Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Маратонки REEBOK Pump Infinity Runner</strong> са част от популярната линия на създателите. Неслучайно английската марка е била създадена с първоначална цел да помага на атлетите да тичат по-бързо, а името <strong>Reebok</strong> идва от наименованието на вид африканска газела.<br><br> <strong>Мъжките Маратонки REEBOK Pump Infinity Runner </strong>са изработени от мек и издръжлив велур, кожа и дишаща мрежа за осигуряване на вентилация. Нископрофилен дизайн, фокусиран върху мобилността и свободата на движение. <strong>Pump</strong> технология с въздушни камери на езика за отлично стабилизиране и омекотяване при всяка стъпка.<strong> EVA</strong> междинна подметка, която прилепва, носи комфорт и неутрализира неприятните миризми. Висококабразивна външна подметка за сцепление. Стилен модел в черен цвят, с отличителни оранжеви и лилави акценти.<br><br> Бъдете забележителни с <strong>мъжките маратонки REEBOK Pump Infinity Runner !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 101212
199.00 New

Мъжки Маратонки REEBOK Pump Infinity Runner

Този продукт вече не се предлага!
- 9%
219.00
199.00лв.
Спестявате 20.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Маратонки REEBOK Pump Infinity Runner са част от популярната линия на създателите. Неслучайно английската марка е била създадена с първоначална цел да помага на атлетите да тичат по-бързо, а името Reebok идва от наименованието на вид африканска газела.

Мъжките Маратонки REEBOK Pump Infinity Runner са изработени от мек и издръжлив велур, кожа и дишаща мрежа за осигуряване на вентилация. Нископрофилен дизайн, фокусиран върху мобилността и свободата на движение. Pump технология с въздушни камери на езика за отлично стабилизиране и омекотяване при всяка стъпка. EVA междинна подметка, която прилепва, носи комфорт и неутрализира неприятните миризми. Висококабразивна външна подметка за сцепление. Стилен модел в черен цвят, с отличителни оранжеви и лилави акценти.

Бъдете забележителни с мъжките маратонки REEBOK Pump Infinity Runner !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Мъже
Материал: Велур; Текстил
Марка: Reebok
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех