Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Маратонки NIKE Air Max 1 Essential</strong> са символ на стил и издръжливост. Гениалност, съблазнителност и финност - ето ги ключовите компоненти в ядрото на успеха на серията <strong>Air Max 1</strong>, а новият модел е един класически удар, който предава емблематичен стил. Освен видимостта на специфичния <strong>Air-Sole</strong> участък в петата, Вие можете и да почувствате комфорттта и олекотеносттта, които носи.<br><br> <strong>Мъжките Маратонки NIKE Air Max 1 Essential</strong> са изработени от съвършенната комбинация на кожа и текстил в горната част за издръжливост и комфортна форма, специфична <strong>PU междинна подметка</strong> с видим <strong>Air-Sole</strong> участък на петата за максимално омекотяване на сцеплението със земята, гумена външна подметка със защита от протриване и противоплъзгащ грайфер. Меката подплата прилепва по крака за допълнително удобство. Моделът е едно брилянтно цветово съчетание на черно, сиво и бяло, с популярното лого на прочутата марка <strong>Nike</strong> отстрани.<br><br> Стъпете върху облаците с <strong>мъжките маратонки NIKE Air Max 1 Essential !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 101215
299.00 New

Мъжки Маратонки NIKE Air Max 1 Essential

Този продукт вече не се предлага!
299.00
299.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Маратонки NIKE Air Max 1 Essential са символ на стил и издръжливост. Гениалност, съблазнителност и финност - ето ги ключовите компоненти в ядрото на успеха на серията Air Max 1, а новият модел е един класически удар, който предава емблематичен стил. Освен видимостта на специфичния Air-Sole участък в петата, Вие можете и да почувствате комфорттта и олекотеносттта, които носи.

Мъжките Маратонки NIKE Air Max 1 Essential са изработени от съвършенната комбинация на кожа и текстил в горната част за издръжливост и комфортна форма, специфична PU междинна подметка с видим Air-Sole участък на петата за максимално омекотяване на сцеплението със земята, гумена външна подметка със защита от протриване и противоплъзгащ грайфер. Меката подплата прилепва по крака за допълнително удобство. Моделът е едно брилянтно цветово съчетание на черно, сиво и бяло, с популярното лого на прочутата марка Nike отстрани.

Стъпете върху облаците с мъжките маратонки NIKE Air Max 1 Essential !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Пол: Мъже
Материал: Велур; Текстил
Марка: Nike
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Ежедневен; Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех