Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE The Bender</strong> са про-модел на Джейк Дънкомб, който внася свеж морски полъх в скейт парка и на градската улица.</p> <p>Дизайнът им е безспорно интересен, благодарение на умело съчетаната в различни стилове конструкция. Горната им част е висока до глезена и представлява атрактивна комбинация на елементи от гладък велур и здрав брезент &ndash; частта, която обхваща пръстите е шита и наподобява силуета на мокасините. Шевът присъства като акцент и при оригинално прехлупената яка на петата. <strong>The Bender</strong> несъмнено са красив, но също така и много удобен модел на <strong>GLOBE. </strong>Подплатените език и яка, както и нежната вътрешна облицовка от синтетични текстилни материали, създават мек комфорт за стъпалата. Движението на крака е естествено подпомогнато и стабилизирано чрез гъвкавите каучукови подметки, които са изработени в класическия за скейт обувките стил &bdquo;рибена кост&ldquo;.</p> <p><strong>Мъжките обувки GLOBE The Bender </strong>са разкошна причина да се поразходите навън и да се порадвате на хубавото време!</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100330
149.00 New

Мъжки Обувки GLOBE The Bender W11

Този продукт вече не се предлага!
149.00
149.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE The Bender са про-модел на Джейк Дънкомб, който внася свеж морски полъх в скейт парка и на градската улица.

Дизайнът им е безспорно интересен, благодарение на умело съчетаната в различни стилове конструкция. Горната им част е висока до глезена и представлява атрактивна комбинация на елементи от гладък велур и здрав брезент – частта, която обхваща пръстите е шита и наподобява силуета на мокасините. Шевът присъства като акцент и при оригинално прехлупената яка на петата. The Bender несъмнено са красив, но също така и много удобен модел на GLOBE. Подплатените език и яка, както и нежната вътрешна облицовка от синтетични текстилни материали, създават мек комфорт за стъпалата. Движението на крака е естествено подпомогнато и стабилизирано чрез гъвкавите каучукови подметки, които са изработени в класическия за скейт обувките стил „рибена кост“.

Мъжките обувки GLOBE The Bender са разкошна причина да се поразходите навън и да се порадвате на хубавото време!

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех