Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual</strong> са подходящи за летните и по-топлите есенни дни. Те са много стилни, изключително удобни и отговарят на всяко едно изискване за ежедневна обувка.<strong></strong><br><br> <strong>Мъжките Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual</strong> са изработени изцяло от текстилни материали, което гарантира за безупречен комфорт, лекота и проветривост. Стелките на обувките включват в състава си отворено клетъчна пяна, която допринася за перфектната циркулация на въздуха около крака. Предимството на този модел е наличието на запазената от <strong>Adidas</strong> технология - <strong>Ortholite</strong>, благодарение на която стелките запазват почти напълно дебелината си без значение, колко време са носени. Те съдържат анти-микрофибърна формула за борба с гъбички, бактерии и неприятни миризми. Масивната подметка е в тон с оцветената в бяло задна част при глезена, което им дава завършен вид. Предлагат се в свеж син цвят, което ги прави подходящи за комбиниране с почти всяка Ваша ежедневна дреха.<strong></strong><br><br> <strong>Мъжките Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual</strong> ще осигурят удобството, от което всеки мъж се нуждае в своето ежедневие. <br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 101350
69.00 New

Мъжки Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual

Този продукт вече не се предлага!
-46%
129.00
69.00лв.
Спестявате 60.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual са подходящи за летните и по-топлите есенни дни. Те са много стилни, изключително удобни и отговарят на всяко едно изискване за ежедневна обувка.

Мъжките Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual са изработени изцяло от текстилни материали, което гарантира за безупречен комфорт, лекота и проветривост. Стелките на обувките включват в състава си отворено клетъчна пяна, която допринася за перфектната циркулация на въздуха около крака. Предимството на този модел е наличието на запазената от Adidas технология - Ortholite, благодарение на която стелките запазват почти напълно дебелината си без значение, колко време са носени. Те съдържат анти-микрофибърна формула за борба с гъбички, бактерии и неприятни миризми. Масивната подметка е в тон с оцветената в бяло задна част при глезена, което им дава завършен вид. Предлагат се в свеж син цвят, което ги прави подходящи за комбиниране с почти всяка Ваша ежедневна дреха.

Мъжките Обувки ADIDAS Plimsole 3 Casual ще осигурят удобството, от което всеки мъж се нуждае в своето ежедневие.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Светлосин
Пол: Мъже
Материал: Текстил
Марка: Adidas
Тип Обувки: Обувки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех