Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки NIKE Air Max 1 ND</strong> са част от спортната линия <strong>Nike Air Max</strong>, пусната на пазара през 1987 г., когато марката представя първите спортни обувки с видима въздушна система. 25 години по-късно, те отново са предложени на маратонците (бегачите) с оригинален дизайн, иновирани технологии и нови цветове, които връщат усещането за 80-те. Резултатът е маратонки с намалено със 66% тегло благодарение на материалите и Flywire технологията, с които са изработени.</p> <p>Горната им част представлява съчетание на велур и найлон с подплата от текстил. Яката на глезена на <strong>маратонките NIKE Air Max 1 ND</strong> е омекотена за повече удобство и стабилност, а петата е с вградена въздушна камера за максимална лекота на движението и защита при удар. Верни на марката, тези мъжки маратонки са брандирани с емблемата, позната като Nike Swoosh.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100517
329.00 New

Мъжки Маратонки NIKE Air Max 1 ND

Този продукт вече не се предлага!
329.00
329.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки NIKE Air Max 1 ND са част от спортната линия Nike Air Max, пусната на пазара през 1987 г., когато марката представя първите спортни обувки с видима въздушна система. 25 години по-късно, те отново са предложени на маратонците (бегачите) с оригинален дизайн, иновирани технологии и нови цветове, които връщат усещането за 80-те. Резултатът е маратонки с намалено със 66% тегло благодарение на материалите и Flywire технологията, с които са изработени.

Горната им част представлява съчетание на велур и найлон с подплата от текстил. Яката на глезена на маратонките NIKE Air Max 1 ND е омекотена за повече удобство и стабилност, а петата е с вградена въздушна камера за максимална лекота на движението и защита при удар. Верни на марката, тези мъжки маратонки са брандирани с емблемата, позната като Nike Swoosh.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех