Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE Encore 2</strong> са класически за скейтбордистите модел, който се отличава с изключителни комфорт и издръжливост.</p> <p>Бродираното лого на марката и няколкото разноцветни елемента са акцентите в дизайна на 100% велурената им горна част. Подплатата им е изработена от дишаща мрежа, която не позволява на стъпалото да се запарва и хлъзга. Предимствата, с които проектирания по S-Track технологията (следващ естествената форма на крака)&nbsp; модел изпъква, са тройно зашития, двуслоен протектор за пръсти, стелките от AIRFLOW пяна и вулканизираните, каучукови подметки.</p> <p><strong>Мъжките обувки GLOBE Encore 2 </strong>са комбинация от стил и удобство &ndash; с тях ще бъдете наистина доволни!</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100324a
148.00 New

Мъжки Обувки GLOBE Encore 2 S12

Този продукт вече не се предлага!
148.00
148.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE Encore 2 са класически за скейтбордистите модел, който се отличава с изключителни комфорт и издръжливост.

Бродираното лого на марката и няколкото разноцветни елемента са акцентите в дизайна на 100% велурената им горна част. Подплатата им е изработена от дишаща мрежа, която не позволява на стъпалото да се запарва и хлъзга. Предимствата, с които проектирания по S-Track технологията (следващ естествената форма на крака)  модел изпъква, са тройно зашития, двуслоен протектор за пръсти, стелките от AIRFLOW пяна и вулканизираните, каучукови подметки.

Мъжките обувки GLOBE Encore 2 са комбинация от стил и удобство – с тях ще бъдете наистина доволни!

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех