Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers</strong> са едно от класическите предложения на мараката, което е подходящо за спорт, разходка и ежедневно ползване.</p> <p><strong>Мъжките Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers</strong> са изработени от естествена кожа(велур) във външната част и тексил във вътрешната. Подметката е специално изработена по такъв начин, че освен да осигури максимално удобство, ще сведе до минимум натоварването в мускулите. Тя е релефна, което Ви дава сигурност при по-хлъзгави терени. Предимството на този модел е, че се предлага в изчистен, черен цвят, което Ви улеснява при избора си на дрехи.</p> <p><strong>Мъжките Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers</strong> са специално създадени за мъжете, привърженици на класическия, спортен стил на обличане.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 101356
119.00 New

Мъжки Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-20%
149.00
119.00лв.
Спестявате 30.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers са едно от класическите предложения на мараката, което е подходящо за спорт, разходка и ежедневно ползване.

Мъжките Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers са изработени от естествена кожа(велур) във външната част и тексил във вътрешната. Подметката е специално изработена по такъв начин, че освен да осигури максимално удобство, ще сведе до минимум натоварването в мускулите. Тя е релефна, което Ви дава сигурност при по-хлъзгави терени. Предимството на този модел е, че се предлага в изчистен, черен цвят, което Ви улеснява при избора си на дрехи.

Мъжките Маратонки NIKE Nightgazer Premium Trainers са специално създадени за мъжете, привърженици на класическия, спортен стил на обличане.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех