Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE Motley S13</strong> са олекотен, нископрофилен модел, подходящ както за всекидневна употреба, така и за импровиации и флип-трикове върху борда.</p> <p>Горната им част е изработена от двойно зашити парчета деним (предлагат се във велур) и е проектирана с еластични панели, които позволяват носене със и без връзки. Издръжливите им, ляти подметки от гъвкава вулканизираната гума са изработени по специална &bdquo;traction&ldquo; технология за осигуряване на по-добра стабилност върху скейтборда. Сред другите предимства на този модел са подреждат и безшевното бомбе, тънките език и яка и дишащата, противоплъзгаща подплата.</p> <p><strong>Мъжките обувки GLOBE Motley S13 </strong>са практична комбинация от удобство, качество и дизайн, с който ще бъдете стилни във всяка ситуация.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100629b
87.50 New

Мъжки Обувки GLOBE Motley S13

Този продукт вече не се предлага!
-30%
125.00
87.50лв.
Спестявате 37.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE Motley S13 са олекотен, нископрофилен модел, подходящ както за всекидневна употреба, така и за импровиации и флип-трикове върху борда.

Горната им част е изработена от двойно зашити парчета деним (предлагат се във велур) и е проектирана с еластични панели, които позволяват носене със и без връзки. Издръжливите им, ляти подметки от гъвкава вулканизираната гума са изработени по специална „traction“ технология за осигуряване на по-добра стабилност върху скейтборда. Сред другите предимства на този модел са подреждат и безшевното бомбе, тънките език и яка и дишащата, противоплъзгаща подплата.

Мъжките обувки GLOBE Motley S13 са практична комбинация от удобство, качество и дизайн, с който ще бъдете стилни във всяка ситуация.

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех