Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Маратонки PUMA Exsis 3 Trainers</strong> са един универсален модел, който бихте могли да използвате за тичане, фитнес тренировка или като бъдещата Ви любима спортна обувка в ежедневието.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Мъжките Маратонки PUMA Exsis 3 Trainers </strong>доставят комфорт и осигуряват 100% меко стъпване, абсорбирайки изцяло сблъсъка със земната повърхност. Междинна подметка с <strong>ArchTec</strong> технология за стабилизиране на крака. Изключително леки, с горна част изработена от качествена дишаща мрежа и поддържаща кожа. Атрактивна цветова комбинация от бяло, синьо и сребристи елементи, с прочутата котка на<strong> PUMA</strong> от вътрешната страна. Тази чудесна обувка е за хора, който искат удобство и издръжливост и всичкото това на невероятна цена.<br><br> Стъпвайте различно с <strong>мъжките маратонки PUMA Exsis 3 Trainers !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 101238
69.00 New

Мъжки Маратонки PUMA Exsis 3 Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-44%
125.00
69.00лв.
Спестявате 56.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Маратонки PUMA Exsis 3 Trainers са един универсален модел, който бихте могли да използвате за тичане, фитнес тренировка или като бъдещата Ви любима спортна обувка в ежедневието.

Мъжките Маратонки PUMA Exsis 3 Trainers доставят комфорт и осигуряват 100% меко стъпване, абсорбирайки изцяло сблъсъка със земната повърхност. Междинна подметка с ArchTec технология за стабилизиране на крака. Изключително леки, с горна част изработена от качествена дишаща мрежа и поддържаща кожа. Атрактивна цветова комбинация от бяло, синьо и сребристи елементи, с прочутата котка на PUMA от вътрешната страна. Тази чудесна обувка е за хора, който искат удобство и издръжливост и всичкото това на невероятна цена.

Стъпвайте различно с мъжките маратонки PUMA Exsis 3 Trainers !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Бял
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Мъже
Материал: Текстил
Марка: Puma
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех