Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките обувки ADIDAS Nizza Lo Remo Vespa</strong> са плод на добре подбрани материали и качествена изработка.</p> <p>Горната им част е направена от 100% мека естествена черна кожа, а подметката е от гъвкав, синтетичен каучук с много добро сцепление с всякакви повърхности. Наред с това напрежението в краката е сведено до минимум. Стелката е изработена от неслучайно набиращия популярност &bdquo;<strong>EVA полимер</strong>&rdquo;, който е мек, влагоустойчив, антибактериален, не задържа неприятните мизиризми и изключително удобен. С негова помощ обувките прилепват като втора кожа към краката. От двете им страни са избордирани емблематичните за <strong>Adidas</strong> три райета.&nbsp;</p> <p><strong>Мъжките обувки ADIDAS Nizza Lo Remo Vespa</strong> се характеризират с класически дизайн и изчистен силует, който чудесно би подхождал на всяка мъжка визия.</p> <p>&nbsp;</p> <p>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</p>
Model: 101001
81.00 New

Мъжки Обувки ADIDAS Nizza Lo Remo Vespa

Този продукт вече не се предлага!
-40%
135.00
81.00лв.
Спестявате 54.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките обувки ADIDAS Nizza Lo Remo Vespa са плод на добре подбрани материали и качествена изработка.

Горната им част е направена от 100% мека естествена черна кожа, а подметката е от гъвкав, синтетичен каучук с много добро сцепление с всякакви повърхности. Наред с това напрежението в краката е сведено до минимум. Стелката е изработена от неслучайно набиращия популярност „EVA полимер”, който е мек, влагоустойчив, антибактериален, не задържа неприятните мизиризми и изключително удобен. С негова помощ обувките прилепват като втора кожа към краката. От двете им страни са избордирани емблематичните за Adidas три райета. 

Мъжките обувки ADIDAS Nizza Lo Remo Vespa се характеризират с класически дизайн и изчистен силует, който чудесно би подхождал на всяка мъжка визия.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех