Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки NIKE Marquee TXT</strong> са ниско-профилни, спортно-елегантни обувки, които чудесно съчетават ретро-вдъхновен, &bdquo;Old School&ldquo; дизайн с модерните технологии, отговарящи на нуждите на нашето ежедневие.</p> <p>Горната част на модела е изработена от найлон, комбиниран с велурени елементи при пръстите и петите. Стилната визия е завършена с традиционния за марката подпис &ndash; логото на бранда върху петaта и езика, както и т.нар <strong>Nike Swoosh</strong>, разположен от двете страни на стъпалото. С тези маратонки, Nike не предлага просто едно класическо, изискано излъчване, а гарантира удобство и защита през целия ден. За целта, <strong>NIKE Marquee TXT</strong> са проектирани с допълнителен, гумен протектор за пръстите, както и с олекотени и орелефени подметки от каучук, които едновременно осигуряват гъвкавост и стабилност при движение върху различни настилки. Вътрешната облицовка на модела е от дишаща, текстилна мрежа, която придава усещане за свежест. Комфортът е подсилен и от EVA стелките, очертани по формата на стъпалото, което позволява идеалното прилягане на обувката по крака.<strong>&nbsp;</strong></p> <p><strong>Мъжките маратонки NIKE Marquee TXT</strong> са шикозен, но непретенциозен и практичен акцент за вашето всекидневно облекло.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100558
159.00 New

Мъжки Маратонки NIKE Marquee TXT

Този продукт вече не се предлага!
159.00
159.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки NIKE Marquee TXT са ниско-профилни, спортно-елегантни обувки, които чудесно съчетават ретро-вдъхновен, „Old School“ дизайн с модерните технологии, отговарящи на нуждите на нашето ежедневие.

Горната част на модела е изработена от найлон, комбиниран с велурени елементи при пръстите и петите. Стилната визия е завършена с традиционния за марката подпис – логото на бранда върху петaта и езика, както и т.нар Nike Swoosh, разположен от двете страни на стъпалото. С тези маратонки, Nike не предлага просто едно класическо, изискано излъчване, а гарантира удобство и защита през целия ден. За целта, NIKE Marquee TXT са проектирани с допълнителен, гумен протектор за пръстите, както и с олекотени и орелефени подметки от каучук, които едновременно осигуряват гъвкавост и стабилност при движение върху различни настилки. Вътрешната облицовка на модела е от дишаща, текстилна мрежа, която придава усещане за свежест. Комфортът е подсилен и от EVA стелките, очертани по формата на стъпалото, което позволява идеалното прилягане на обувката по крака. 

Мъжките маратонки NIKE Marquee TXT са шикозен, но непретенциозен и практичен акцент за вашето всекидневно облекло.

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех