Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Джордж Оукли подписа договор за партньорство със SportRespect

25.09.2020г. Категория: Актуално Прегледи: 290
SportRespect.com и нападателят на ФК „Пирин"-Благоевград- Джордж Оукли стартират ново партньорство, което бе обявено на специална пресконференция в базата на клуба. Оукли е първият професионален футболист, с който работим от гледна точка на спонсорство, но в съвсем нова насока, а именно- индивидуално персонализирани футболни обувки.

Срокът на договора за сътрудничество е в рамките на една година, в която футболистът ще разчита на актуални и лимитирани модели футболни обувки, които да му предоставят необходимото удобство при всяко едно докосване на топката. Първите модели, на които се спря именитият футболист са Puma One 1 Syn и Puma One 1 Leather. И двата модела се характеризират с изключителна стабилност, лекота и специално подбрани материи, които да предоставят максималния комфорт при спорт за всеки един футболист. Продуктът предоставен на нападетеля е специално подготвен и брандиран за Джорд Оукли с неговите имена и логото на SportRespect.

Заедно с това партньорство, SportRespect даде официално старт на своята нова услуга, а именно „Персонализация на обувки". Тя Ви предоставя възможността да се възползвате от ръчно брандиране, с висококачествени акрилни бои, които се запечатват с два вида лак за по-голяма издръжливост. Процесът се извършва с изключителна прецизност и внимание върху най-малките детайли, като нашите специалисти влагат максимално усилия, за да придадат един неповторим облик на всяка обувка. Възможностите за персонализация са разнообразни, в зависимост от материята и модела на обувката. Всяко запитване за възползване от новата услуга, която предлагаме, се разглежда строго индивидуално спрямо желаната обувка и нейните характеристики.


Повече за услугата можете да разгледате тук.


Петър Петров - първият български вратар със спонсорски договор от RINAT Петър Петров - първият български вратар със спонсорски договор от RINAT
08.07.2019г. Категория: Актуално
Петър Любомиров Петров - футболист на ФК ЦСКА-СОФИЯ е първият български вратар, който подписа спонсорски договор с RINAT с помощта на SportRespect - официален представител на марката за България.
SportRespect.com в партньорство с „Чисти обувки“ SportRespect.com в партньорство с „Чисти обувки“
12.08.2020г. Категория: Актуално
Любимите Ви обувки също се нуждаят от специални грижи, които да удължат техния живот. Двете компании Ви предоставят възможността да се сдобиете с цялостен пакет за поддръжка на Вашите обувки, с допълнителна отстъпка.


Nike поставя нова ера в спортните бюстиета Nike поставя нова ера в спортните бюстиета
04.03.2016г. Категория: Актуално
Каквато и физическа дейност да извършвате, най-доброто, което можете да направите за бюста си е тренирате със спортен сутиен/бюстие. Така ще си осигурите максимален комфорт по време на тренировка и ще можете да изпълнявате по-правилно и кардио частта и силовите упражнения.
10 факта за спорта, които много ще ви изненадат 10 факта за спорта, които много ще ви изненадат
11.03.2016г. Категория: Актуално
Спортът е съвкупност от специфични, физически упражнения, които се изпълняват с определена цел и в условия, различни от всекидневните. Някои хора спортуват за развлечение и разтоварване, други за усъвършенстване на умения, трети просто за добра визия.
Продукти с „Най-добра цена“ от SportRespect.com Продукти с „Най-добра цена“ от SportRespect.com
11.08.2020г. Категория: Актуално
Обичаш ли да попадаш на ценови находки и горещи оферти? Вече можеш да откриеш всички такива в SportRespect.com, благодарение на новия филтър и нашата "Best Price" селекция.


По пътя на звездите По пътя на звездите
28.03.2016г. Категория: Актуално
В тази статия ще ви представим част от славните, български спортисти, които освен, че са допринесли за това името на България да бъде прославяно през годините. Те активно развиват дейност за подподагането на спорта в България, като създават различни клубове, школи фондации и зали, където да се обучават и тренират малки и големи. Това допълнително допринася за техния престиж, респект и уважение от всички.
Страховити намаления за Хелоуин Страховити намаления за Хелоуин
24.10.2016г. Категория: Актуално
По случай празника Sportrespect.com прави страховити намаления, които биха изплашили дори най-зловещите призраци. Възползвайте се от промоционалните, ниски цени на оригинални продукти на спортни марки, като: PUMA, NIKE, ADIDAS, REEBOK.
Как да се отървем от целулита? Как да се отървем от целулита?
27.04.2016г. Категория: Актуално
Коя жена не желае да изглежда добре със стегнати крака, корем, дупе и най-вече тяло без целулит? Много жени се примиряват с наличието на целулита и го приемат като козметичен дефект, който няма лечение. Това не е така, с добър хранителен режим, упражнения и здравословен начин на живот, нещата могат коренно да се променят.
Насоки за избор на подходящите за Вас обувки (Част 2) Насоки за избор на подходящите за Вас обувки (Част 2)
26.06.2020г. Категория: Актуално
За да се сдобием с най-подходящите за нас обувки е необходимо да вземем под внимание няколко насоки, които биха ни помогнали да направим избор. SportRespect.com Ви предоставя няколко практични съвета, на какво по-точно да обърнете внимание при избора на всякакъв тип обувки.

Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех