Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Adidas</strong> представят един от своите топ модели - <strong>Мъжките Маратонки Adidas ZX Flur Torsion Mens Trainers</strong>. Моделът се отличава с дизайн, качество и изработка. Подходящи са за активен спорт и ежедневно ползване.</p> <p><strong>Мъжките Маратонки Adidas ZX Flur Torsion Mens Trainers</strong> са изработени от висококачествени, текстилни материали, които придават комфорт и проветривост на Вашия крак. Във външната им част те разполагат с фина мрежа, която ги покрива от всички страни и им придава стилен вид. В задната си част, имат гума, която изцяло обхваща петата и от двете страни, за по-голяма сигурност и стабилност. Масивната и контрастна подметка е снабдена с <strong>Torsion System</strong> за олекотяване на всяка Ваша стъпка и минимално натоварване на мускулите. Предимството на този модел е, че се предлага и в сив цвят, който не е ограничаващ и можете да ги използвате в комбинация с всякакви цветове дрехи.</p> <p><strong>Мъжките Маратонки Adidas ZX Flur Torsion Mens Trainers</strong> са обувки, които всеки мъж трябва да притежава в гардероба си.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 101347
169.00 New

Мъжки Маратонки ADIDAS ZX Flux Torsion Mens Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-26%
229.00
169.00лв.
Спестявате 60.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Adidas представят един от своите топ модели - Мъжките Маратонки Adidas ZX Flur Torsion Mens Trainers. Моделът се отличава с дизайн, качество и изработка. Подходящи са за активен спорт и ежедневно ползване.

Мъжките Маратонки Adidas ZX Flur Torsion Mens Trainers са изработени от висококачествени, текстилни материали, които придават комфорт и проветривост на Вашия крак. Във външната им част те разполагат с фина мрежа, която ги покрива от всички страни и им придава стилен вид. В задната си част, имат гума, която изцяло обхваща петата и от двете страни, за по-голяма сигурност и стабилност. Масивната и контрастна подметка е снабдена с Torsion System за олекотяване на всяка Ваша стъпка и минимално натоварване на мускулите. Предимството на този модел е, че се предлага и в сив цвят, който не е ограничаващ и можете да ги използвате в комбинация с всякакви цветове дрехи.

Мъжките Маратонки Adidas ZX Flur Torsion Mens Trainers са обувки, които всеки мъж трябва да притежава в гардероба си.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех