Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE Destroyer Mid </strong>осигуряват най-добрите условия за спокоен ден със скейтборда, а дизайнът им представя една разкошна комбинация от скейт и стрийт стиловете. Конструирани са така, че напълно да прилепват по крака, като му предоставят оптимален комфорт.</p> <p><strong>GLOBE Destroyer Mid </strong>са с профил до глезена и са изработени от меки, елементи в контрастни, но стилни цветове. Горната част на модела е от кожа и набук, а шитите подметки са от издръжлив, но много гъвкав каучук. Тези мъжки обувки се отличават с много добра шоко-абсорбираща функция и тройно зашито, двупластово бомбе.</p> <p><strong>GLOBE Destroyer Mid</strong> са просто идеални!</p>
Model: 100322
145.00 New

Мъжки Обувки GLOBE Destroyer Mid S12

Този продукт вече не се предлага!
145.00
145.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE Destroyer Mid осигуряват най-добрите условия за спокоен ден със скейтборда, а дизайнът им представя една разкошна комбинация от скейт и стрийт стиловете. Конструирани са така, че напълно да прилепват по крака, като му предоставят оптимален комфорт.

GLOBE Destroyer Mid са с профил до глезена и са изработени от меки, елементи в контрастни, но стилни цветове. Горната част на модела е от кожа и набук, а шитите подметки са от издръжлив, но много гъвкав каучук. Тези мъжки обувки се отличават с много добра шоко-абсорбираща функция и тройно зашито, двупластово бомбе.

GLOBE Destroyer Mid са просто идеални!

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех