Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки PUMA Faas 800</strong> са част от колекцията&nbsp;&bdquo;Вдъхновени от Ямайка&ldquo;&nbsp;продукти и са първите по рода си спортни обувки за максимална стабилност и удобство при тичане. Традиционните твърди и неогъваеми технологии, ползвани за осигуряването на устойчивост на крака, при този модел маратонки са заменени от комбинация на BioRide, с EverTrack и EverRide технологиите, които предоставят невероятна мекота и издръжливост. В допълнение, PUMA Faas 800 са конструирани с OrthoLite подплата, която оставя усещането за свежест в стъпалата, както и със система от стени и каналчета, които държат крака в неутрална позиция. Тези маратонки са изработени от дишаща мрежа в горната част, Faas Ride LR ходила и високо-устойчиви каучукови подметки с допълнително омекотяване.</p> <p><strong>Мъжките маратонки PUMA Faas 800</strong> са най-доброто решение за ежедневни тренировки и джогинг на дълги разстояния при по-неблагоприятни условия.</p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM</strong></p>
Model: 100431
112.00 New

Мъжки Маратонки PUMA Faas 800

Този продукт вече не се предлага!
-55%
249.00
112.00лв.
Спестявате 137.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки PUMA Faas 800 са част от колекцията „Вдъхновени от Ямайка“ продукти и са първите по рода си спортни обувки за максимална стабилност и удобство при тичане. Традиционните твърди и неогъваеми технологии, ползвани за осигуряването на устойчивост на крака, при този модел маратонки са заменени от комбинация на BioRide, с EverTrack и EverRide технологиите, които предоставят невероятна мекота и издръжливост. В допълнение, PUMA Faas 800 са конструирани с OrthoLite подплата, която оставя усещането за свежест в стъпалата, както и със система от стени и каналчета, които държат крака в неутрална позиция. Тези маратонки са изработени от дишаща мрежа в горната част, Faas Ride LR ходила и високо-устойчиви каучукови подметки с допълнително омекотяване.

Мъжките маратонки PUMA Faas 800 са най-доброто решение за ежедневни тренировки и джогинг на дълги разстояния при по-неблагоприятни условия.


WWW.SPORTRESPECT.COM

Пол: Мъже
Марка: Puma
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех