Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE Comanche Low</strong> са стилно допълнение за всеки спортно-елегантен гардероб!</p> <p>Изработени са в красива комбинация на висококачетвени кожа и набук, в класически цветове. Металната значка с логото на марката и загатнатите черни елементи са акцентите в дизайна им. Въпреки изисканият си вид, този нископрофилен модел е безкомпромисен по отношение на комфорта, който предлага.</p> <p><strong>GLOBE Comanche Low</strong> са проектирани с кинетична EVA пяна (лек, но много издръжлив материал), която подпомага естественото движение на крака и има шоко-абсорбираща функция. Издръжливостта им е гарантирана, чрез усилените с шев, каучукови подметки, които са произведени по технологията <em>S-Track.</em></p> <p><strong>Мъжките обувки GLOBE Comanche Low </strong>са неустоимо предложение &ndash; стил и качество на добра цена!</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100321a
159.00 New

Мъжки Обувки GLOBE Comanche Low F11

Този продукт вече не се предлага!
159.00
159.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE Comanche Low са стилно допълнение за всеки спортно-елегантен гардероб!

Изработени са в красива комбинация на висококачетвени кожа и набук, в класически цветове. Металната значка с логото на марката и загатнатите черни елементи са акцентите в дизайна им. Въпреки изисканият си вид, този нископрофилен модел е безкомпромисен по отношение на комфорта, който предлага.

GLOBE Comanche Low са проектирани с кинетична EVA пяна (лек, но много издръжлив материал), която подпомага естественото движение на крака и има шоко-абсорбираща функция. Издръжливостта им е гарантирана, чрез усилените с шев, каучукови подметки, които са произведени по технологията S-Track.

Мъжките обувки GLOBE Comanche Low са неустоимо предложение – стил и качество на добра цена!

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех