Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките Маратонки NIKE Аir Max 90 Essential</strong> идват тогава, когато си мислим че<strong> Air Max 90</strong> няма как да изглеждат по-добре. Ето че дизайнерите на марката ни предоставят нещо, в което да се влюбим отново.</p> <p><strong>МъжкитеМаратонки NIKE Аir Max 90 Essential </strong>са изработени от висок клас <strong>велур</strong> и мрежеста материя, в стилен бял цвят на, контрастиращ с атрактивно коралово и два нюанса на сивото. Графичното лого на любимата марка<strong> Nike</strong> отстрани довършва изяществото на този модел. С тази обувка ще получите превъзходно омекотяване и класически силует, които са направили този модел прочут. Горната част е от най-висок клас велур за комфорт и издръжливост, междинна подметка от пяна и <strong>Max Air участък</strong> на петата за максимум омекотяване на сцеплението със земята, гумена външна подметка със специфичен противоплъзгащ грайфер и защита от износване, мека подплата за повече комфорт и подплатена яка, която нежно прилепва по крака.<br /><br /><strong>Мъжките Маратонки NIKE Аir Max 90 Essential </strong>Ви предлагат блестяща комбинация от&nbsp; цветове и надеждна, лека походка.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 101213
269.00 New

Мъжки Маратонки NIKE Air Max 90 Essential

Този продукт вече не се предлага!
269.00
269.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките Маратонки NIKE Аir Max 90 Essential идват тогава, когато си мислим че Air Max 90 няма как да изглеждат по-добре. Ето че дизайнерите на марката ни предоставят нещо, в което да се влюбим отново.

МъжкитеМаратонки NIKE Аir Max 90 Essential са изработени от висок клас велур и мрежеста материя, в стилен бял цвят на, контрастиращ с атрактивно коралово и два нюанса на сивото. Графичното лого на любимата марка Nike отстрани довършва изяществото на този модел. С тази обувка ще получите превъзходно омекотяване и класически силует, които са направили този модел прочут. Горната част е от най-висок клас велур за комфорт и издръжливост, междинна подметка от пяна и Max Air участък на петата за максимум омекотяване на сцеплението със земята, гумена външна подметка със специфичен противоплъзгащ грайфер и защита от износване, мека подплата за повече комфорт и подплатена яка, която нежно прилепва по крака.

Мъжките Маратонки NIKE Аir Max 90 Essential Ви предлагат блестяща комбинация от  цветове и надеждна, лека походка.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех