Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Маратонки REEBOK Running Dual</strong> са един от най-обичаните модели на марката, който се произвежда от далечната 1993г. с интегрирана система от въздушни камери.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Мъжките Маратонки REEBOK Running Dual </strong>са с въздушни възглавнички, които се освобождават при натискането на страничните бутони за стабилност и стабилизиране на крака. Прозрачен прозорец в подметката пък загатва за <strong>HexaLite</strong> технология за омекотяване при стъпване. Изработени от кожа и дишаща мрежа, осигуряващи вентилация и издръжливост в едно. Високоабразивната подметка се грижи за отлично сцепление. Истинска цветова атракция в черно, червено и цитрусово жълто.<br><br> <br><strong>Мъжките Маратонки REEBOK Running Dual</strong> са идеалният начин да блеснете !<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 100533
175.00 New

Мъжки Маратонки REEBOK Running Dual

Този продукт вече не се предлага!
-20%
219.00
175.00лв.
Спестявате 44.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Маратонки REEBOK Running Dual са един от най-обичаните модели на марката, който се произвежда от далечната 1993г. с интегрирана система от въздушни камери.

Мъжките Маратонки REEBOK Running Dual са с въздушни възглавнички, които се освобождават при натискането на страничните бутони за стабилност и стабилизиране на крака. Прозрачен прозорец в подметката пък загатва за HexaLite технология за омекотяване при стъпване. Изработени от кожа и дишаща мрежа, осигуряващи вентилация и издръжливост в едно. Високоабразивната подметка се грижи за отлично сцепление. Истинска цветова атракция в черно, червено и цитрусово жълто.


Мъжките Маратонки REEBOK Running Dual са идеалният начин да блеснете !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Reebok
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех