Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки PUMA Cabana Racer II</strong> са любимите спортно-елегантни обувки, предлагани от марката, които могат да се ползват както за спортни дейности, така и за допълнение към Вашето неофициално облекло.</p> <p>Сред предимствата им се нареждат интересния и издържан в стил Винтидж външен вид, както и некомпресиращите се подметки &ndash; много подходящи за вдигане на тежести. Горната част на модела е проектирана в съчетание на кожа и текстилни материали в разнообразни, ярки цветове. Яката на глезена и езика на тези маратонки са оборудвани с подплънки за повече удобство и стабилност, а в допълнение върху езика е поставено и логото на бранда.&nbsp; PUMA Cabana Racer II също така са с текстилна подплата, с EVA междинна подметка и устойчива външна подметка от каучук, които гарантират оптимален комфорт.</p> <p>Шикозната форма и елегантен дизайн прави тези леки маратонки идеални за всекидневна употреба.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100524
99.00 New

Мъжки Маратонки PUMA Cabana Racer II

Този продукт вече не се предлага!
-28%
139.00
99.00лв.
Спестявате 40.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки PUMA Cabana Racer II са любимите спортно-елегантни обувки, предлагани от марката, които могат да се ползват както за спортни дейности, така и за допълнение към Вашето неофициално облекло.

Сред предимствата им се нареждат интересния и издържан в стил Винтидж външен вид, както и некомпресиращите се подметки – много подходящи за вдигане на тежести. Горната част на модела е проектирана в съчетание на кожа и текстилни материали в разнообразни, ярки цветове. Яката на глезена и езика на тези маратонки са оборудвани с подплънки за повече удобство и стабилност, а в допълнение върху езика е поставено и логото на бранда.  PUMA Cabana Racer II също така са с текстилна подплата, с EVA междинна подметка и устойчива външна подметка от каучук, които гарантират оптимален комфорт.

Шикозната форма и елегантен дизайн прави тези леки маратонки идеални за всекидневна употреба.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Puma
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех