Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Тенис Обувки HEAD Solcourt</strong>- превъзходство, комфорт и подкрепа от първата игра. Тенис обувките <strong>HEAD</strong> са изградени от леки <strong>микровлакна</strong> и синтетичини материали, базирани на напреднали технологии, за да гарантират максимален комфорт и стабилност при всякакви игрови ситуации.<br><br>Горната част е изградена от <strong> </strong>висококачествена изкуствена кожа. За повече комфорт моделът съдържа мека пяна в езика и при петата. Леко повдигнатата междинна <strong>подметка EVA</strong>, припепва по крака и позволява стабилност във всички посоки, основната подметка е спореста и има<strong> TPU</strong> в стеснението й. Това е обувка подходяща за всички кортове.<br><br>Иновативната динамична система за <strong>"контрол на климата</strong>" в обувката поддържа максимално дишане в допълнение. Високото абразивно гумено съединение е специално разработено за подложените на най-висок стрес зони на подметките и осигурява превъзходно триене на всякаква настилка.<br><br><strong>Мъжките Тенис Обувки HEAD Elite Мen</strong>-активна енергия за Вашите крака.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM</strong><br><br>
Model: 100744
77.00 New

Мъжки Тенис Обувки HEAD Solcourt

Този продукт вече не се предлага!
-35%
119.00
77.00лв.
Спестявате 42.00лв
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Тенис Обувки HEAD Solcourt- превъзходство, комфорт и подкрепа от първата игра. Тенис обувките HEAD са изградени от леки микровлакна и синтетичини материали, базирани на напреднали технологии, за да гарантират максимален комфорт и стабилност при всякакви игрови ситуации.

Горната част е изградена от висококачествена изкуствена кожа. За повече комфорт моделът съдържа мека пяна в езика и при петата. Леко повдигнатата междинна подметка EVA, припепва по крака и позволява стабилност във всички посоки, основната подметка е спореста и има TPU в стеснението й. Това е обувка подходяща за всички кортове.

Иновативната динамична система за "контрол на климата" в обувката поддържа максимално дишане в допълнение. Високото абразивно гумено съединение е специално разработено за подложените на най-висок стрес зони на подметките и осигурява превъзходно триене на всякаква настилка.

Мъжките Тенис Обувки HEAD Elite Мen-активна енергия за Вашите крака.



WWW.SPORTRESPECT.COM

Пол: Мъже
Марка: Head
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех