Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE Encore 2 S13</strong> са естественото продължение на серията <strong>Encore, </strong>която остава любима за почитателите на скейтборда.</p> <p>Горната им част представлява красива комбинация на тройно-зашити елементи от набук, предложени в широка гама от цветове. Сред удобствата, които моделът осигурява попадат и двуслойно бомбе, вътрешни стабилизатори на езика и мека подплата от дишаща мрежа. Благодарение на анатомичните, монолитни PU стъпални подложки и обогатените с гел пети, <strong>GLOBE Encore 2 S13 </strong>гарантират максимален комфорт и много добра шоко-абсорбация при голямо натоварване. В допълнение, подметките от вулканизирана гума, са с Hex Trac покритие за повече стабилност и издръжливост при движение.</p> <p><strong>Мъжките обувки GLOBE Encore 2 S13 </strong>са перфектно съчетание от стил и практичност, с което спокойно можете да се наслаждавате на пролетно-есенния сезон.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100633b
108.50 New

Мъжки Обувки GLOBE Encore 2 S13

Този продукт вече не се предлага!
-30%
155.00
108.50лв.
Спестявате 46.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE Encore 2 S13 са естественото продължение на серията Encore, която остава любима за почитателите на скейтборда.

Горната им част представлява красива комбинация на тройно-зашити елементи от набук, предложени в широка гама от цветове. Сред удобствата, които моделът осигурява попадат и двуслойно бомбе, вътрешни стабилизатори на езика и мека подплата от дишаща мрежа. Благодарение на анатомичните, монолитни PU стъпални подложки и обогатените с гел пети, GLOBE Encore 2 S13 гарантират максимален комфорт и много добра шоко-абсорбация при голямо натоварване. В допълнение, подметките от вулканизирана гума, са с Hex Trac покритие за повече стабилност и издръжливост при движение.

Мъжките обувки GLOBE Encore 2 S13 са перфектно съчетание от стил и практичност, с което спокойно можете да се наслаждавате на пролетно-есенния сезон.

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех