02.2016г. Категория: Актуално
Aржентинският професионален футболист - Пауло Бруно Дибала е донесъл многобройни успехи на отбора си през изминалия месец. Отбелязал е гол в мача срещу Верона на 6 Януари, два гола в мача срещу Удинезе на 17 Януари и е вкарал единствения гол в дербито с Рома на 24 Януари.
СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM! СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPORTRESPECT.COM!
15.08.2016г. Категория: Актуално
Във връзка с разрастване на дейността си, се нуждаем от нови кадри, които да превърнем в незаменима част от нашия екип! В тази насока търсим да назначим динамичен и мотивиран кадър на длъжност.
Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти Странни, различни и интересни хобита на известни футболисти
08.04.2016г. Категория: Актуално
Футболът е спорт, съпътстван от безкрайно напрежение и натоварване, както психически така и физически. Затова е от ключово значение добрата и пълноценна почивка, за бързо и ефективно възстановяване. Както всички спортисти, така и някои от известните футболисти релаксират със свое любимо хоби, различно от професията си.
Българските народни танци или магията на народа Българските народни танци или магията на народа
04.05.2016г. Категория: Актуално
Нашата родина е известна в цял свят с красивата си природа, богатата култура и великата, многовековна история. Нещото, което впечатлява всички чужденци, са ритмичните ни и волни песни и танци, които включват както бита и културата на народа през вековете, така и вътрешните проявления и белези, от всички чувства, мисли и настроения на танцьора изразяващи типичния характер на българина.

Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки? Защо мъжете предпочитат да излизат със спортистки?
23.03.2016г. Категория: Актуално
Според много мъже, момичетата за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.
Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS Sportrespect.com гостува на атлетическа лига GOKIDS
10.05.2017г. Категория: Актуално
Атлетическа лига GOKIDS обхваща общо 6 състезания, които се провеждат на Националния стадион Васил Левски. Третият последен кръг от пролетното издание ще се състои на 14 май 2017 г. (неделя). Различното този път ще е присъствието на екип от онлайн магазин за спортни стоки - Sportrespect.com.
PUMA създаде изумително леки и удобни кецове PUMA създаде изумително леки и удобни кецове
27.01.2017г. Категория: Актуално
В колекцията присъстват ултра-леките кецове, с което се отличават от всички останали модели. Изработени са от много леки, мрежести, синтетични и текстилни материали; масивна, гумена, но изключително мека и удобна подметка.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех