Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки PUMA Complete Night Fox TR GTX </strong>притежават очевидно доста комплексен дизайн. Сложната им структура се дължи на множеството различни технологии вплетени в тях.</p> <p>Горната част на обувките е изработена от <strong>Gore-Tex&reg; XCR&reg; </strong>двукомпонентна пореста мембрана. Тя се състои от повече от 9 милиона микропори, които са около 20 хиляди пъти по-малки от водните капки и 700 пъти по-големи от молекулите на влажните пари. Благодарение на това, обувките са водоустойчиви, ветроустойчиви и проветриви, а краката са сухи и добре охладени. Стелката е изработена от вече добре познатия сред спортните стоки етилен винил ацетат, или иначе казано, EVA полимер. Така, по този начин, обувките приемат контурите на ходилото и&nbsp; даряват караката с неописуемо чувство за комфорт. Освен това, като синтетичен полимер, той е антибактериален. Добавка към всичко изброено до тук, е подметката със слоеста структура. Целта на това е да се сведе до минимум напрежението при натоварване и да се увеличи стабилността при всички видове повърхности. <strong>Обувките&nbsp; </strong>са черни с червени светлоотразителни акценти на производителя, а подметката отдолу е бяла.</p> <p>В най-общи линии, <strong>мъжките обувки PUMA Complete Night Fox TR GTX, </strong>са обувки, които не само се движат със вас, но и за вас.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100476
129.50 New

Мъжки Обувки PUMA Complete Night Fox TR GTX

Този продукт вече не се предлага!
-50%
259.00
129.50лв.
Спестявате 129.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки PUMA Complete Night Fox TR GTX притежават очевидно доста комплексен дизайн. Сложната им структура се дължи на множеството различни технологии вплетени в тях.

Горната част на обувките е изработена от Gore-Tex® XCR® двукомпонентна пореста мембрана. Тя се състои от повече от 9 милиона микропори, които са около 20 хиляди пъти по-малки от водните капки и 700 пъти по-големи от молекулите на влажните пари. Благодарение на това, обувките са водоустойчиви, ветроустойчиви и проветриви, а краката са сухи и добре охладени. Стелката е изработена от вече добре познатия сред спортните стоки етилен винил ацетат, или иначе казано, EVA полимер. Така, по този начин, обувките приемат контурите на ходилото и  даряват караката с неописуемо чувство за комфорт. Освен това, като синтетичен полимер, той е антибактериален. Добавка към всичко изброено до тук, е подметката със слоеста структура. Целта на това е да се сведе до минимум напрежението при натоварване и да се увеличи стабилността при всички видове повърхности. Обувките  са черни с червени светлоотразителни акценти на производителя, а подметката отдолу е бяла.

В най-общи линии, мъжките обувки PUMA Complete Night Fox TR GTX, са обувки, които не само се движат със вас, но и за вас.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Puma
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех