Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките Маратонки Adidas Original ZX 710</strong> се отличават със своят ретро дизайн. Подходящи са за спортуване и за ежедневна обувка.</p> <p><strong>Мъжките Маратонки Adidas Original ZX 710</strong> са изработени от велур, кожа, текстил и мрежест, дишащ материал, който не запарва и позволява на въздуха спокойно да циркулира около крака. Масивната и многослойна подметка съдържа мека <strong>EVA</strong> пяна, която омекотява всяко Ваше движение и намалява натоварването в мускулите. Оцветени са в сив цвят, с жълто-зелени детайли, които допълнително подчертавар спортния, ретро стил. Предимството на този модел маратонки е, че са допълнително подплътени на местата с най-голямо износване.</p> <p>Заложете на удобство и добра визия с <strong>Мъжките Маратонки Adidas Original ZX 710</strong>.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 101337
117.00 New

Мъжки Маратонки ADIDAS Originals ZX 710

Този продукт вече не се предлага!
-44%
209.00
117.00лв.
Спестявате 92.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките Маратонки Adidas Original ZX 710 се отличават със своят ретро дизайн. Подходящи са за спортуване и за ежедневна обувка.

Мъжките Маратонки Adidas Original ZX 710 са изработени от велур, кожа, текстил и мрежест, дишащ материал, който не запарва и позволява на въздуха спокойно да циркулира около крака. Масивната и многослойна подметка съдържа мека EVA пяна, която омекотява всяко Ваше движение и намалява натоварването в мускулите. Оцветени са в сив цвят, с жълто-зелени детайли, които допълнително подчертавар спортния, ретро стил. Предимството на този модел маратонки е, че са допълнително подплътени на местата с най-голямо износване.

Заложете на удобство и добра визия с Мъжките Маратонки Adidas Original ZX 710.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех