Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Тенис Обувки HEAD Sprint Team Men SS15</strong> са създадени за амбициозните играчи на корта. С тези обувки се пригответе да не срещнете никаква конкуренция. Висок клас модел, създаден за отлично представяне на всякакъв корт.<br><br> <strong>Мъжките Тенис Обувки HEAD Sprint Team Men SS15 </strong>са изградени от качествена кожа за издръжливост и мрежеста материя за постоянна вентилация. По-широки в предната част за допълнителен комфорт. Мека подплата за удобство по време на цялата игра.<strong> HyBrasion </strong>иновативно гумено съединение за издръжливост. <strong>3D TPU HEAD Energy </strong>технология за отличен грип. Подметка, която не оставя следи. Стилен черен цвят, с отличителни жълти елементи.<br><br> Бъдете върха на корта с <strong>мъжките тенис обувки HEAD Sprint Team Men SS15 !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 101275
118.00 New

Мъжки Тенис Обувки HEAD Sprint Team Men SS15

Този продукт вече не се предлага!
-30%
169.00
118.00лв.
Спестявате 51.00лв
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Тенис Обувки HEAD Sprint Team Men SS15 са създадени за амбициозните играчи на корта. С тези обувки се пригответе да не срещнете никаква конкуренция. Висок клас модел, създаден за отлично представяне на всякакъв корт.

Мъжките Тенис Обувки HEAD Sprint Team Men SS15 са изградени от качествена кожа за издръжливост и мрежеста материя за постоянна вентилация. По-широки в предната част за допълнителен комфорт. Мека подплата за удобство по време на цялата игра. HyBrasion иновативно гумено съединение за издръжливост. 3D TPU HEAD Energy технология за отличен грип. Подметка, която не оставя следи. Стилен черен цвят, с отличителни жълти елементи.

Бъдете върха на корта с мъжките тенис обувки HEAD Sprint Team Men SS15 !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Спорт: Тенис на Корт
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: Head
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех