Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки</strong> NIKE Air Ring Leader Low са ниски спортни обувки, с които лесно можете да покорите баскетболното игрище.</p> <p>Издръжливостта на този модел се дължи на перфорираната изкуствената кожа, от която е направено покритието в горната им част, както и на подкрепящите облицовъчни слоеве, осигуряващи странична стабилност и свободно дишане на крака. От друга страна, тези маратонки са изключително меки и леки, тъй като са проектирани с текстилна вътрешна част и капсулирани във <strong>Phylon</strong> пети.</p> <p>Благодарение на традиционния стил &bdquo;рибена кост&ldquo; протектори на гумената подметка, мъжките маратонки NIKE Air Ring Leader Low също така осигуряват по-добро сцепление и респективно бързина по време на игра.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100077
119.20 New

Мъжки Маратонки NIKE Air Ring Leader Low

Този продукт вече не се предлага!
-20%
149.00
119.20лв.
Спестявате 29.80лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки NIKE Air Ring Leader Low са ниски спортни обувки, с които лесно можете да покорите баскетболното игрище.

Издръжливостта на този модел се дължи на перфорираната изкуствената кожа, от която е направено покритието в горната им част, както и на подкрепящите облицовъчни слоеве, осигуряващи странична стабилност и свободно дишане на крака. От друга страна, тези маратонки са изключително меки и леки, тъй като са проектирани с текстилна вътрешна част и капсулирани във Phylon пети.

Благодарение на традиционния стил „рибена кост“ протектори на гумената подметка, мъжките маратонки NIKE Air Ring Leader Low също така осигуряват по-добро сцепление и респективно бързина по време на игра.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех