Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките Обувки Adidas Originals ZX 750</strong> са подходящи за активни спортисти. Удобни, леки и дишащи, те са добър избор и за ежедневна обувка.</p> <p><strong>Мъжките Обувки Adidas Originals ZX 750</strong> са изработени леки, дищаши,синтетични материали. Масивната, многопластова подметка, съдържа мека <strong>EVA</strong> пяна, която осигурява изключителен комфорт и минимално натоварване на мускулите. Тя е релефна, което гарантира за по-добро сцепление и по-голяма сигурност. Отличават се със светлотразителни детайли, оцветени в оранжев цвят. Предимството на този модел е, че е подплътен допълнително на местата с най-голямо износване.</p> <p>Осигурете си максимално удобство по време на тренировка или разходка с <strong>Мъжките Обувки Adidas Originals ZX 750</strong>.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 101338
119.00 New

Мъжки Маратонки ADIDAS Originals ZX 750

Този продукт вече не се предлага!
-48%
229.00
119.00лв.
Спестявате 110.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките Обувки Adidas Originals ZX 750 са подходящи за активни спортисти. Удобни, леки и дишащи, те са добър избор и за ежедневна обувка.

Мъжките Обувки Adidas Originals ZX 750 са изработени леки, дищаши,синтетични материали. Масивната, многопластова подметка, съдържа мека EVA пяна, която осигурява изключителен комфорт и минимално натоварване на мускулите. Тя е релефна, което гарантира за по-добро сцепление и по-голяма сигурност. Отличават се със светлотразителни детайли, оцветени в оранжев цвят. Предимството на този модел е, че е подплътен допълнително на местата с най-голямо износване.

Осигурете си максимално удобство по време на тренировка или разходка с Мъжките Обувки Adidas Originals ZX 750.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех