Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки PUMA Axis</strong> са ценно допълнение към екипировката на начинаещите спортисти &ndash; моделът е практично съчетание на класически дизайн и специално разработени функции срещу ефектите на голямото натоварване в долната част на тялото.</p> <p>Ходилата на тези маратонки са направени от устойчив екологичен материал, като същевременно са оборудвани с ArchTec елементи и IdCELL пети за оптимална стабилност. Дебелата каучукова подметка е създадена по технологията EverTrack, гарантираща повече издръжливост, която е допълнително обогатена с EverRide компоненти, предлагащи повече удобство и защита от прекомерно натоварване. В същото време, флексорите, разположени в предната част на стъпалото, увеличават гъвкавостта на движението.</p> <p>Дизайнът на тези маратонки включва и OrthoLite стелка, която не само позволява контрол над влагата, но има и антимикробни свойства. Моделът е проектиран с омекотени език и яка, с които обувките прилепват плътно за крака, а мрежата, от която е направена горната им част, му позволяват винаги да диша свободно. Стилът и структурата на <strong>PUMA Axis</strong> са завършени с логото на бранда, няколко плътни елемента от синтетика.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100473
139.00 New

Мъжки Маратонки PUMA Axis

Този продукт вече не се предлага!
139.00
139.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки PUMA Axis са ценно допълнение към екипировката на начинаещите спортисти – моделът е практично съчетание на класически дизайн и специално разработени функции срещу ефектите на голямото натоварване в долната част на тялото.

Ходилата на тези маратонки са направени от устойчив екологичен материал, като същевременно са оборудвани с ArchTec елементи и IdCELL пети за оптимална стабилност. Дебелата каучукова подметка е създадена по технологията EverTrack, гарантираща повече издръжливост, която е допълнително обогатена с EverRide компоненти, предлагащи повече удобство и защита от прекомерно натоварване. В същото време, флексорите, разположени в предната част на стъпалото, увеличават гъвкавостта на движението.

Дизайнът на тези маратонки включва и OrthoLite стелка, която не само позволява контрол над влагата, но има и антимикробни свойства. Моделът е проектиран с омекотени език и яка, с които обувките прилепват плътно за крака, а мрежата, от която е направена горната им част, му позволяват винаги да диша свободно. Стилът и структурата на PUMA Axis са завършени с логото на бранда, няколко плътни елемента от синтетика.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Puma
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех