Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките маратонки ADIDAS Original LA Trainers Sleek Low</strong> са елегантни обувки за бягане, които носят славата си на икона още от 80-те години.</p> <p>Те са със свеж, аеродинамичен дизайн, в който мъжкият силует е добре подчертан. Проектирани са с текстилна подплата, горна част от дишаща мрежа и велур, както и здрави, но гъвкави каучукови подметки, в които са поставени емблематичните за модела три неонови акцента. Така наречените Vario пети са друга отличителна черта на тези спортни обувки, която позволява регулиране на омекотяването.</p> <p><strong>Мъжките маратонки ADIDAS Original LA Trainers Sleek Low</strong> са брандирани с характерните за марката 3-Stripes и Trefoil лого, разположено върху езика и петата на модела.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100563
169.00 New

Мъжки Маратонки ADIDAS Original LA Trainers Sleek Low

Този продукт вече не се предлага!
169.00
169.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките маратонки ADIDAS Original LA Trainers Sleek Low са елегантни обувки за бягане, които носят славата си на икона още от 80-те години.

Те са със свеж, аеродинамичен дизайн, в който мъжкият силует е добре подчертан. Проектирани са с текстилна подплата, горна част от дишаща мрежа и велур, както и здрави, но гъвкави каучукови подметки, в които са поставени емблематичните за модела три неонови акцента. Така наречените Vario пети са друга отличителна черта на тези спортни обувки, която позволява регулиране на омекотяването.

Мъжките маратонки ADIDAS Original LA Trainers Sleek Low са брандирани с характерните за марката 3-Stripes и Trefoil лого, разположено върху езика и петата на модела.

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех