Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжките кецове ADIDAS Decade Mid </strong>са идеален символ на модата на 80-те години. С класическия си и ретро дизайн, те напомнят за период, останал в историята на <strong>adidas, </strong>като &bdquo;Златната ера&rdquo;.</p> <p>Моделът представлява съчетание от разнообразни материи и много цветове. Горната част на кецовете е комбинация от синтетична кожа и велур, като за по-голяма сигурност през дъждовните и влажни дни, кожата преобладава. Изобилието от цветове &ndash; бяло, черно, сиво и два нюанса на лилаво, дава настроение и самочувствие на всеки, който ги носи. Подметката е изработена от вулканизиран каучук за по-добро сцепление, което прави безопасно движението дори и върху най-хлъзгавите повърхности. Формата и белият им цвят още повече подчертават класическия вид на модела. От вътрешната си страна, <strong>мъжките кецове ADIDAS Decade Mid, </strong>са покрити с лилав хастар подплатен с анатомична вата. Наличието на такава, осигурява комфорт и удобство, благодарение на което краката се чувстват отпочинали дори и след дълъг и тежък ден. Черешката на модела е подвижната лепенка над връзките. В зависимост от предпочитания ефект, тя може да се маха или слага.</p> <p>Изработени от висококачествени материали и перфектно подбрани цветове, <strong>мъжките Кецове ADIDAS Decade Mid, </strong>удовлетворяват изискванията дори и на най-претенциозните.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100665
147.00 New

Мъжки Кецове ADIDAS Decade Mid

Този продукт вече не се предлага!
147.00
147.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжките кецове ADIDAS Decade Mid са идеален символ на модата на 80-те години. С класическия си и ретро дизайн, те напомнят за период, останал в историята на adidas, като „Златната ера”.

Моделът представлява съчетание от разнообразни материи и много цветове. Горната част на кецовете е комбинация от синтетична кожа и велур, като за по-голяма сигурност през дъждовните и влажни дни, кожата преобладава. Изобилието от цветове – бяло, черно, сиво и два нюанса на лилаво, дава настроение и самочувствие на всеки, който ги носи. Подметката е изработена от вулканизиран каучук за по-добро сцепление, което прави безопасно движението дори и върху най-хлъзгавите повърхности. Формата и белият им цвят още повече подчертават класическия вид на модела. От вътрешната си страна, мъжките кецове ADIDAS Decade Mid, са покрити с лилав хастар подплатен с анатомична вата. Наличието на такава, осигурява комфорт и удобство, благодарение на което краката се чувстват отпочинали дори и след дълъг и тежък ден. Черешката на модела е подвижната лепенка над връзките. В зависимост от предпочитания ефект, тя може да се маха или слага.

Изработени от висококачествени материали и перфектно подбрани цветове, мъжките Кецове ADIDAS Decade Mid, удовлетворяват изискванията дори и на най-претенциозните.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех