Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки SERGRIO TACCHINI Quay </strong>са създадени с цел удобство, комфорт и топлина.</p> <p>От вътрешната им страна, под меката вълнена подплата, има дебел слой пухкава вата. Височината на обувките като цяло е до глезена, докато задната им част е по-плитка. Идеята на това е да се осигури по-добра подвижност на глезена при движение или друго натоварване. Еластичните връзки от своя страна придържат обувките плътно към крака, така че да доставят усещане за сигурност. Горната част на маратонките е направена от многократно и добре обработена изкуствена кожа. Подметката е от мека гума, която поема и минимизира сътресението при двжение, издръжа дълго във времето и не се плъзга.</p> <p><strong>Мъжките обувки SERGRIO TACCHINI Quay </strong>се характеризират с изчистена визия в класически цвят, което ги прави идеални за всекидневната ви визия.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100984
49.99 New

Мъжки Туристически Обувки SERGIO TACCHINI Quay

Този продукт вече не се предлага!
-62%
135.00
49.99лв.
Спестявате 85.01лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки SERGRIO TACCHINI Quay са създадени с цел удобство, комфорт и топлина.

От вътрешната им страна, под меката вълнена подплата, има дебел слой пухкава вата. Височината на обувките като цяло е до глезена, докато задната им част е по-плитка. Идеята на това е да се осигури по-добра подвижност на глезена при движение или друго натоварване. Еластичните връзки от своя страна придържат обувките плътно към крака, така че да доставят усещане за сигурност. Горната част на маратонките е направена от многократно и добре обработена изкуствена кожа. Подметката е от мека гума, която поема и минимизира сътресението при двжение, издръжа дълго във времето и не се плъзга.

Мъжките обувки SERGRIO TACCHINI Quay се характеризират с изчистена визия в класически цвят, което ги прави идеални за всекидневната ви визия.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: Sergio Tacchini
Тип Обувки: Обувки; Туристически
Закопчаване: Връзки
Сезон: Зима
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех