Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки GLOBE Banshee S13</strong> са достоен представител на класическия спортно-елгантен дизайн, който създава усещане за безгрижие и ведро настроение в обикновеното ежедневието.</p> <p>Моделът е конструиран с нисък профил, Slim силует и S-Trac подметки. Материалите, които са използвани за изработката му са качествен текстил и гъвкава, но издръжлива гума.</p> <p><strong>Мъжките обувки GLOBE Banshee S13 </strong>са стилно и практично решение за пролетно-есенния сезон &ndash; прииска ли ви се да ги поразходите?</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100637
87.50 New

Мъжки Обувки GLOBE Banshee S13

Този продукт вече не се предлага!
-30%
125.00
87.50лв.
Спестявате 37.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки GLOBE Banshee S13 са достоен представител на класическия спортно-елгантен дизайн, който създава усещане за безгрижие и ведро настроение в обикновеното ежедневието.

Моделът е конструиран с нисък профил, Slim силует и S-Trac подметки. Материалите, които са използвани за изработката му са качествен текстил и гъвкава, но издръжлива гума.

Мъжките обувки GLOBE Banshee S13 са стилно и практично решение за пролетно-есенния сезон – прииска ли ви се да ги поразходите?

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех